Αναπαλαιώσεις - ανακατασκευές θέλουν τα 3 χ, δηλαδή χώρο χρόνο και χρήμα...
Ασχολήθηκα το 2013-14 με ανακατασκευή ενός Bismarck δεκαετίας '50, καραντάνα που τη λένε Λάρισα ή ματρακά σε άλλα μέρη, το γνωστό διπλοσκέλετο ποδήλατο!
α) χρήμα: στη χειρότερη, σιγά σιγά
β) χρόνος: κι αυτός θα βρεθεί έστω τα Σαββατοκύριακα
γ) χώρος: ή έχεις ή δεν έχεις! και δεν είναι να πεις θα κάτσω σε μια άκρη του δωματίου γιατί πρέπει να απλώσεις εργαλεία θα βρωμίσεις το χώρο κτλ...
το (γ) λοιπόν ήταν το κύριο πρόβλημα για μένα τότε
που να πιάσουμε και ολόκληρο αυτοκίνητο... θα χρειαστεί επιπλέον υπομονή επιμονή τύχη στην αναζήτησή ανταλλακτικών και άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή!
Γιώργο καλή επιτυχία !
Αυτά τα 3 χ ρε φίλε συνονόματε, εγώ τα ξέρω ή σαν πορνό ΧΧΧ,

ή σαν το έμβλημα της πόλης του Αμστερνταμ ( .....πάλι ....πορνό

)
α) χρήμα.
Δεν υπάρχει μία, αλλά, και αναπόφευκτα έξοδα, πχ σε λάστικα, ( δεν πάει με τις ζάντες το κακόμοιρο ), μπουζί - πλατίνες ( ...ναι, τέτοιες έχει ), λάδια - βαλβολίνες, ιμάντα, και μετά τον έλεγχο, ίσως φρένα ( σιαγόνες ) , και φυσικά υγρά φρένων. Αντε και ένα σερβις της τρόμπας. Μέχρι και την κουκούλα, ιδιοκατασκευή θα κάνω, με μουσαμά φορτηγού.

β) Χρόνος. Αφθονος. Μεταξύ ονίων ( S/M, λαϊκής ), μαγειρεμάτων, πλυσιμάτων, μπουγάδων, σιδερώματος, σφουγγαρίσματος κλπ, αντι να κάθομαι, .........το παλεύω.

γ ) Χώρος. Εχω στην αυλή, αλλά τώρα που η κυρία έχει πάει στο εγγόνι μια και η μικρή μαμά εργάζεται και κάποιος πρέπει να κρατάει τον μωρό των 8 μηνώνανε, έχω κάνει την βεράντα ..........συνεργείο. Αν γυρίσει ξαφνικά, ...πάει, έμφραγμα

Οπότε. Μονον προσωπική εργασία, και ΜΟΝΟΝ τα απολύτως απαραίτητα για να επανέλθει. Τέλος.