Νομίζω, όπως το περιγράφεις Μαέστρο οτι δεν σου είπε ποτε τίποτα το ροοτ σαν ρολοι, το αγόρασες έτσι για να το αγοράσεις, και φυσικά το ξεφορτώθηκες άμεσα.
Ειναι θέμα γουστου ξεκάθαρα και ίσως να ειναι λίγο τραγελαφικό να ζητάμε την γνώμη του άλλου όταν η απάντηση ειναι ξεκάθαρα, η ….παρε οτι σου αρέσει εσένα……αλλά δυστυχώς εχει να κάνει με το δικαίωμα επιλογής που μας μπερδεύει.
Κάποτε είχα ένα Tissot lelocl χρονογραφο, θαυμάσιο ρολοι, μάζεψα 600 ευρώ για να το πάρω όταν ήμουν πιτσιρικάς ειδικευόμενος καθώς δεν μου έφταναν για να πάρω τότε το 225450 που το ειχα μεγάλη καψούρα, δεν τόλμαγα βέβαια ούτε καν να ονειρευτώ ένα σαμπμαρινερ έτσι όταν γύρισα από τις ΗΠΑ ,μετά από χρόνια και καθώς το 225450 δεν έβγαινε πλέον πήγα καρφί και πηρα το 16610 ούτε διλήμματα ούτε αμφιβολίες, αυτά ήρθαν όταν πλέον υπήρχε η οικονομική άνεση, εφόσον λοιπόν Βαγγέλη έχεις την άνεση της επιλογής πάρε οτι γουστάρεις πιο πολυ κα εαν δεν σου αρέσει το δίνεις, μα τα ρολογια που έχεις βάλει ως επιλογή δεν ειναι ρολογια εξόδου από το σπορ, κανένα τους δεν ειναι το ένα που θα σε κάνει να πεις το….στοπ ειμαι οκ τώρα σταματώ εδώ….