Αποστολέας Θέμα: Χρειάζομαι ένα ρολόι ακόμη γιατί είμαι εθισμένος.  (Αναγνώστηκε 16459 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος warover

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Χρειάζομαι ένα ρολόι ακόμη γιατί είμαι εθισμένος.
« Απάντηση #135 στις: Ιανουάριος 07, 2024, 23:58:03 μμ »

Γι αυτό ξεκίνησα με το ότι ψιλοβαρεθηκα με τα ρολογια (γι αυτό ποσταρω και αραιά τελευταία) και βλέπω στο άμεσο μέλλον το exit watch μου..

Πέρασαν από τα χέρια μου 20 ρολεξ, ap, omega, chopard luc, Panerai, hublot κτλ...been there, done that..
Τι Εχει να μου προσφέρει πια ένα gmt ή ένα iwc?
Τίποτα απολύτως...
Είμαι σε φάση που καταλαβαίνω τον φίλο μου τον @maestro που δε βγάζει από το χέρι του τα aventi...

Τα μόνα που μου κάνουν αίσθηση πια είναι τα patek και κάτι "τρελιαρικο" μοντέλα όπως Franck Muller skeleton, mb&f και magic hublot κτλ...

Το Breguet σε 15 χρόνια θα είναι στα αζήτητα, όπως είναι σήμερα τα μοντέλα τους του 2010...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
πριν 4 με 5 χρονια μπηκα σε αυτη τι λογικη και αγορασα ενα vc patrimony tourbillon το πηρα 35κ απο 160κ retail κατι ηθελε το ρολοι μετα απο 2 χρονια πηγε ολο αυτο 6κ γιατι ολες οι εργασιες πηγαιναν με βαση τα 160κ το φτιαξα και το εδωσα αμεσως το ιδιο και  σε πατεκ 5070p εδωσα σε service πιο παλια 4κ γιατι ηθελε και αλλαγη ενα μπρατσο του χρονογραφου ειναι ωραια τα "μεγαλα" ρολογια αλλα αν πεις οτι θα ειναι exit watch και αρα θα το χεις χρονια θα πρεπει και να το υποστηρίζεις ειδικα αν η αγορα ειναι απο used για αυτο κλεινω πλεον στα ρολογια χωρις complications οσο πιο χειροποιητα γινετε  ...
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
DOCORTHO,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Ιανουάριος 08, 2024, 02:43:58 πμ »

........................και δεν αγοράζεται από τους lower middle class για να πωλείται κάθε όποτε έρχεται οικονομική κρίση, εν εντιθέσει με τα Patek & Rolex etc.

Τι είπες τώρα !  ??? Θα κάνω marketing paper  σχετικό με τους αγοραστες ανα οικονομική τάξη σε συνάρτηση με τις μεταβολες των οικονομικων ανα κράτος και εποχή.   ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Ιανουάριος 08, 2024, 11:16:41 πμ »
Τι είπες τώρα !  ??? Θα κάνω marketing paper  (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)σχετικό με τους αγοραστες ανα οικονομική τάξη σε συνάρτηση με τις μεταβολες των οικονομικων ανα κράτος και εποχή.   ;)

κάνε market research με τους πωλητές αν μπορείς, θα τρομάξεις με τα demographics! Ή ρώτα pawn shops ποιοι πουλάνε τα Patek & Rolex και για πόσο % της αξίας τα ρευστοποιούν. εκεί θα σκάσουμε στα γέλια στο forum
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Giorgos_I,
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Αποσυνδεδεμένος grigoris gs

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Ιανουάριος 08, 2024, 13:40:53 μμ »
Τα bluesy και root beer είναι όντως "η μέρα με τη νύχτα"
Το bluesy το φοράω μέρα, κυρίως το καλοκαίρι. Είναι πολύ ωραίο και φωτεινό το μπλε του. Αλλά νύχτα δεν μπορώ να το βάλω. Πολύ σκυλάδικο όπως λέει και ο @P.I.T.
Το root beer είναι πιο βραδινό ρολόι. Με προδιαθέτει για απογευματινή - βραδινή βόλτα με παρέα, ποτά και ωραίες μουσικές. Καλοκαιράκι με καλό ρούμι και Latin jazz, χειμώνας με malt και blues!!!

Σούπερ επιλογές τα Patek 5275 και 5207 αλλά δε νομίζω ότι ο Ευάγγελος είναι σε τέτοια φάση.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Ιανουάριος 08, 2024, 14:49:50 μμ »
Πάντως Ευαγγελε,η αλήθεια είναι ότι από αυτά που ποσταρες,μόνο με το Bréguet μπορώ να σε οπτικοποιήσω και να είναι σωστό το σύνολο.Οποιοδηποτε two tone professional rolex πιστεύω θα είναι παράταιρο πάνω σου και θα <<σαμποτάριζε>>,αν μπορώ να το πω έτσι,το στυλ σου.Το bluesy που μου αρέσει πιο πολύ από τα αλλά δυο που ανέβασες η αλήθεια είναι πως είναι στα ορια του κιτς. Σε two tone rolex θα σου πρότεινα datejust 36.Αυτό πιστεύω θα ήταν κουφέτο πάνω σου αλλά και πάλι το Bréguet είναι πιο πολύ στο στυλ σου.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Dimitris Real,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mike_46

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Ιανουάριος 08, 2024, 17:45:44 μμ »
Καλησπέρα.
Να πω και εγώ την άποψη μου, χωρίς να μπορώ να δω τις προτάσεις σας δεν τις εμφανίζει.
 Τις δυο επιλογές τις οποίες θεωρώ all around ασχέτως συλλογής.
Τα οποία μπορεί να έχουν παραπάνω «πληροφορία» έχουν όμως και επιλογές εναλλακτικές με το απλό Polaris και τον χρονογραφο Portuguese. 

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
DOCORTHO,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιανουάριος 08, 2024, 20:57:48 μμ »
DOC kοιτάω το 5120 που χει τις προεξοχές στο dial και μεγάλο caseback, πολύ απλό, πολύ chic.. αλλά μεγαλίστιkο πανάθεμα το Calatrava.

Το Rootbeer, τελιά είναι σκοτεινό ρολόι? φαίνεται αλό ρολόι ή χάνει με το roe gold?
Το 5120 νομίζω οτι ειναι λίγο μεγαλίστικο, όντως, το root δεν ειναι καθόλου σκοτεινό το κύριο πρόβλημα που εχει ειναι οι γρατζουνιές που τις μαζεύει με το παραμικρό….
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Evangelos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Χρειάζομαι ένα ρολόι ακόμη γιατί είμαι εθισμένος.
« Απάντηση #142 στις: Ιανουάριος 08, 2024, 21:33:02 μμ »
Το 5120 νομίζω οτι ειναι λίγο μεγαλίστικο, όντως, το root δεν ειναι καθόλου σκοτεινό το κύριο πρόβλημα που εχει ειναι οι γρατζουνιές που τις μαζεύει με το παραμικρό….
Είχα το rootbeer δίπλα στο batman και εξαφανίζονταν κυριολεκτικά. Πολύ "θολό" για τα γούστα μου. Δεν δείχνει τα λεφτά του ας πούμε όπως ένα μισό μισό datejust ή bluesy. Δεν είναι καθόλου εντυπωσιακό, αυτή είναι η λέξη που έψαχνα.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Evangelos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιανουάριος 08, 2024, 22:19:41 μμ »
Νομίζω, όπως το περιγράφεις Μαέστρο οτι δεν σου είπε ποτε τίποτα το ροοτ σαν ρολοι, το αγόρασες έτσι για να το αγοράσεις, και φυσικά το ξεφορτώθηκες άμεσα.
Ειναι θέμα γουστου ξεκάθαρα και ίσως να ειναι λίγο τραγελαφικό να ζητάμε την γνώμη του άλλου όταν η απάντηση ειναι ξεκάθαρα, η  ….παρε οτι σου αρέσει εσένα……αλλά δυστυχώς εχει να κάνει με το δικαίωμα επιλογής που μας μπερδεύει.
 Κάποτε είχα ένα Tissot lelocl χρονογραφο, θαυμάσιο ρολοι, μάζεψα 600 ευρώ για να το πάρω όταν ήμουν πιτσιρικάς ειδικευόμενος καθώς δεν μου έφταναν για να πάρω τότε το 225450 που το ειχα μεγάλη καψούρα, δεν τόλμαγα βέβαια ούτε καν να ονειρευτώ ένα σαμπμαρινερ  έτσι όταν γύρισα από τις ΗΠΑ ,μετά  από χρόνια και καθώς το 225450 δεν έβγαινε πλέον πήγα καρφί και πηρα το 16610 ούτε διλήμματα ούτε αμφιβολίες,  αυτά ήρθαν όταν πλέον υπήρχε η οικονομική άνεση, εφόσον λοιπόν Βαγγέλη έχεις την άνεση της επιλογής πάρε οτι γουστάρεις πιο πολυ κα εαν δεν σου αρέσει το δίνεις, μα τα ρολογια που έχεις βάλει ως επιλογή δεν ειναι ρολογια εξόδου από το σπορ, κανένα τους δεν ειναι το ένα που θα σε κάνει να πεις το….στοπ  ειμαι οκ τώρα σταματώ εδώ….
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,Evangelos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #144 στις: Ιανουάριος 08, 2024, 22:51:52 μμ »
Ο Ευαγγελος έβαλε 4 ρολόγια ως επιλογή κι εμεις του εχουμε προτείνει άλλα 30 ασχετα χωρίς καν να εχει αναφέρει σε τι ύψους μπάτζετ θέλει να κινηθεί. Υποθετω εως 25Κ ισως λίγο παραπάνω . Patek, JLC και άλλα που προταθηκαν ξεφευγουν πολύ . Ο Ευαγγελος εχει πιθανώς καταλήξει στο χρυσομπλέ ROLEX και στο Breguet. Θεωρώ ότι η συζητηση γινεται για να καταλάβει και ο ιδιος πώς θα φαίνεται το καθενα από αυτά πάνω του μεσα απο τα μάτια μας.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Evangelos,
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιανουάριος 08, 2024, 23:44:30 μμ »
Νομίζω, όπως το περιγράφεις Μαέστρο οτι δεν σου είπε ποτε τίποτα το ροοτ σαν ρολοι, το αγόρασες έτσι για να το αγοράσεις, και φυσικά το ξεφορτώθηκες άμεσα.
Ειναι θέμα γουστου ξεκάθαρα και ίσως να ειναι λίγο τραγελαφικό να ζητάμε την γνώμη του άλλου όταν η απάντηση ειναι ξεκάθαρα, η  ….παρε οτι σου αρέσει εσένα……αλλά δυστυχώς εχει να κάνει με το δικαίωμα επιλογής που μας μπερδεύει.
 Κάποτε είχα ένα Tissot lelocl χρονογραφο, θαυμάσιο ρολοι, μάζεψα 600 ευρώ για να το πάρω όταν ήμουν πιτσιρικάς ειδικευόμενος καθώς δεν μου έφταναν για να πάρω τότε το 225450 που το ειχα μεγάλη καψούρα, δεν τόλμαγα βέβαια ούτε καν να ονειρευτώ ένα σαμπμαρινερ  έτσι όταν γύρισα από τις ΗΠΑ ,μετά  από χρόνια και καθώς το 225450 δεν έβγαινε πλέον πήγα καρφί και πηρα το 16610 ούτε διλήμματα ούτε αμφιβολίες,  αυτά ήρθαν όταν πλέον υπήρχε η οικονομική άνεση, εφόσον λοιπόν Βαγγέλη έχεις την άνεση της επιλογής πάρε οτι γουστάρεις πιο πολυ κα εαν δεν σου αρέσει το δίνεις, μα τα ρολογια που έχεις βάλει ως επιλογή δεν ειναι ρολογια εξόδου από το σπορ, κανένα τους δεν ειναι το ένα που θα σε κάνει να πεις το….στοπ  ειμαι οκ τώρα σταματώ εδώ….
Συμφωνώ με όλα Τασο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιανουάριος 09, 2024, 00:26:14 πμ »
Ο Ευαγγελος έβαλε 4 ρολόγια ως επιλογή κι εμεις του εχουμε προτείνει άλλα 30 ασχετα χωρίς καν να εχει αναφέρει σε τι ύψους μπάτζετ θέλει να κινηθεί. Υποθετω εως 25Κ ισως λίγο παραπάνω . Patek, JLC και άλλα που προταθηκαν ξεφευγουν πολύ . Ο Ευαγγελος εχει πιθανώς καταλήξει στο χρυσομπλέ ROLEX και στο Breguet. Θεωρώ ότι η συζητηση γινεται για να καταλάβει και ο ιδιος πώς θα φαίνεται το καθενα από αυτά πάνω του μεσα απο τα μάτια μας.

το budget πάνω κάτω είναι στα 15-20Κ (σε ευρώ), μεταξύ καινούριου-μεταχειρισμενου ανάλογα το ρολόι. Εγώ αρχικά έψαχνα ένα Rolex rootbeer GMT, αλλά μετά γλυκάθηκα από τα yelow gold και μπερδεύτηκε το πράγμα, αkόμη χειρότερα όταν είδα το Breguet moonphase. Από το φόρουμ ήλπιζα ν ακούσω γνώμες από τον κόσμο που είχε/έχει αυτά τα ρολόγια για να καταλάβω σε βάθος χρόνου πως είναι. Δεν έχω καταλήξει ακόμη σε κάτι συγκεριμένο απ' όλα αυτά!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιανουάριος 09, 2024, 00:28:03 πμ »
Είχα το rootbeer δίπλα στο batman και εξαφανίζονταν κυριολεκτικά. Πολύ "θολό" για τα γούστα μου. Δεν δείχνει τα λεφτά του ας πούμε όπως ένα μισό μισό datejust ή bluesy. Δεν είναι καθόλου εντυπωσιακό, αυτή είναι η λέξη που έψαχνα.

αυτό ακούω συνέχεια, πως το rootbeer χάνει σε ύφος και δεν δειχνει λόγω τους rose gold σε σχεση mε το yellow, κι όταν παραγρατζουνιέται γίνεται ακόμη χειρότερο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιανουάριος 09, 2024, 00:32:57 πμ »

κυρίως με ενδιαφέρει η γνώμη αυτών που είχαν ένα ή παραπάνω από τα συγκεκριμενα ρολόγια, εμένα προσωπικά μου αρέσουν εξίσου τα συγκεριμένα, με τα καλά τους και τα άσχημα - διαφορετικά στην κάθε περίπτωση. Οπότε πέραν του να τα δοκιμάσω και να πω μ'αρέσουν θα ήθελα να ξέρω τι είδα άλλο οι κάτοχοι αυτών. Σίγουρα θέλω να πιστεύω πως έχω μέλλον ακόμη στο χόμπυ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιανουάριος 09, 2024, 00:35:10 πμ »
Καλησπέρα.
Να πω και εγώ την άποψη μου, χωρίς να μπορώ να δω τις προτάσεις σας δεν τις εμφανίζει.
 Τις δυο επιλογές τις οποίες θεωρώ all around ασχέτως συλλογής.
Τα οποία μπορεί να έχουν παραπάνω «πληροφορία» έχουν όμως και επιλογές εναλλακτικές με το απλό Polaris και τον χρονογραφο Portuguese. 

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Sent from my iPhone using Tapatalk

όμορφα ρολόγια αλλά δεν είναι στις αρχικες επιλογές, νομίζω και οι δυο εταιρίες έχουν καλύτερα Perpetual calendars
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions