Αποστολέας Θέμα: Casio ARW 32  (Αναγνώστηκε 2306 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teomad

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Casio ARW 32
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 23, 2023, 15:33:08 μμ »
Μάλλον είναι ισοδύναμες....

What Is The Equivalent Of An SR927W Battery?

The most common labels/names for SR927W batteries are 395 and SR927SW, whose alternatives include LR57, SR57, 399, SR927PW, SR927W, SR927, LR926, SG7,AG7, or LR927 battery equivalent. Labels also vary depending on the chemical and manufacturer.

θα δοκιμασω μια νεα μπας και εχει θεμα αυτη που εβαλα με το υλικο που ειναι φτιαγμενη εσωτερικα
Αν δεν στρωσει θα αγορασω μια αλλη μαρκα μπαταριας δηλαδη κατι αλλο οτιδηποτε σε αυτα τα χαρακτηριστικα !!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions
Heimdallr watches Associated Partner

Αποσυνδεδεμένος pugman

• Sr. Member
  • Στο μεθαύριο ! ! !
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 23, 2023, 15:34:40 μμ »
Μπορει να φανει παραξενο αλλα θα το γραψω .

Το ρολοι αυτο πιστευω εχει καποιο εξαρτημα του μεσα θεμα- βλαβη με την θερμοκρασια.
Το ανθρωπινο χερι εχει μια θερμοκρασια ας πουμε 36 βαθμους .
Οταν ο καρπος μου ακουμπαει στη λαμαρινα του ρολογιου πιθανον ζεσταίνεται και η θερμοκρασια μεταφερετε μεσα και οι δειχτες ξεκινανε.
Καποιο εξαρτημα μεσα στο κυκλωμα χρειαζεται μια συγκεκριμενη θερμοκρασια . Τωρα που μπορει να ειναι το προβλημα δε ξερω?
Οταν βγαζω το ρολοι και το αφηνω σε ενα τραπεζι η λαμαρινα απο πισω οταν την αγγιζω ειναι παγωμενη στην θερμοκρασια του δωματιου και δειχτες σταματανε.
Εκανα ενα πειραμα και αρχισα να τριβω τη λαμαριρινα απο πισω προσπαθοντας να μην κουναω την κασα.Ως δια μαγείας σιγα σιγα μετα απο 5 λεπτα ξεκινανε και οι δεικτες.  (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Κατι πρεπει να αλλαχτεί μεσα ,τωρα μηπως θελει αυτο το ρολοι μια συγκεκριμενη μπαταρια και αυτη που εχει μεσα ειναι λαθος ?χμμ ειναι κατι αλλο ?? Περιεργο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράξενο δεν είναι.
Έχω κ γω ένα Swatch που δουλεύει σωστά το καλοκαίρι κ το χειμώνα ΜΌΝΟ όταν το φοράω.
Όλες τις υπόλοιπες φορές πάει πίσω. 
Έχει χαλάσει σίγουρα κάποιο τμήμα που επηρεάζεται απο την θερμοκρασία. Δυστυχώς δεν μπορεί να επισκευάσει διότι δεν ανοίγει.
Εκτός του ότι μου αρέσει πολύ είναι κ δώρο...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
teomad,
No reactions
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
"Time you enjoy wasting, was not wasted." – John Lennon

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 23, 2023, 15:35:40 μμ »
θα δοκιμασω μια νεα μπας και εχει θεμα αυτη που εβαλα με το υλικο που ειναι φτιαγμενη εσωτερικα

Το καλύτερο είναι αυτό. Και αν έχεις τρόπο να μετρήσεις και αυτήν που έχει τώρα μέσα. Πήγαινε την να στην μετρήσει ένας τεχνικός.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος teomad

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 23, 2023, 15:38:42 μμ »
Παράξενο δεν είναι.
Έχω κ γω ένα Swatch που δουλεύει σωστά το καλοκαίρι κ το χειμώνα ΜΌΝΟ όταν το φοράω.
Όλες τις υπόλοιπες φορές πάει πίσω. 
Έχει χαλάσει σίγουρα κάποιο τμήμα που επηρεάζεται απο την θερμοκρασία. Δυστυχώς δεν μπορεί να επισκευάσει διότι δεν ανοίγει.
Εκτός του ότι μου αρέσει πολύ είναι κ δώρο...
Κατσε να το δουμε μηπως φταινε οι μπαταριες και θελεις αλλη μαρκα και εσυ βεβαια υποθετικα γραφω.!!
Θα δοκιμασω και θα γραψω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος teomad

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 23, 2023, 15:41:23 μμ »
Το καλύτερο είναι αυτό. Και αν έχεις τρόπο να μετρήσεις και αυτήν που έχει τώρα μέσα. Πήγαινε την να στην μετρήσει ένας τεχνικός.
Τη μετραω εχω πολυμετρο τα basics τα γνωριζω .Θα κανω αυτα τα πειραματα με αλλαγη μαρκας για αρχη ;)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 23, 2023, 16:53:03 μμ »
Τελικά η SR927W είναι μπαταρία Silver-Oxide που αποδίδει 1.55 Volts και 50 - 65 mAh και η LR927 είναι μπαταρία Alkaline που αποδίδει 1.5 Volts και 40 - 47 mAh. Επίσης οι Silver-Oxide έχουν πιο μεγάλη διάρκεια αποθήκευσης. Το παρακάτω άρθρο είναι πάρα πολύ καλό. Μακάρι τελικά το πρόβλημα να λυθεί με μια άλλη μπαταρία.

https://www.thepowerall.com/sr927sw-395-399-lr927-battery-equivalent/
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
teomad,
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος teomad

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 23, 2023, 23:21:11 μμ »
Τελικά η SR927W είναι μπαταρία Silver-Oxide που αποδίδει 1.55 Volts και 50 - 65 mAh και η LR927 είναι μπαταρία Alkaline που αποδίδει 1.5 Volts και 40 - 47 mAh. Επίσης οι Silver-Oxide έχουν πιο μεγάλη διάρκεια αποθήκευσης. Το παρακάτω άρθρο είναι πάρα πολύ καλό. Μακάρι τελικά το πρόβλημα να λυθεί με μια άλλη μπαταρία.

https://www.thepowerall.com/sr927sw-395-399-lr927-battery-equivalent/
Δεν την εχω αυτη τη μπαταρια και πραγματι οπως γραφεις εχει λιγα αμπερ περισσοτερα λες  :-\!! Θα ψαξω για αυτην.
Δοκιμασα αλλες μπαταριες απο ενα καρτελακι που εχω δεν εγινε κατι μαλιστα εβαλα και λιγο μικροτερες σε μεγεθος αλλα νουμερα στα ιδια volt τιποτα παλι. Οταν την βρω θα αναφερθω .
Παντως για βλαβη ειμαι σιγουρος δεν εινει στα γραναζια της μηχανης οποτε θα παω στο κυκλωμα.Γενικα το προβλημα δεν ειναι σσοβαρο μια και το ρολοι στο χερι μια χαρα λειτουργει αλλα λεμε τωρα μπας και το λυσουμε ... :)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,