0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 11, 2017, 13:06:35 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧρειάζεσαι ένα μεγαλύτερο κουτί
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιανουάριος 11, 2017, 14:21:11 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 11, 2017, 13:06:35 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧρειάζεσαι ένα μεγαλύτερο κουτί Γιατί? Τα σεικο χωράνε, τα άλλα σιγά μην τα βάλω και σε κουτί
Εγω συμπληρωσα 10αδα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Νικολα ξεφορτωσου 4 κοκκαλα που ηδη βλεπω και τσουπ πηρες το μισο Rolex
Παράθεση από: tetos στις Ιανουάριος 11, 2017, 16:09:46 μμΝικολα ξεφορτωσου 4 κοκκαλα που ηδη βλεπω και τσουπ πηρες το μισο Rolexκαι το αλλο μισο με τι τσουπ θα ερθει?
Είναι σίγουρο ότι μετά την απόκτηση της χελώνας το 009 θα το φάει η μαρμάγκα.
Για πες.....
Παράθεση από: tetos στις Ιανουάριος 11, 2017, 16:52:31 μμΓια πες.....κρατας ρολεξαρα + ζενιθμπορεις να κρατησεις και το doxa λιγο ακομα ,μεχρι να το βαρεθειςκρατας και πρεσισταφευγει το 372 για ενα ανθρωπινο πανεραι ( 000 δηλαδη ή 380 )το ΡΟ γινεται μουνολα τα αλλα να γινουν pepsi gmt ξανακομπλε.
αμα ηταν 007 θα υπηρχε προβλημα , αλλα τωρα δεν ανταγωνιζονται
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.