Γεια σου φίλε μου teomad!

Ναι νομίζω ίδιο είναι το ρολόι σου, με εκείνο της στρατιωτικής μου θητείας.

Εμφανισιακά νομίζω είναι το ίδιο, απλά το δικό μου στο πίσω καπάκι γράφει 358 ARW31 και όχι ARW32. Το module πάντως, δηλαδή η μηχανή, είναι κοινή, δηλαδή το 358. Ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει μ' ένα CITIZEN PROMASTER, αλλά λόγω μηδαμινής εμπειρίας στα ρολόγια με μπαταρία, το έδωσα σε τεχνικό και το έλυσε με επιτυχία με μικρό κόστος. Πάντως εσύ μπορείς να αποκλείσεις την εξής περίπτωση, που μπορούμε να την συναντήσουμε σε κάθε ρολόι. Έλεγξε την σωστή παραλληλότητα των δειχτών καθ' όλη την περιστροφή τους. Ο δείχτης των ωρών να μην ακουμπάει σε κάποιο σημείο του καντράν ή σε κάποια ένδειξη του καντράν, ο δείχτης των λεπτών να μην ακουμπάει σ' αυτόν των ωρών και ο δείχτης των δευτερολέπτων να μην ακουμπάει σ' αυτόν των λεπτών, ή σε κάποιο σημείο του τζαμιού. Αν συμβαίνει κάτι από αυτά, συνήθως το ρολόι κάνει σταματήματα στο ίδιο σημείο, που είναι και αυτό στο οποίο υπάρχει το μπλοκάρισμα κάποιου δείχτη. Επίσης έλεγξε αν τα σταματήματα τα κάνει σε μια συγκεκριμένη θέση (δηλαδή dial πάνω, dial κάτω ή κάποια άλλη θέση) ή τα κάνει ανεξαρτήτως θέσης. Όλα έχουν την σημασία τους. Από μηχανικής πλευράς θα μπορούσε να έχει υποστεί φθορά, κάποιος τροχός σαν κι αυτόν που πάνω του κάθεται ο δείχτης των ωρών ή των λεπτών, η δευτερολέπτων. Από βλάβες ηλεκτρονικές όπως σου είπα είμαι άσχετος και δεν θέλω και να μάθω!

Υ.Γ. Σκεφτόμουν πολύ αν θα ξαναέγραφα στο forum, αλλά έγραψα για σένα,

για να σου απαντήσω, έστω και αν δεν μπορώ ουσιαστικά να βοηθήσω, λόγω μη ενασχόλησης με τα ρολόγια μπαταρίας.