Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2247363 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος angelo

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #12240 στις: Μάιος 17, 2021, 11:23:57 πμ »
Φίλε Χρήστο χαίρομαι που σε γνωρίζω έστω και ηλεκτρονικά  :).
Δεν αναφερόμουν σε σένα στο σχόλιο για την αναπαραγωγή. Κακώς δεν το διευκρίνησα αλλά ανέφερες ρητώς ότι αυτά που γράφεις αφορούν προσωπικές εμπειρίες οπότε δε θεώρησα απαραίτητο να το σχολιάσω ξεχωριστά. Το σχόλιο μου αποτελεί προτροπή προς τους νεώτερους ηλικιακά φίλους, που τώρα ξεκινούν και πρέπει να αντιμετωπίσουν μια στρεβλή κατάσταση και διακρίνω από τα γραφόμενα διάθεση να στηρίξουν τη μια ή την άλλη θέση χωρίς όμως να διαφαίνεται ότι έχουν κάνει σοβαρή προσπάθεια να αποκτήσουν ένα ρολόι από την Rolex. Είναι πολύ διαφορετικό να βολιδοσκοπείς, από το να παρουσιαστείς με σοβαρότητα έχοντας τα χρήματα και να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς. Φυσικά μπορεί να μην ικανοποιηθείς στην πρώτη κρούση αλλά ο επιμένων νικά. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #12241 στις: Μάιος 17, 2021, 11:36:03 πμ »
Φίλε Χρήστο χαίρομαι που σε γνωρίζω έστω και ηλεκτρονικά  :).
Δεν αναφερόμουν σε σένα στο σχόλιο για την αναπαραγωγή. Κακώς δεν το διευκρίνησα αλλά ανέφερες ρητώς ότι αυτά που γράφεις αφορούν προσωπικές εμπειρίες οπότε δε θεώρησα απαραίτητο να το σχολιάσω ξεχωριστά. Το σχόλιο μου αποτελεί προτροπή προς τους νεώτερους ηλικιακά φίλους, που τώρα ξεκινούν και πρέπει να αντιμετωπίσουν μια στρεβλή κατάσταση και διακρίνω από τα γραφόμενα διάθεση να στηρίξουν τη μια ή την άλλη θέση χωρίς όμως να διαφαίνεται ότι έχουν κάνει σοβαρή προσπάθεια να αποκτήσουν ένα ρολόι από την Rolex. Είναι πολύ διαφορετικό να βολιδοσκοπείς, από το να παρουσιαστείς με σοβαρότητα έχοντας τα χρήματα και να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς. Φυσικά μπορεί να μην ικανοποιηθείς στην πρώτη κρούση αλλά ο επιμένων νικά. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα.

Τι εννοείς "σοβαρή" προσπάθεια, φίλε Άγγελε?
Για ρολόγια μιλάμε (είδη πολυτελείας)....
Σιγά μην τρέξουμε και υπερμαραθωνιο για ένα κ..λορόλογο!!!
Ή μήπως πρέπει να πλένουμε τις κ......δες μας για να μπούμε σε κατάστημα που πουλάει Rolex??
Όταν μπαίνεις στο μαγαζί ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και δεν υπάρχει το ρολόι που θες ούτε για δοκιμή, και ξεκινούν τις ιστορίες με λίστες αναμονής και και και... τί προσπάθεια να κάνεις? Να πληρώσεις καπέλο, να αγοράσεις και τα ρολόγια που θα προσπαθήσουν να σου πλασάρουν, ή μήπως να αρχίσεις τις πίπες στον πωλητή για να σε "προωθήσει" στην "ουρά" ? ? ?

...... άκου εκεί "σοβαρή"  προσπάθεια.........
.....και "ο επιμένων νικά"........
Λες και αγοράζουμε σπίτι.........

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος angelo

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12242 στις: Μάιος 17, 2021, 11:58:34 πμ »
Είναι λάθος το ύφος σου φίλε. Είπα εγώ να πλυθείς, να ξυριστείς ή να αφήσεις να στον πιάσουν? Έγραψα πουθενά να πάρεις πράγματα που θε θέλεις ή να κάνεις πίπες στον οποιοδήποτε?
Ανέφερα παράδειγμα με άλλο brand πολύ συγκεκριμένο το οποίο το κατέκρινα δημόσια. Η ουσία της τοποθέτησης μου είναι διαφορετική.
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός και επειδή δεν έχω και κάτι περισσότερο να συνεισφέρω θα σταματήσω εδώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #12243 στις: Μάιος 17, 2021, 12:09:32 μμ »
Είναι λάθος το ύφος σου φίλε. Είπα εγώ να πλυθείς, να ξυριστείς ή να αφήσεις να στον πιάσουν? Έγραψα πουθενά να πάρεις πράγματα που θε θέλεις ή να κάνεις πίπες στον οποιοδήποτε?
Ανέφερα παράδειγμα με άλλο brand πολύ συγκεκριμένο το οποίο το κατέκρινα δημόσια. Η ουσία της τοποθέτησης μου είναι διαφορετική.
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός και επειδή δεν έχω και κάτι περισσότερο να συνεισφέρω θα σταματήσω εδώ.

Δεν απάντησες όμως στην ερώτηση μου................
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12244 στις: Μάιος 17, 2021, 12:12:09 μμ »
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που είναι το κακό αν δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε ένα luxuru ,παντελώς ΑΧΡΗΣΤΟ καταναλωτικό προϊόν; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που είναι το πρόβλημα που μια εταιρία που εμπορεύεται luxury,το ξαναλέω ΑΧΡΗΣΤΑ,περιττά,το αντίθετο από είδη πρώτης ανάγκης προϊόντα έχει επιλέξει να ζητάει και πιστοποιητικό πολιτικών φρονιμάτων πχ για το ποιον θα κάνει πελάτη της ; Μη σώσουμε και πάρουμε ρολεξ,herme,supreme και δρν ξέρω εγώ τι...σιγά τα ωά!
Γιατί αναλύουμε το θέμα σα να έχει η ρολεξ το μονοπώλιο τροφίμων ,πετρελαίου κτλπ και στερεί από τον κόσμο με τις τακτικές της είδη πρώτης ανάγκης;
Καλά κάνει και κάνει ότι κάνει,το πρόβλημα στη τελική την έχει ο καταναλωτής που όσο τον φτύνουν τόσο πιο πολύ κολλάει.Έχει πιάσει τη ψυχολογία της μάζας και καλά τους κάνει και σήμερα είναι με διαφορά το μεγαλύτερο brand name!! Μαγκιά της και μπράβο της !!         
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12245 στις: Μάιος 17, 2021, 12:13:44 μμ »
Επειδή είμαι νέος στο σπορ, τι σημαίνει "με τα λεφτά στο χέρι";

Αλήθεια ρωτάω.
Έχεις δηλαδή το τούβλο στην τσέπη και μπαίνεις στο μαγαζί; Επειδή δεν είναι και το πιο ευχάριστο συναίσθημα να έχεις επάνω σου 7-8 "Μπουμπουλίνες".
Έχεις το χρήμα στην τράπεζα και κάνεις τη μεταφορά;
Παίρνεις απόδειξη;
Πληρώνεις καπέλο στο σύνολο της τιμής; Το δικαιολογούν με απόδειξη ως "service";

Δεν έχω ιδέα πώς λειτουργεί το θέμα.
Αν πρόκειται για ευαίσθητες πληροφορίες δέχομαι προσωπικό μήνυμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12246 στις: Μάιος 17, 2021, 12:15:18 μμ »
Ο Γιώργος 77 έχει το δικό του στυλ,γνωρίζει από ρολογια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12247 στις: Μάιος 17, 2021, 12:42:47 μμ »
Συνυπογραφω και διανθιζω .

Καλο παιδι , πολυταξιδεμενος , ευθυτενης , με επαγγελματικη αποκατασταση ,  αγαπη στην Σεικο , εμπειρος ψηστης και αγαπαει ( και εμεις τις αγαπαμε ) τις διαμαχες με τον αγαπητο μοδερατορα μας Αλεξ .

Δεν του ψαχνουμε νυφη , καθως ετερον ημισυ υπαρχει ( της δωριζουμε και Σεικο ) , αλλα ποτε δεν ξερεις ...

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #12248 στις: Μάιος 17, 2021, 12:48:17 μμ »
Επειδή είμαι νέος στο σπορ, τι σημαίνει "με τα λεφτά στο χέρι";

Αλήθεια ρωτάω.
Έχεις δηλαδή το τούβλο στην τσέπη και μπαίνεις στο μαγαζί; Επειδή δεν είναι και το πιο ευχάριστο συναίσθημα να έχεις επάνω σου 7-8 "Μπουμπουλίνες".
Έχεις το χρήμα στην τράπεζα και κάνεις τη μεταφορά;
Παίρνεις απόδειξη;
Πληρώνεις καπέλο στο σύνολο της τιμής; Το δικαιολογούν με απόδειξη ως "service";

Δεν έχω ιδέα πώς λειτουργεί το θέμα.
Αν πρόκειται για ευαίσθητες πληροφορίες δέχομαι προσωπικό μήνυμα.

"Mε τα λεφτά στο χέρι", σημαίνει ουσιαστικά να έχεις διαθέσιμο το ποσό για την απόκτηση του ωρολογίου που σε ενδιαφέρει...
 Εάν θα τα έχεις πακέτα σε χαρτοφύλακα ή σε χαρτοσακούλα,  εάν θα τα έχεις σε τραπεζικό λογαριασμό ή σε ράβδους χρυσού, είναι θέμα του τί προτιμά ο καθένας.....
 ;) ;) ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #12249 στις: Μάιος 17, 2021, 12:51:29 μμ »
Συνυπογραφω και διανθιζω .

Καλο παιδι , πολυταξιδεμενος , ευθυτενης , με επαγγελματικη αποκατασταση ,  αγαπη στην Σεικο , εμπειρος ψηστης και αγαπαει ( και εμεις τις αγαπαμε ) τις διαμαχες με τον αγαπητο μοδερατορα μας Αλεξ .

Δεν του ψαχνουμε νυφη , καθως ετερον ημισυ υπαρχει ( της δωριζουμε και Σεικο ) , αλλα ποτε δεν ξερεις ...

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

😂😂😂😂😂

Όταν θα χρειαστώ ξανά βιογραφικό ή δημιουργία προφίλ, θα σε καλέσω ρε καλλιτέχνη!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #12250 στις: Μάιος 17, 2021, 12:58:50 μμ »
Στην πρώτη επαφή, η χημεία μεταξυ αγοραστη-πωλητη παίζει ρόλο, αν όχι αποφασιστικό, αλλά έχει δυναμική...Ασφαλείς συνταγές ομως δεν υπαρχουν καθώς ειναι και θέμα συντυχιας και συγχρονισμού πολλών παραμέτρων, όπως η ιδιοσυγκρασία του πωλητή..
Μπορεί να τον κερδίσεις με το ανεπιτήδευτο χαμόγελο σου και το αφοπλιστικο στήσιμο/παρουσιαστικό σου ή το αντίθετο, να τον ξενερώσεις με την πιο απλή -ειλικρινη- σου ερώτηση..
Άλλοι έχουν την ικανότητα το παπιτζιλικι, τον αέρα κλπ να το προσφέρουν στον άλλον με τέτοιο καταφερτζιδικο τρόπο και να έχουν επιτυχίες...
Συνεπώς ο πωλητής  έχει το αποκλειστικό και αναφαιρετο δικαίωμα σε ποιον θα πουλήσει, εχει-δεν έχει ο τελευταίος το πακέτο..
...Αυτό ισχύει παντού, απλά στα περιορισμένης κυκλοφορίας αγαθά, το φαινομενο/συμπεριφορά αυτή αναδεικνύεται στον μέγιστο βαθμό..
Προσωπικά έχω δει πωλητή για ασήμαντης αξίας αγαθό να μην το διαθέτει -με αστειες προφάσεις- στον αγοραστή έτσι για να τον πικάρει/εκνευρισει ένεκα της συμπεριφοράς του.
Ξέρω άτομο που μια χαρά τα κατάφερε και πήρε από AD του εξωτερικού ο,τι ρολεξ ζήτησε (sub, pepsi, κ.α.) χωρίς συστάσεις, γλειψιματα ή άλλα πονηρά μηχανευματα, γιατί απλά "το χει"...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #12251 στις: Μάιος 17, 2021, 13:01:44 μμ »
Αρχίστε τα "κολλητηλικια" με τους AD για να πάρετε ρολογακι.....

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #12252 στις: Μάιος 17, 2021, 13:05:36 μμ »
Αυτό με το ανεπιτήδευτο χαμόγελο και το άλλο, αυτό με το αφοπλιστικο στησιμο/παρουσιαστικό, μου άρεσαν πολύ........

.....Ρε τί άλλο θα διαβάσουμε για την "εμπειρία ζωής" της αγοράς ενός ρολογιού............

😭😭😭😭😭😭😭😭

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12253 στις: Μάιος 17, 2021, 13:13:31 μμ »
Στην πρώτη επαφή, η χημεία μεταξυ αγοραστη-πωλητη παίζει ρόλο, αν όχι αποφασιστικό, αλλά έχει δυναμική...Ασφαλείς συνταγές ομως δεν υπαρχουν καθώς ειναι και θέμα συντυχιας και συγχρονισμού πολλών παραμέτρων, όπως η ιδιοσυγκρασία του πωλητή..
Μπορεί να τον κερδίσεις με το ανεπιτήδευτο χαμόγελο σου και το αφοπλιστικο στήσιμο/παρουσιαστικό σου ή το αντίθετο, να τον ξενερώσεις με την πιο απλή -ειλικρινη- σου ερώτηση..
Άλλοι έχουν την ικανότητα το παπιτζιλικι, τον αέρα κλπ να το προσφέρουν στον άλλον με τέτοιο καταφερτζιδικο τρόπο και να έχουν επιτυχίες...
Συνεπώς ο πωλητής  έχει το αποκλειστικό και αναφαιρετο δικαίωμα σε ποιον θα πουλήσει, εχει-δεν έχει ο τελευταίος το πακέτο..
...Αυτό ισχύει παντού, απλά στα περιορισμένης κυκλοφορίας αγαθά, το φαινομενο/συμπεριφορά αυτή αναδεικνύεται στον μέγιστο βαθμό..
Προσωπικά έχω δει πωλητή για ασήμαντης αξίας αγαθό να μην το διαθέτει -με αστειες προφάσεις- στον αγοραστή έτσι για να τον πικάρει/εκνευρισει ένεκα της συμπεριφοράς του.
Ξέρω άτομο που μια χαρά τα κατάφερε και πήρε από AD του εξωτερικού ο,τι ρολεξ ζήτησε (sub, pepsi, κ.α.) χωρίς συστάσεις, γλειψιματα ή άλλα πονηρά μηχανευματα, γιατί απλά "το χει"...
Σωστός !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12254 στις: Μάιος 17, 2021, 16:18:11 μμ »
Ρε συ Χάρη, αυτό το "αφοπλιστικο στησιμο/παρουσιαστικό" γιατί το είπες ρε φίλε;

Εντάξει το κατάλαβα...
Δεν θα πάρω ποτέ Rolex από ad ή μπουτίκ.

Παιδιά αν έχει κανείς κανένα ΟΡ για πέταμα το συζητάμε στο μέλλον. Μόνο μη ζητήσετε ολόσωμη φωτό!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions