Αποστολέας Θέμα: Χρειάζομαι ένα ρολόι ακόμη γιατί είμαι εθισμένος.  (Αναγνώστηκε 20220 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χρειάζομαι ένα ρολόι ακόμη γιατί είμαι εθισμένος.
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 15:25:37 μμ »
hello Argo!

για το 116613lb, μου αρέσει το ματ μπλε καντραν που σταμάτησε το 2013, συν τα χρυσά λεπτά γράμματα τα οποία στα νέα μοντέλα είν' λευκά και χοντρογραμμένα, συν μ' αρέσει η παλιά κάσα στο sub, έχω σε ατσάλι ένα προηγούμενης γεννιάς σχετικά ισχνό και δεν θέλω άλλο.

όσο για τα GMT, δεν κατανοώ το jubilee bracelet στα sport Rolex, στο Datejust το καταλαβαίνω. Συν μ' αρέσει πολύ το green hand για το 2ο timezone.

είναι ιδιοτροπίες
Ωραίος και καμία ιδιοτροπία.!Στα sub απολύτως κατασταλαγμένος είσαι και είναι τελείως υποκειμενικό.Για τους ίδιους λόγους που εγώ προτιμώ τα two tone 12xxx εσυ προτιμάς τα 11xxx.
Τώρα σε σχέση με τα jubilee σε sport Rolex θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου σε ότι αφορά τα ατσάλινα gmt,όμως για κάποιο λόγο στα χρυσά που παρουσίασαν περσυ μου βγάζει μια πολύ vintage αισθητική μαζί με μια <<αλητεία>> που μου αρέσει πολύ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Georgefosk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 15:39:36 μμ »
Ψήφισα rootbeer αλλά έτσι, κoυβέντα να γίνεται..
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
jimakoZzz,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tigergreg

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 16:14:46 μμ »
Νομιζω  πως  ο  λευκοχρυσος  ειναι  η  καλυτερη  επιλογη.... ;)

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 16:47:13 μμ »
Νομιζω  πως  ο  λευκοχρυσος  ειναι  η  καλυτερη  επιλογη.... ;)

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλό αυτό αλλά ελπίζω να 'σαι δικηγόρος διαζυγίων και να δέχεσαι no win no fee..

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

friendly
0
funny
4
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
tigergreg,criss6,Dante80,Giorgos_I,
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 16:50:43 μμ »
Ψήφισα rootbeer αλλά έτσι, κoυβέντα να γίνεται..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
αυτά τα breitlings λυπάμαι αλλά δεν έχω κατανοήσει το unique selling point τους, αν έχουν κάποιο. πέραν της φίρμας, δεν είναι μια απ' τα ίδια? σαν omega φέρνει or a golden Bulova moon, ξέρω γω.. κρατάμε το rootbeer, thank you!

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Georgefosk,
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 18:03:17 μμ »
Όποιος ψήφισε ΠΑΣΟΚ για πάνω από 4 φορές στην ζωή του παρακαλείται να απέχει της ψηφοφορίας. 

Άπατο θα πάει

Τον κόβω στα 90ς το δίνε ΠΑΣΟΚ δαγκωτό.....
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Evangelos,
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 18:06:56 μμ »
Απο την τετραδα που προτείνεις χαλαρά το Breguet . Δείχνει κομψό και διαφορετικό , φορώντας το δείχνεις ψαγμένος , κουβαλάει ενα διαφορετικό prestige λόγω μακραίωνης ιστορίας, εχει ομορφο πισινό, εχει και το φεγγάρι που το νοστιμίζει . Και δεν ειναι Rolex ;D. Δεν θα το συναντησεις σε περίεργα χέρια , δεν υπάρχουν μαιμούδες , εξάλλου εχεις Rolex  ;)

Μαϊμούδες εκτός από κάτι micro brands υπάρχουν για όλα τα ρολόγια...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 18:16:37 μμ »
Εσύ γνωρίζεις καλύτερα τί θέλεις.

Έχεις βέβαια βάλει στο πρώτο post ότι έχεις καταλήξει σε ένα από αυτά, αλλά εμένα η εμπειρία μου λέει πως ο καθένας μας συνήθως σε κάθε περίσταση έχει ένα στο νου του που είναι πάνω από τα υπόλοιπα σε προτίμηση. Κανείς δεν μπορεί να προτείνει με βάση το δικό του γούστο απλά διότι το γούστο όλων μας είναι διαφορετικό.

Τα δύο πρώτα two tone είναι πιό συνήθη, και το rootbeer έρχεται κλασικά ως πιό όμορφο και εντυπωσιακό.

Βέβαια το θέμα είναι τί βρίσκεις, πόσο το βρίσκεις, και πού.
Αυτό για εμένα είναι το πιό βασικό, κι αυτό το γνωρίζεις μόνο εσύ.

Το τί φορούν τα υπόλοιπα ένα, δύο ή εκατό εκατομμύρια εκεί που ζεις δεν έχει καμμία μα καμμία σημασία. Άμα σου αρέσει λ.χ. το bluesy ή δεν ξέρω κι εγώ πώς το λένε, θα πας να το πάρεις και θα το φοράς να το ευχαριστηθείς. Τελεία και παύλα. Κι ας το φοράει η μισή Ασία.

Το Breguet δεν έχει σχέση με τα άλλα τρία, ναι σαφώς σου πηγαίνει περισσότερο στο στυλ αλλά και πάλι ούτε αυτός ο παράγοντας λέει πολλά. Για να έχεις διαλέξει το συγκεκριμένο μοντέλο (με αυτά τα ιδιαίτερα complications, dial layout όπως και χρώμα κάσας) έχεις δικαίως τους λόγους σου. Οπότε τί να πει κανείς.

Αν όμως η συζήτηση πάει σε GP που όντως είναι πιό εκλεπτυσμένο (από τα τρία R) και μετά ξεφεύγει θεματικά κατευθείαν σε Royal Oak, τότε εγώ λέω κράτα τα χρήματά σου και περίμενε την όποια πιθανή κατάλληλη στιγμή διότι ρολόϊ σαν το RO δεν υπάρχει σε σχέδιο και παρουσία στον καρπό.

Το τωρινό Laureato με την 1800 μηχανή είναι πολύ ολοκληρωμένο ρολόϊ κι ένα επίπεδο πάνω από τα Rolex σε κομψότητα, λειτουργικότητα και ποιότητα φινιρίσματος, αλλά αν μπορείς να βρεις καινούργιο RO σε full retail τότε δεν γίνεται καν διαπραγμάτευση, εκτός κι αν το ρολόϊ δεν σου πάει στο χέρι. Φεύγεις κατευθείαν με τρένο, αεροπλάνο ή ό,τι άλλο και πας να το πάρεις (αντί του GP). Στα pre-owned είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, αλλά όπως πάντα η τιμή και η κατάσταση είναι τα βασικότερα.

Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο.
Τι σε νοιάζει τι φοραει ο καθένας?
Βάρα το άμα σ αρέσει...
Εγώ θα έπαιρνα ένα op από ρολεξ.
Ωραία η ριζομπυρα δεν λεω αλλά το op...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 19:21:24 μμ »
Εσύ γνωρίζεις καλύτερα τί θέλεις.

Έχεις βέβαια βάλει στο πρώτο post ότι έχεις καταλήξει σε ένα από αυτά, αλλά εμένα η εμπειρία μου λέει πως ο καθένας μας συνήθως σε κάθε περίσταση έχει ένα στο νου του που είναι πάνω από τα υπόλοιπα σε προτίμηση. Κανείς δεν μπορεί να προτείνει με βάση το δικό του γούστο απλά διότι το γούστο όλων μας είναι διαφορετικό.

Τα δύο πρώτα two tone είναι πιό συνήθη, και το rootbeer έρχεται κλασικά ως πιό όμορφο και εντυπωσιακό.

Βέβαια το θέμα είναι τί βρίσκεις, πόσο το βρίσκεις, και πού.
Αυτό για εμένα είναι το πιό βασικό, κι αυτό το γνωρίζεις μόνο εσύ.

Το τί φορούν τα υπόλοιπα ένα, δύο ή εκατό εκατομμύρια εκεί που ζεις δεν έχει καμμία μα καμμία σημασία. Άμα σου αρέσει λ.χ. το bluesy ή δεν ξέρω κι εγώ πώς το λένε, θα πας να το πάρεις και θα το φοράς να το ευχαριστηθείς. Τελεία και παύλα. Κι ας το φοράει η μισή Ασία.

Το Breguet δεν έχει σχέση με τα άλλα τρία, ναι σαφώς σου πηγαίνει περισσότερο στο στυλ αλλά και πάλι ούτε αυτός ο παράγοντας λέει πολλά. Για να έχεις διαλέξει το συγκεκριμένο μοντέλο (με αυτά τα ιδιαίτερα complications, dial layout όπως και χρώμα κάσας) έχεις δικαίως τους λόγους σου. Οπότε τί να πει κανείς.

Αν όμως η συζήτηση πάει σε GP που όντως είναι πιό εκλεπτυσμένο (από τα τρία R) και μετά ξεφεύγει θεματικά κατευθείαν σε Royal Oak, τότε εγώ λέω κράτα τα χρήματά σου και περίμενε την όποια πιθανή κατάλληλη στιγμή διότι ρολόϊ σαν το RO δεν υπάρχει σε σχέδιο και παρουσία στον καρπό.

Το τωρινό Laureato με την 1800 μηχανή είναι πολύ ολοκληρωμένο ρολόϊ κι ένα επίπεδο πάνω από τα Rolex σε κομψότητα, λειτουργικότητα και ποιότητα φινιρίσματος, αλλά αν μπορείς να βρεις καινούργιο RO σε full retail τότε δεν γίνεται καν διαπραγμάτευση, εκτός κι αν το ρολόϊ δεν σου πάει στο χέρι. Φεύγεις κατευθείαν με τρένο, αεροπλάνο ή ό,τι άλλο και πας να το πάρεις (αντί του GP). Στα pre-owned είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, αλλά όπως πάντα η τιμή και η κατάσταση είναι τα βασικότερα.

ευχαριστω για την λεπτομερή ανάλυση, όπως ανάφερα, δεν με ενδιαφέρει κάποιο ρολόι με integrated bracelet όπως το RO or GP κ.ο.κ., έχω το Ingenieur που αν και υποδιαίστερο μηχανικά ή σε φινίρισμα εμένα με φτιάχνει, αν ήθελα όμως τέτοιου είδους ρολόι θα κοιτούσα το 15300 μόνο και μάλλον σε πολύτιμο μέταλλο - η διαφρά στην τιμή είναι μελητέα με το ατσάλι+αυτα τα ρολόγια έπεσαν πολύ σε σχέση με το που ήταν και δεν σταμάτησαν να πέφτουν.. είναι τώρα στα 20-25Κ σε στερλίνες πιστεύω.

Γι' αυτό έχω καταλήξει σε αυτά που κατέληξα, Breguet ωραίο moonphase, GMT δεν έχω και βγαίνει και σε ΤΤ (δεν θέλω ολόχρυσο γιατί φοριέται δύσκολα - δεν θέλω ατσάλινο γιατί μ'αρέσει να χει κάτι χρυσό πάνω του), τo SUB έχω ένα μεν ατσάλι δε αλλά μ'αρέσει αυτός ο συνδιασμός χρυσό με μπλε - είναι αρκετά ελκυστικό στα μάτια μου όμως ίσως είναι και κακό που φωνάζει τοσο πολύ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 19:26:09 μμ »
Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο.
Τι σε νοιάζει τι φοραει ο καθένας?
Βάρα το άμα σ αρέσει...
Εγώ θα έπαιρνα ένα op από ρολεξ.
Ωραία η ριζομπυρα δεν λεω αλλά το op...

μ' ενδιαφέρει ρε συ αν έχω δώσει 15-20κ για ρολόι να μην το χει ο ναρκωέμπορας απέναντι.. για να τσατίσω και λίγο κόσμο παραπάνω, γι' αυτό δεν θα αγόρζα ποτέ μου ΒΜW!!!

και το ΟΡ καλό, αλλά πολύ απλό, έχω το oysterquartz για κάθε μέρα σε ίδιο ύφος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 19:47:12 μμ »
μ' ενδιαφέρει ρε συ αν έχω δώσει 15-20κ για ρολόι να μην το χει ο ναρκωέμπορας απέναντι.. για να τσατίσω και λίγο κόσμο παραπάνω, γι' αυτό δεν θα αγόρζα ποτέ μου ΒΜW!!!

και το ΟΡ καλό, αλλά πολύ απλό, έχω το oysterquartz για κάθε μέρα σε ίδιο ύφος

Τι κριτήρια είναι αυτά ρε συ?
Κ τα breguet ποιοι τα είχαν οι τρελοί ,οι πιανίστες αντε κ ο μαμιας της Μ.Αντουανετα...
Νταξει ήταν πελάτης κ ο Bugatti που τα αμάξια του δεν τα περνούν οι ναρκεμποροι...
Πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο από :Χρειάζομαι ένα ρολόι ακόμη γιατί είμαι εθισμένος σε χρειάζομαι ένα ρολόι που το φοράνε εκλεπτυσμένοι κυριλεδες...
Άλλωστε εσύ είπες ότι έχεις καταλήξει σε ρολεξ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 20:36:07 μμ »
Προς cellini μερια εχεις κοιταξει καθολου;;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 20:39:22 μμ »
Όχι,ρε συ!Άπαπα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 21:05:14 μμ »
Φίλε Ευάγγελε ελπίζω να είσαι καλά, καλή χρονιά με υγεία να έχουμε!

Δώσε μια φωτό με την συλλογή σου εδώ στους ομογάλακτους που δεν την έχουν δει ακόμα, νομίζω πως θα βοηθήσει στις απαντήσεις και επιλογές!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιανουάριος 03, 2024, 21:09:20 μμ »
Ή μάλλον κάτσε, να βάλω εγώ.

friendly
1
funny
0
like
0
wow
1
Members reacted friendly:
Evangelos,