Αποστολέας Θέμα: Υπολογιστές  (Αναγνώστηκε 18371 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
Απ: Lenovo
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:09:37 μμ »
ONCE YOU GO MAC, YOU NEVER GO BACK..... ;)

Προσυπογράφω, δεν έχω laptop αλλά μετά από μια 15-ετια με PC γύρισα σε iMac και με βρίζω που δεν το είχα τολμήσει χρόνια πριν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:11:43 μμ »
στην οθοναρα του Ι-Μακ.

13,3 δεν ειναι?
γιωργο αναφερομαι στο δικο μου  Ι-μακ 21,5....οχι στο μακμπουκ,
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:16:07 μμ »
βασικα εγω δεν εχω προβλημα με κανενα λειτουργικο συστημα σε οποιασηποτε πλατφορμα, κοιταω value for money, για να παρω ενα λαπτοπ ετσι οπως το θελω θα πρεπει να δωσω 2,500 ευρω. 13,3 οθονη η 15,4-6 μου πεφτει λιγακι μικρη, βαλε και την αναλυση 5 ετων που εχει... φιλε Ηλια εσυ ομως ασχολησε και με τη φωτογραφια, το mac θα μπορουσε να σου γινει εργαλειο. επισης εσυ εχεις imac που δεν εχει καμια σχεση με καποιο macbook air η pro. και μενα αν με ρωτουσες τωρα τι θα διαλεγες για σταθερο θα σου ελεγα δυο mac mini και μια 32" με το σετ ηχειων monitor που εχω θα ειναι πανικος  ;)
και 3000 ευρω  
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:18:15 μμ »
βασικα εγω δεν εχω προβλημα με κανενα λειτουργικο συστημα σε οποιασηποτε πλατφορμα, κοιταω value for money, για να παρω ενα λαπτοπ ετσι οπως το θελω θα πρεπει να δωσω 2,500 ευρω. 13,3 οθονη η 15,4-6 μου πεφτει λιγακι μικρη, βαλε και την αναλυση 5 ετων που εχει..

ειδικα Ελλαδα ειναι ειδος πολυτελειας!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:19:01 μμ »
βασικα εγω δεν εχω προβλημα με κανενα λειτουργικο συστημα σε οποιασηποτε πλατφορμα, κοιταω value for money, για να παρω ενα λαπτοπ ετσι οπως το θελω θα πρεπει να δωσω 2,500 ευρω. 13,3 οθονη η 15,4-6 μου πεφτει λιγακι μικρη, βαλε και την αναλυση 5 ετων που εχει... φιλε Ηλια εσυ ομως ασχολησε και με τη φωτογραφια, το mac θα μπορουσε να σου γινει εργαλειο. επισης εσυ εχεις imac που δεν εχει καμια σχεση με καποιο macbook air η pro. και μενα αν με ρωτουσες τωρα τι θα διαλεγες για σταθερο θα σου ελεγα δυο mac mini και μια 32" με το σετ ηχειων monitor που εχω θα ειναι πανικος  ;)
και 3000 ευρω
οκ, και οι κατοχοι ομως μακμπουκ λενε τα καλυτερα. κοιτα τον Θοδωρη και τον θεμη..... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:22:24 μμ »
και 3000 ευρω
οκ, και οι κατοχοι ομως μακμπουκ λενε τα καλυτερα. κοιτα τον Θοδωρη και τον θεμη..... :)
δεν ειναι πανακεια, δεν υπαρχει μια σωστη λυση, οτι βολευει τον καθενα απλα ετσι οπως το περασατε και το ειπατε ακουστηκε σα να ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σαν αγορα.
προσωπικά καλύπτω καποιες αναγκες με windows και καποιες με mac
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:28:49 μμ »
και 3000 ευρω

Δεν έχω macbook, iMac και εγώ ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alex

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:37:02 μμ »
με μια βαση όλα μενουν ανοιχτα για ώρες. αν θες ποιότητα μπορεις να δεις και sony vaio

Τα σονυ είναι τα μόνα λαπτοπ που δε θα αγόραζα ποτε... Κοστίζουν όσο ένα ΜΒ και η ποιότητά τους δεν την συγκρίνω ούτε με αυτή που έχει το Dell μου που έχει 600 ευρώ.

Το να έχει κάποιο λαπτοπ καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη κάρτα γραφικών από ένα ΜΒ, δεν το κάνει αυτομάτως καλύτερο γιατί στην τελική, δεν χρησιμοποιείς τον επεξεργαστή ή τα γραφικά σαν χρήστης. Το λειτουργικό χρησιμοποιείς, και η Apple έχει φροντίσει να χρησιμοποιεί το απαραίτητο υλικό για να έχει ο χρήστης το αποτέλεσμα που πρέπει... Η ενσωμάτωση όλων των υπηρεσιών και λειτουργιών στο προϊόν που αγοράζεις και χρησιμοποιείς είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Και όπως είπε και ο Θοδωρής πιο πριν, ανοίγεις το ΜΒ, το βάζεις για ύπνο, το κλείνεις, το ξανανοίγεις... επι χρόνια και είναι σαν να το αγόρασες χτες... Τα Windows κάθε μέρα που περνάει, αργούν περισσότερο. Πρέπει να υπάρχει όρεξη  για να στήνεις το πισί κάθε ένα εξάμηνο από την αρχή...
Έχουν πάρα πολλοί φίλοι και συμφοιτητές ΜΒ και χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση... Ο μόνος λόγος που δεν έχω πάρει είναι ο οικονομικός... προτίμησα να παρω κανενα ρολογάκι με τη διαφορα και να χρησιμοποιώ Fedora.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
I <3 "Τ<25"

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:43:15 μμ »
με μια βαση όλα μενουν ανοιχτα για ώρες. αν θες ποιότητα μπορεις να δεις και sony vaio

Τα σονυ είναι τα μόνα λαπτοπ που δε θα αγόραζα ποτε... Κοστίζουν όσο ένα ΜΒ και η ποιότητά τους δεν την συγκρίνω ούτε με αυτή που έχει το Dell μου που έχει 600 ευρώ.

Το να έχει κάποιο λαπτοπ καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη κάρτα γραφικών από ένα ΜΒ, δεν το κάνει αυτομάτως καλύτερο γιατί στην τελική, δεν χρησιμοποιείς τον επεξεργαστή ή τα γραφικά σαν χρήστης. Το λειτουργικό χρησιμοποιείς, και η Apple έχει φροντίσει να χρησιμοποιεί το απαραίτητο υλικό για να έχει ο χρήστης το αποτέλεσμα που πρέπει... Η ενσωμάτωση όλων των υπηρεσιών και λειτουργιών στο προϊόν που αγοράζεις και χρησιμοποιείς είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Και όπως είπε και ο Θοδωρής πιο πριν, ανοίγεις το ΜΒ, το βάζεις για ύπνο, το κλείνεις, το ξανανοίγεις... επι χρόνια και είναι σαν να το αγόρασες χτες... Τα Windows κάθε μέρα που περνάει, αργούν περισσότερο. Πρέπει να υπάρχει όρεξη  για να στήνεις το πισί κάθε ένα εξάμηνο από την αρχή...
Έχουν πάρα πολλοί φίλοι και συμφοιτητές ΜΒ και χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση... Ο μόνος λόγος που δεν έχω πάρει είναι ο οικονομικός... προτίμησα να παρω κανενα ρολογάκι με τη διαφορα και να χρησιμοποιώ Fedora.
την οθονη γιατι δε την ανεφερες?
επισεις το hardware που εχουν τα mac δε θα το ελεγες με τιποτα οτι καλητερο υπαρχει.
αν θελησω να κανω convert μια ταινια απο avi - vob η οτι να ναι σε mkv εκει θα χρειαστω επεξεργαστη και ραμ.
αν παω να δω μια ταινια πoιος θα τη δει πιο καλα? εγω που εχω super amo led hd η εσυ που εχεις led 1280x1024?  ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:45:12 μμ από SYZo »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alex

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 15:01:54 μμ »
Η διαφορά θα είναι ότι αυτός που θα κάνει τη μετατροπή με το ΜΒ θα ακούει και μουσική από το iTunes και θα κάνει browsing ταυτόχρονα ενώ θα αλλάζει παράθυρα με στυλ και εφέ... Στα windows θα ανοίξεις παράθυρο τωρα, θα ξεκινήσει να δουλεύει σε 2 λεπτά και φοβάσαι μην κολλήσει και σου κόψει το conversion στο 80%...
...για το hardware αυτό που είπα είναι ότι δεν έχει ό,τι καλύτερο υπάρχει, απλά έχει αυτό που χρειάζεται για να λειτουργεί όπως πρέπει... Δεν είναι μόνο οι μεγάλες συχνότητες στους επεξεργαστες και οι τεραστιες μνήμες που χρειάζονται για να κανεις τη δουλειά σου... Για παράδειγμα, το scroll που κάνει το ΜΒ δεν το έχω συναντήσει σε κανενα λαπτοπ με καμία καρτα γραφικών... η αίσθηση που έχω όταν χρησιμοποιώ το touchpad...

Για τις οθόνες που λες, δεν περιμένω να δω σε 15" λάπτοπ ταινία ασυμπίεστη 25GB και να καταλάβω διαφορά από αυτή που είναι 4.5GB... και δε με έχει απογοητεύσει καμία οθόνη από ΜΒ... ειδικά αν έχει και anti-glare και δεν έχει αυτή την εκνευριστική γυαλάδα που βάζουν όλοι τα τελευταία χρόνια... Δεν έχω άποψη σε θέμα σύγκρισης με κάποια samsung πχ (που σιχαίνομαι btw γιατί στηρίζονται κυρίως στον  εντυπωσιασμό)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
I <3 "Τ<25"

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 15:42:14 μμ »
Η διαφορά θα είναι ότι αυτός που θα κάνει τη μετατροπή με το ΜΒ θα ακούει και μουσική από το iTunes και θα κάνει browsing ταυτόχρονα ενώ θα αλλάζει παράθυρα με στυλ και εφέ... Στα windows θα ανοίξεις παράθυρο τωρα, θα ξεκινήσει να δουλεύει σε 2 λεπτά και φοβάσαι μην κολλήσει και σου κόψει το conversion στο 80%...
...για το hardware αυτό που είπα είναι ότι δεν έχει ό,τι καλύτερο υπάρχει, απλά έχει αυτό που χρειάζεται για να λειτουργεί όπως πρέπει... Δεν είναι μόνο οι μεγάλες συχνότητες στους επεξεργαστες και οι τεραστιες μνήμες που χρειάζονται για να κανεις τη δουλειά σου... Για παράδειγμα, το scroll που κάνει το ΜΒ δεν το έχω συναντήσει σε κανενα λαπτοπ με καμία καρτα γραφικών... η αίσθηση που έχω όταν χρησιμοποιώ το touchpad...

Για τις οθόνες που λες, δεν περιμένω να δω σε 15" λάπτοπ ταινία ασυμπίεστη 25GB και να καταλάβω διαφορά από αυτή που είναι 4.5GB... και δε με έχει απογοητεύσει καμία οθόνη από ΜΒ... ειδικά αν έχει και anti-glare και δεν έχει αυτή την εκνευριστική γυαλάδα που βάζουν όλοι τα τελευταία χρόνια... Δεν έχω άποψη σε θέμα σύγκρισης με κάποια samsung πχ (που σιχαίνομαι btw γιατί στηρίζονται κυρίως στον  εντυπωσιασμό)
anyway.. απλα προς ενημερωση ειμαστε στο 2012 και παμε προς 2013 αυτα που αναφερεις ως πλεονεκτηματα των mac τα εχουν ολα τα καθως πρεπει μηχανηματα. στο pc που καθομαι αυτη τη στιγμη εχω firefox opera chrome και περιστασιακα internet explorer, χρησιμοποιοω 3,87 gb ram και εναλλάσσομαι μεταξυ παραθύρων χωρις το παραμικρο lag. και το pc ειναι δυο ετων . χωρις format, γιατι για να κανω format πρεπει να παρω εγκριση.
επισεις ενα λαπτοπακι μετριο με ενα ubuntu mint η οτιδηποτε νομιζω οτι θα σε καλυψει και θα σου μεινουν και 1000 ευρω στην ακρη να παρεις οτι θες. μη χαλαλησεις τοσα χρηματα χωρις να τα χρειαζεσαι ειναι αμαρτια.
φιλικα
Γιαννης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 15:54:55 μμ »
Με μπερδεψατε λιγο ,αλλα οκ!Λοιπον Mac δεν θα αγορασω και ετσι μενει κατι απο:HP,Toshiba,Lenovo....τι αλλο θα μπορουσε να παιξει?Εσεις τι θα αγοραζατε και γιατι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions