Αποστολέας Θέμα: Χρειάζομαι ένα ρολόι ακόμη γιατί είμαι εθισμένος.  (Αναγνώστηκε 20181 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tigergreg

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Χρειάζομαι ένα ρολόι ακόμη γιατί είμαι εθισμένος.
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 07:22:51 πμ »
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,Evangelos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tigergreg

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 07:24:20 πμ »
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,Evangelos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 09:24:10 πμ »
Rolex 126711 CHNR!

Τα υπολοιπα φωνάζουν χωρις λογο…
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 10:34:13 πμ »
Φίλε μου εγώ δεν σε ξέρω. Βλέπω μόνον την φωτογραφία σου. Είσαι ένας όμορφος, κομψός άνθρωπος. Το ROLEX στο χέρι σου είναι ξένο σώμα. Θέλεις ένα ρολόι που εκτός του ό,τι δεν είναι κομψό,

αναρωτιούνται όλοι αν είναι γνήσιο ή μη...; Για σένα οι επιλογές είναι Patek Phillipe, Breguet, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, jaeger-lecoultre, Girard-Perregaux. Εκεί να κοιτάς.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Evangelos,
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 11:29:16 πμ »
Απο την τετραδα που προτείνεις χαλαρά το Breguet . Δείχνει κομψό και διαφορετικό , φορώντας το δείχνεις ψαγμένος , κουβαλάει ενα διαφορετικό prestige λόγω μακραίωνης ιστορίας, εχει ομορφο πισινό, εχει και το φεγγάρι που το νοστιμίζει . Και δεν ειναι Rolex ;D. Δεν θα το συναντησεις σε περίεργα χέρια , δεν υπάρχουν μαιμούδες , εξάλλου εχεις Rolex  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 11:45:07 πμ »
Ρολεξ,τον βλέπω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rpdrummer

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 12:39:28 μμ »
Επέλεξα το rootbeer ως το πιο όμορφο σπορ από τα 3 two tone που μας έδειξες. το breguet είναι dress και έχεις τέτοιο στυλ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 14:00:13 μμ »
Βασικά γιατί το προηγούμενο bluesy;Το καινούριο με τη λιγοτερο τετραγωνισμένη κάσα και την άσπρη γραμματοσειρά είναι πολύ πιο ωραίο imho.
Οι επιλογές μου θα ήταν είτε το 126613 (50-50 είμαι σε ln ή lb) είτε το 126713…οπότε δε βοηθάω και πολύ γιατί δεν έχεις κανένα από αυτά στη λίστα σου.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Evangelos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 14:27:42 μμ »
Βασικά γιατί το προηγούμενο bluesy;Το καινούριο με τη λιγοτερο τετραγωνισμένη κάσα και την άσπρη γραμματοσειρά είναι πολύ πιο ωραίο imho.
Οι επιλογές μου θα ήταν είτε το 126613 (50-50 είμαι σε ln ή lb) είτε το 126713…οπότε δε βοηθάω και πολύ γιατί δεν έχεις κανένα από αυτά στη λίστα σου.

hello Argo!

για το 116613lb, μου αρέσει το ματ μπλε καντραν που σταμάτησε το 2013, συν τα χρυσά λεπτά γράμματα τα οποία στα νέα μοντέλα είν' λευκά και χοντρογραμμένα, συν μ' αρέσει η παλιά κάσα στο sub, έχω σε ατσάλι ένα προηγούμενης γεννιάς σχετικά ισχνό και δεν θέλω άλλο.

όσο για τα GMT, δεν κατανοώ το jubilee bracelet στα sport Rolex, στο Datejust το καταλαβαίνω. Συν μ' αρέσει πολύ το green hand για το 2ο timezone.

είναι ιδιοτροπίες
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 14:35:26 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

ωραίο αυτό γενικά αλλά δεν είμαι φαν στα ρολόγια με 3 registers, ειδικά σε αυτήν την τριγωνική διάταξη.. δείχνουν πολύ sport θα έλεγα, και είν' πολύ συμμετρικά για κάποιον τόσο προβληματικό! χα χα χα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 14:38:36 μμ »
Φίλε μου εγώ δεν σε ξέρω. Βλέπω μόνον την φωτογραφία σου. Είσαι ένας όμορφος, κομψός άνθρωπος. Το ROLEX στο χέρι σου είναι ξένο σώμα. Θέλεις ένα ρολόι που εκτός του ό,τι δεν είναι κομψό,

αναρωτιούνται όλοι αν είναι γνήσιο ή μη...; Για σένα οι επιλογές είναι Patek Phillipe, Breguet, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, jaeger-lecoultre, Girard-Perregaux. Εκεί να κοιτάς.

εσύ σίγουρα δε με ξέρεις? έβαλες όλες τις ωραίες μάρκες εκεί που μ' αρέσουν.. οπότε με λες έμεσα να πάω για το Breguet?
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 14:42:20 μμ »
Θα σου πρότεινα αυτό εδώ αν δεν θες Sony και καλά χρυσό στο το ρολόι σου...

Αλλά έχεις το iwc..

αυτό όντως θυμίζει το Ingenieur, αν και σίγουρα πιο εκλεπτισμένο. αν ξαναπάω σε integrated bracelet θα κοιτάξω για τα Royal Oaks ξανά, ειδικά τώρα που οι τιμές άρχισαν να επανέρχονται σε αυτά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 14:52:03 μμ »
Ρολεξ,τον βλέπω
αααα, ψηφίζεις κι εσύ στο γκάλοπ μου? Βάζω ένα 'ρόλεξ κι ότι να'ναι' από τον Γιωργο

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 15:10:36 μμ »
Γεια σου Ευάγγελε.
Καλή χρονιά.
Χαίρομαι που μαθαίνω τα νέα σου. Και για το σπίτι, να το γεμίσετε χαμόγελα.

Έχεις έναν τρόπο δικό σου σε στυλ. Φοράς περίεργα παπούτσια, παντόφλες, ρόμπες και δεν θα ήθελα να φτάσω στις σωβρακοφανέλες!!!! Χαχαχαααα.

Όταν λέω περίεργα, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Χρήμα μπορούν πολλοί να έχουν. Το στυλ όμως είναι κάτι διαφορετικό και πιο προσωπικό. Και αυτό ασφαλώς το γνωρίζεις.

Εμένα, που απέχουμε πααααααάρα πολύ σε στυλ μου αρέσει το root beer, αυτό το χρυσοκαφεμαύρο. Με λίγο ζόρι θα μπορούσα να το φορέσω μιας και πλέον έχω γίνει μπάρμπας (filthy years old όπως το γράφω).

Αλλά θα ήθελα να δω σε σένα ένα ρολόι που δεν βλέπω. Έχεις ένα πολύ ωραίο jlc , σωστά; Ε με τέτοια θέλω να σε βλέπω. Η ψήφος λοιπόν πάει στο Breguet. Τα Rolex είναι για τους τράπερς ή για τις θυρίδες.

(no hard feelings για τους φίλους με τα rolex, τα τραβηγμένα παραδείγματα εξυπηρετούν το επιχείρημά μου).
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
xRallyArt,criss6,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 15:25:01 μμ »
Εσύ γνωρίζεις καλύτερα τί θέλεις.

Έχεις βέβαια βάλει στο πρώτο post ότι έχεις καταλήξει σε ένα από αυτά, αλλά εμένα η εμπειρία μου λέει πως ο καθένας μας συνήθως σε κάθε περίσταση έχει ένα στο νου του που είναι πάνω από τα υπόλοιπα σε προτίμηση. Κανείς δεν μπορεί να προτείνει με βάση το δικό του γούστο απλά διότι το γούστο όλων μας είναι διαφορετικό.

Τα δύο πρώτα two tone είναι πιό συνήθη, και το rootbeer έρχεται κλασικά ως πιό όμορφο και εντυπωσιακό.

Βέβαια το θέμα είναι τί βρίσκεις, πόσο το βρίσκεις, και πού.
Αυτό για εμένα είναι το πιό βασικό, κι αυτό το γνωρίζεις μόνο εσύ.

Το τί φορούν τα υπόλοιπα ένα, δύο ή εκατό εκατομμύρια εκεί που ζεις δεν έχει καμμία μα καμμία σημασία. Άμα σου αρέσει λ.χ. το bluesy ή δεν ξέρω κι εγώ πώς το λένε, θα πας να το πάρεις και θα το φοράς να το ευχαριστηθείς. Τελεία και παύλα. Κι ας το φοράει η μισή Ασία.

Το Breguet δεν έχει σχέση με τα άλλα τρία, ναι σαφώς σου πηγαίνει περισσότερο στο στυλ αλλά και πάλι ούτε αυτός ο παράγοντας λέει πολλά. Για να έχεις διαλέξει το συγκεκριμένο μοντέλο (με αυτά τα ιδιαίτερα complications, dial layout όπως και χρώμα κάσας) έχεις δικαίως τους λόγους σου. Οπότε τί να πει κανείς.

Αν όμως η συζήτηση πάει σε GP που όντως είναι πιό εκλεπτυσμένο (από τα τρία R) και μετά ξεφεύγει θεματικά κατευθείαν σε Royal Oak, τότε εγώ λέω κράτα τα χρήματά σου και περίμενε την όποια πιθανή κατάλληλη στιγμή διότι ρολόϊ σαν το RO δεν υπάρχει σε σχέδιο και παρουσία στον καρπό.

Το τωρινό Laureato με την 1800 μηχανή είναι πολύ ολοκληρωμένο ρολόϊ κι ένα επίπεδο πάνω από τα Rolex σε κομψότητα, λειτουργικότητα και ποιότητα φινιρίσματος, αλλά αν μπορείς να βρεις καινούργιο RO σε full retail τότε δεν γίνεται καν διαπραγμάτευση, εκτός κι αν το ρολόϊ δεν σου πάει στο χέρι. Φεύγεις κατευθείαν με τρένο, αεροπλάνο ή ό,τι άλλο και πας να το πάρεις (αντί του GP). Στα pre-owned είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, αλλά όπως πάντα η τιμή και η κατάσταση είναι τα βασικότερα.

friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Members reacted friendly:
sea_dweller,
No reactions
Members reacted like: