Αποστολέας Θέμα: Υπολογιστές  (Αναγνώστηκε 18359 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Alex

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Lenovo
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 13:21:31 μμ »
Μπορείς επίσης να δώσεις το 1/3 της τιμής και να παρεις ένα Lenovo Thinkpad που είναι άσχημο σαν μηχάνημα αλλά εργαλείο.

Καποια μοντελα?

Τώρα που ξανακοίταξα τιμές από Ελλάδα δεν είναι στο 1/3 του ΜΒ... Παίζει στο 600αρι όμως.... Κάτι τέτοιο πχ...
http://www.skroutz.gr/s/2276549/Lenovo-ThinkPad-Edge-E530-i5-3210M-4GB-500GB.html
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
I <3 "Τ<25"

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 13:23:24 μμ »
Θελω κατι που να εχει ποιοτητα και να το εχω ανοιχτο ωρες.Ειχα 2 ΗΡ,1Toshiba netbook.Κοιταω για κατι αλλο,δηλαδη προς  Lenovo,Dell,αλλα δεν βαζω περιορισμους
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 13:24:44 μμ »
Μπορείς επίσης να δώσεις το 1/3 της τιμής και να παρεις ένα Lenovo Thinkpad που είναι άσχημο σαν μηχάνημα αλλά εργαλείο.

Καποια μοντελα?

Τώρα που ξανακοίταξα τιμές από Ελλάδα δεν είναι στο 1/3 του ΜΒ... Παίζει στο 600αρι όμως.... Κάτι τέτοιο πχ...
http://www.skroutz.gr/s/2276549/Lenovo-ThinkPad-Edge-E530-i5-3210M-4GB-500GB.html

Το κοιταγα χθες απο γερμανικο μαγαζι,τι ειναι το FREE DOS?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 13:28:11 μμ »
Θελω κατι που να εχει ποιοτητα και να το εχω ανοιχτο ωρες.

MAC
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alex

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 13:29:58 μμ »
Τίποτα που μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου... (http://www.freedos.org/)
Λογικά για να το λέει, είναι χωρίς λειτουργικό... Απλά βάζουν αυτό. Τα Dell στην Αμερική τουλάχιστον τα δίνουν και με Linux. Δεν πληρώνεις τα Windows αν δεν τα χρειάζεσαι, αυτό μόνο.

Θελω κατι που να εχει ποιοτητα και να το εχω ανοιχτο ωρες.

MAC

;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
I <3 "Τ<25"

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 13:39:28 μμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 13:41:25 μμ »
με μια βαση όλα μενουν ανοιχτα για ώρες. αν θες ποιότητα μπορεις να δεις και sony vaio
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 13:43:34 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 13:47:43 μμ »
ONCE YOU GO MAC, YOU NEVER GO BACK..... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 13:53:22 μμ »
για πειτε ρε παιδια, τι οθονες φορανε τα macbook μεχρι 1500 ευρω, και τι ο ανταγωνισμος? αν το χρημα ρεει άφθονο τοτε γιατι οχι, αν το χρειαζεσαι για κατι γιατι οχι, αλλιος ειναι απλα και μονο πλεονασμος, και θα παρεις και κατι πολυ χειροτερο σε δυνατοτητες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 13:58:21 μμ »
για πειτε ρε παιδια, τι οθονες φορανε τα macbook μεχρι 1500 ευρω, και τι ο ανταγωνισμος? αν το χρημα ρεει αυθονο τοτε γιατι οχι, αν το χρειαζεσαι για κατι γιατι οχι, αλλιος ειναι απλα και μονο πλεονασμος, και θα παρεις και κατι πολυ χειροτερο σε δυνατοτητες
δεν ξερω τι οθονες φορανε βρε γιαννη, ξερω πως θα το παρω και δεν θα ξαναβγαλει προβλημα ποτε, δεν θα πρεπει να κανω φορματ και ντιφραγκ καθε λιγο και λιγακι. Ξερω πως ειναι ποιοτικη κατασκευη, δεν κολαει πουθενα, κανω την δουλεια μου μια χαρα, εχει αισθητικη.
Για καποιον σαν εμενα που τα βλεπει σαν συσκευες για να κανω την δουλεια μου ευκολα, γρηγορα και χωρις προβληματα ειναι μονοδρομος.
Δεν ειμαι ουτε χακερ, ουτε developer, ουτε τιποτα.
Και να σου πω και το αλλο...εδω και δεκαετιες οτι εχει να κανει με εικονα και ηχο σε ΤΟΠ επαγγελματικο επιπεδο περναει απο Μακ και οχι απο windows....τυχαιο? δεν νομιζω....

Σιγουρα εχεις περισσοτερη εμπειρια απο εμενα και τα ξερεις καλυτερα τα κομπιουτεριστικα. Απλα εγω πηρα ενα Ι-μακ το 10 και απο τοτε κανενα απολυτως προβλημα... γιατι να ξαναπω σε αλλο λειτουργικο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:02:16 μμ »
για πειτε ρε παιδια, τι οθονες φορανε τα macbook μεχρι 1500 ευρω, και τι ο ανταγωνισμος? αν το χρημα ρεει αυθονο τοτε γιατι οχι, αν το χρειαζεσαι για κατι γιατι οχι, αλλιος ειναι απλα και μονο πλεονασμος, και θα παρεις και κατι πολυ χειροτερο σε δυνατοτητες
δεν ξερω τι οθονες φορανε βρε γιαννη, ξερω πως θα το παρω και δεν θα ξαναβγαλει προβλημα ποτε, δεν θα πρεπει να κανω φορματ και ντιφραγκ καθε λιγο και λιγακι. Ξερω πως ειναι ποιοτικη κατασκευη, δεν κολαει πουθενα, κανω την δουλεια μου μια χαρα, εχει αισθητικη.
Για καποιον σαν εμενα που τα βλεπει σαν συσκευες για να κανω την δουλεια μου ευκολα, γρηγορα και χωρις προβληματα ειναι μονοδρομος.
Και να σου πω και το αλλο...εδω και δεκαετιες οτι εχει να κανει με εικονα και ηχο σε ΤΟΠ επαγγελματικο επιπεδο περναει απο Μακ και οχι απο windows....τυχαιο? δεν νομιζω....

Σιγουρα εχεις περισσοτερη εμπειρια απο εμενα και τα ξερεις καλυτερα τα κομπιουτεριστικα. Απλα εγω πηρα ενα Ι-μακ το 10 και απο τοτε κανενα απολυτως προβλημα... γιατι να ξαναπω σε αλλο λειτουργικο?
αυτο ειπα. οτι αν εισαι επαγγελματιας θα το παρεις το mac, αν οχι με τα ιδια χρηματα αγοραζεις πολυ καλυτερο μηχανημα, και αν θες δεν ασχολησαι ποτε ουτε με defrag ουτε με format. (ssd δισκοι) επισεις να αναφερουμε οτι το mac εχει ενα χρονο εγγυηση και αυτη καλυπτεται απο τη rainbow (μακρια)
ειμαι μεγαλος aple fan και εχω τα παντα απο apple, απλα το βλεπω λιγο περιτο να εχεις ενα μηχανημα 1500 ευρω για να μπαινεις ιντερνετ και να μη κολλας ιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:07:16 μμ »

αυτο ειπα. οτι αν εισαι επαγγελματιας θα το παρεις το mac, αν οχι με τα ιδια χρηματα αγοραζεις πολυ καλυτερο μηχανημα, και αν θες δεν ασχολησαι ποτε ουτε με defrag ουτε με format. (ssd δισκοι) επισεις να αναφερουμε οτι το mac εχει ενα χρονο εγγυηση και αυτη καλυπτεται απο τη rainbow (μακρια)
ειμαι μεγαλος aple fan και εχω τα παντα απο apple, απλα το βλεπω λιγο περιτο να εχεις ενα μηχανημα 1500 ευρω για να μπαινεις ιντερνετ και να μη κολλας ιο
διαβασε ξανα τι εγραψα πανω, δεν ειμαι προ.
θελω να μην βγαζει προβληματα και να μην ασχολουμαι με τις παπαριες τον windows.....
θελω κατι σταθερο, με αισθητικη. Να το ανοιγω και να μπαινω νετ, να γραφω κειμενα, να ακουω μουσικη, να βλεπω ταινιες στην οθοναρα του Ι-Μακ.

και εκει μονο μακ.....

πλεονασμος ξε πλεονασμος ειναι η μονη λυση για τον περισσοτερο κοσμο που δεν ασχολειται καπως παραπανω οπως εσυ φιλε γιαννη....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:08:28 μμ »
στην οθοναρα του Ι-Μακ.

13,3 δεν ειναι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 06, 2012, 14:08:55 μμ »
Εγω εχω ενα mac book pro εδω και μια 3ετια και τα παντα δουλευουν σημερα οπως την πρωτη μερα λειτουργιας του.Τερας σταθεροτητας και αξιοπιστιας.
Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρισω σε windows κλπ....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions