0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοιταξτε συλλογη ο τυπος!Ενα κι ενα....απο τα πρωιμα βινταζ χρυσα και πλατινενια GS μεχρι το holly grail 5718 των σχεδον 30.000$
Παράθεση από: eisenberg στις Ιανουάριος 15, 2017, 18:34:30 μμΚοιταξτε συλλογη ο τυπος!Ενα κι ενα....απο τα πρωιμα βινταζ χρυσα και πλατινενια GS μεχρι το holly grail 5718 των σχεδον 30.000$ Εντάξει,ο άνθρωπος έχει παπάδες...και όλα σε NOS κατάσταση...χώρια και τα ελβετικά.Στο 5718 λύγισα.
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 15, 2017, 17:05:49 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk Βλεπω μια αδυναμια στα divers!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραια συλλογη Γιωργο! Να την χαιρεσαι καθε στιγμη!!!
Πράγματι,βλέπεις ότι ο άνθρωπος ήξερε τι να ψωνίζει ρε παιδί μου,δεν είναι απλά "έχω πολύ χρήμα και παίρνω ότι μου γυαλίσει...."Αυτό σημαίνει ΣΥΛΛΟΓΗ.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.