Εσύ γνωρίζεις καλύτερα τί θέλεις.
Έχεις βέβαια βάλει στο πρώτο post ότι έχεις καταλήξει σε ένα από αυτά, αλλά εμένα η εμπειρία μου λέει πως ο καθένας μας συνήθως σε κάθε περίσταση έχει ένα στο νου του που είναι πάνω από τα υπόλοιπα σε προτίμηση. Κανείς δεν μπορεί να προτείνει με βάση το δικό του γούστο απλά διότι το γούστο όλων μας είναι διαφορετικό.
Τα δύο πρώτα two tone είναι πιό συνήθη, και το rootbeer έρχεται κλασικά ως πιό όμορφο και εντυπωσιακό.
Βέβαια το θέμα είναι τί βρίσκεις, πόσο το βρίσκεις, και πού.
Αυτό για εμένα είναι το πιό βασικό, κι αυτό το γνωρίζεις μόνο εσύ.
Το τί φορούν τα υπόλοιπα ένα, δύο ή εκατό εκατομμύρια εκεί που ζεις δεν έχει καμμία μα καμμία σημασία. Άμα σου αρέσει λ.χ. το bluesy ή δεν ξέρω κι εγώ πώς το λένε, θα πας να το πάρεις και θα το φοράς να το ευχαριστηθείς. Τελεία και παύλα. Κι ας το φοράει η μισή Ασία.
Το Breguet δεν έχει σχέση με τα άλλα τρία, ναι σαφώς σου πηγαίνει περισσότερο στο στυλ αλλά και πάλι ούτε αυτός ο παράγοντας λέει πολλά. Για να έχεις διαλέξει το συγκεκριμένο μοντέλο (με αυτά τα ιδιαίτερα complications, dial layout όπως και χρώμα κάσας) έχεις δικαίως τους λόγους σου. Οπότε τί να πει κανείς.
Αν όμως η συζήτηση πάει σε GP που όντως είναι πιό εκλεπτυσμένο (από τα τρία R) και μετά ξεφεύγει θεματικά κατευθείαν σε Royal Oak, τότε εγώ λέω κράτα τα χρήματά σου και περίμενε την όποια πιθανή κατάλληλη στιγμή διότι ρολόϊ σαν το RO δεν υπάρχει σε σχέδιο και παρουσία στον καρπό.
Το τωρινό Laureato με την 1800 μηχανή είναι πολύ ολοκληρωμένο ρολόϊ κι ένα επίπεδο πάνω από τα Rolex σε κομψότητα, λειτουργικότητα και ποιότητα φινιρίσματος, αλλά αν μπορείς να βρεις καινούργιο RO σε full retail τότε δεν γίνεται καν διαπραγμάτευση, εκτός κι αν το ρολόϊ δεν σου πάει στο χέρι. Φεύγεις κατευθείαν με τρένο, αεροπλάνο ή ό,τι άλλο και πας να το πάρεις (αντί του GP). Στα pre-owned είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, αλλά όπως πάντα η τιμή και η κατάσταση είναι τα βασικότερα.