για πειτε ρε παιδια, τι οθονες φορανε τα macbook μεχρι 1500 ευρω, και τι ο ανταγωνισμος? αν το χρημα ρεει αυθονο τοτε γιατι οχι, αν το χρειαζεσαι για κατι γιατι οχι, αλλιος ειναι απλα και μονο πλεονασμος, και θα παρεις και κατι πολυ χειροτερο σε δυνατοτητες
δεν ξερω τι οθονες φορανε βρε γιαννη, ξερω πως θα το παρω και δεν θα ξαναβγαλει προβλημα ποτε, δεν θα πρεπει να κανω φορματ και ντιφραγκ καθε λιγο και λιγακι. Ξερω πως ειναι ποιοτικη κατασκευη, δεν κολαει πουθενα, κανω την δουλεια μου μια χαρα, εχει αισθητικη.
Για καποιον σαν εμενα που τα βλεπει σαν συσκευες για να κανω την δουλεια μου ευκολα, γρηγορα και χωρις προβληματα ειναι μονοδρομος.
Δεν ειμαι ουτε χακερ, ουτε developer, ουτε τιποτα.
Και να σου πω και το αλλο...εδω και δεκαετιες οτι εχει να κανει με εικονα και ηχο σε ΤΟΠ επαγγελματικο επιπεδο περναει απο Μακ και οχι απο windows....τυχαιο? δεν νομιζω....
Σιγουρα εχεις περισσοτερη εμπειρια απο εμενα και τα ξερεις καλυτερα τα κομπιουτεριστικα. Απλα εγω πηρα ενα Ι-μακ το 10 και απο τοτε κανενα απολυτως προβλημα... γιατι να ξαναπω σε αλλο λειτουργικο?