0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: tetos στις Ιανουάριος 11, 2017, 16:52:31 μμΓια πες.....κρατας ρολεξαρα + ζενιθμπορεις να κρατησεις και το doxa λιγο ακομα ,μεχρι να το βαρεθειςκρατας και πρεσισταφευγει το 372 για ενα ανθρωπινο πανεραι ( 000 δηλαδη ή 380 )το ΡΟ γινεται μουνολα τα αλλα να γινουν pepsi gmt ξανακομπλε.
Για πες.....
Εγω συμπληρωσα 10αδα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιανουάριος 11, 2017, 14:21:11 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 11, 2017, 13:06:35 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧρειάζεσαι ένα μεγαλύτερο κουτί Γιατί? Τα σεικο χωράνε, τα άλλα σιγά μην τα βάλω και σε κουτί
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 11, 2017, 13:06:35 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧρειάζεσαι ένα μεγαλύτερο κουτί
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 11, 2017, 16:54:41 μμΠαράθεση από: tetos στις Ιανουάριος 11, 2017, 16:52:31 μμΓια πες.....κρατας ρολεξαρα + ζενιθμπορεις να κρατησεις και το doxa λιγο ακομα ,μεχρι να το βαρεθειςκρατας και πρεσισταφευγει το 372 για ενα ανθρωπινο πανεραι ( 000 δηλαδη ή 380 )το ΡΟ γινεται μουνολα τα αλλα να γινουν pepsi gmt ξανακομπλε.Ξέρω ότι είναι σοκαριστικό αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τρελαίνονται με το moon
Είναι ολοφάνερο,ότι κάποτε δεν είχες σκοπό να ξεπεράσεις τα 6 ρολόγια,αλλά παρασύρθηκες κι εσύ.Άνθρωπος είσαι.
Παράθεση από: Petros1 στις Ιανουάριος 11, 2017, 22:13:22 μμΕίναι ολοφάνερο,ότι κάποτε δεν είχες σκοπό να ξεπεράσεις τα 6 ρολόγια,αλλά παρασύρθηκες κι εσύ.Άνθρωπος είσαι.ευτυχώς που πλέον είμαι σε μονοψήφιο αριθμόεπουδενί δεν θέλω να ξαναγίνει διψήφιος
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 15, 2017, 17:05:49 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σούπερ δυνατή συλλογή, Γιώργο!Να την χαίρεσαι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το λουρί του lld (που φοράς στο χάμιλτον) μοιάζει κάπως με αυτό που σχολιάζεις εδώ: http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=10436.msg361891#msg361891
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.