Μπορει να φανει παραξενο αλλα θα το γραψω .
Το ρολοι αυτο πιστευω εχει καποιο εξαρτημα του μεσα θεμα- βλαβη με την θερμοκρασια.
Το ανθρωπινο χερι εχει μια θερμοκρασια ας πουμε 36 βαθμους .
Οταν ο καρπος μου ακουμπαει στη λαμαρινα του ρολογιου πιθανον ζεσταίνεται και η θερμοκρασια μεταφερετε μεσα και οι δειχτες ξεκινανε.
Καποιο εξαρτημα μεσα στο κυκλωμα χρειαζεται μια συγκεκριμενη θερμοκρασια . Τωρα που μπορει να ειναι το προβλημα δε ξερω?
Οταν βγαζω το ρολοι και το αφηνω σε ενα τραπεζι η λαμαρινα απο πισω οταν την αγγιζω ειναι παγωμενη στην θερμοκρασια του δωματιου και δειχτες σταματανε.
Εκανα ενα πειραμα και αρχισα να τριβω τη λαμαριρινα απο πισω προσπαθοντας να μην κουναω την κασα.Ως δια μαγείας σιγα σιγα μετα απο 5 λεπτα ξεκινανε και οι δεικτες. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κατι πρεπει να αλλαχτεί μεσα ,τωρα μηπως θελει αυτο το ρολοι μια συγκεκριμενη μπαταρια και αυτη που εχει μεσα ειναι λαθος ?χμμ ειναι κατι αλλο ?? Περιεργο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράξενο δεν είναι.
Έχω κ γω ένα Swatch που δουλεύει σωστά το καλοκαίρι κ το χειμώνα ΜΌΝΟ όταν το φοράω.
Όλες τις υπόλοιπες φορές πάει πίσω.
Έχει χαλάσει σίγουρα κάποιο τμήμα που επηρεάζεται απο την θερμοκρασία. Δυστυχώς δεν μπορεί να επισκευάσει διότι δεν ανοίγει.
Εκτός του ότι μου αρέσει πολύ είναι κ δώρο...