Αποστολέας Θέμα: μαϊμού 5άρι;  (Αναγνώστηκε 8328 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: μαϊμού 5άρι;
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 19:43:13 μμ »
Μαλλον εχουμε μπερδευτει.

Παραλληλη εισαγωγη : εχω μαγαζι και αντι να συνεργαστω με τον τοπικο αντιπροσωπο πχ της κοκα κολαν, παω στον αντιπροσωπο της Κυπρου και αγοραζω , τα φερνω Ελλαδα και πουλαω.
Απολυτα νομιμο , εχω μαγαζι , πληρωνω φορους , αν χρειαστει εκτελωνιστικα κτλ.
Το προιον ειναι της μαμας εταιριας .

Ολοι καποια στιγμη θα εχετε αγορασει παραλληλο προιον.
Σαμπουαν , οδοντοκρεμα , εργαλεια κτλ.
Ιδιο ακριβως προιον , ενδεχεται να αλλαζει η γλωσσα που αναγραφονται τα στοιχεια .

Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το μη ηθικο , το παρανομο κτλ.
Τα μεγαλα σουπερ , πουλανε προιοντα παραλληλης αγορας .

Δεν πληρωνουν αυτοι φορους ;
Δεν εχουν ΙΚΑ ;
Δεν εχουν εξοδα ;

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 19:47:42 μμ »
Και βεβαια ο τοπικος αντιπροσωπος , θα σου κανει πολεμο. Και καλα θα κανει.

10 χρονια να συνεργαζεσαι μαζι του και 1 φορα να κανεις εισαγωγη , θα σου κοψει προσφορες , δεν θα σου πουλαει και αλλα πολλα .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 19:47:52 μμ »
...το θέμα είναι απλό. Θέλει 89 σελίδες ανάλυση, θα γράψω μόνον 107 :D :D :D

Οταν η ΧΧΧΧ International S.A., επιθυμεί, ΜΠΟΡΕΙ να τους βάλει τα δυό πόδια σε τσιμέντο, και να τους πετάξει στην θάλασσα.

Η ερώτηση λοιπόν είναι ! Επιθυμεί ? Θα απαντήσω αργότερα.

Η κάθε International, έχει τομείς, περιοχές πωλήσεων, που ελέγχονται από κάποιους.

Ο κος Γαμότο, ελέγχει την Ευρώπη. Ο κος Τακατάκα, ελέγχει τις τεως Σοβιετικές Δημοκρατίες.

Ο κος Γαμότο, αντιλαμβάνεται ότι στην Ευρώπη, πωλούνται προϊόντα που προορίζονταν για την τ. ΕΣΣΔ.

Εννοείται ότι ΔΕΝ θέλει να του χαλάσουν την αγορά, και ενημερώνει τον κο Τάκατακα.

Εκείνος, από τα κωδικά και τα νούμερα των πωλήσεων, βρίσκει ποιος κάνει την δουλειά, και τον προειδοποιεί ότι "...ευρέθησαν εις  ΧΧΧ προϊόντα δικά σου".

Ο κος στην τ. ΕΣΣΔ, αντιλαμβάνεται, και εφόσον επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας, συμμορφώνεται. Αλλως, χάνει τα δικαιώματα, τις εκπτώσεις , τους όγκους, κλπ.

Στην περίπτωση όμως όπου, η μαμά, ΔΕΝ επιθυμεί, απλώς δυναμιτίζει την αγορά, και τα αρνητικά αποτελέσματα, θα τα γευθεί, εις το μέλλον.

Υπάρχουν πάντα οι παράλληλες, όταν τα κράτη έχουν κοινά σύνορα, και ελευθερία εμπορίου.

Η περίπτωση της Cola, είναι μια από τις κλασσικότερες.
Μιλάμε, ότι βρίσκεις από όλη την Ευρώπη, Ανατολική και δυτική, ακόμα και σε επισήμως συνεργαζόμενα μαγαζιά. Αυτό γίνεται, όταν τα κόστη της προμήθειας, είναι μικρότερα, όταν κάποιος έχει στόχους και πρέπει να τους πιάσει, όταν κλείνει πακέτο ποτά+αναψυκτικά+διάφορα, και έρχεται ένα εμπορευματοκιβώτιο ή φορτηγό, με "μικτό" φορτίο. Αλλά, μπορεί το προϊόν από Ολλανδία, να είναι πιο φθηνό από το της Κάτω Παναγιάς ?

Μια εταιρία αυτού του μεγέθους, με θυγατρικές, ίσως και στον αυτό ΑΦΜ, ΔΕΝ νοιάζεται και πολύ, αντίθετα, μια και πάλι εκέινη πουλάει. Και .....ζορίζει και τους επισήμους, "...να, βλέπετε ? έρχονται εύκολα..."

Στα περισσότερα των προϊόντων, υπάρχουν κωδικά, ξέρεις που βγήκε, πότε βγήκε, και που το έστειλες. Οταν επιθυμείς, στρίβεις λαρύγγια.

Από την άλλη, κάποια παιχνιδάκια γίνονται, με ειδική στρατηγική.  ;) Δεν μπορώ να επεκταθώ εδώ.

Αλλά, μπορώ να πω, ότι προϊόντα που πήγαιναν στην Δραπετσώνα, λέμε τώρα, ευρίσκοντο αίφνης σε όμορη χώρα. Η όμορη, είχε αντιπρόσωπο, και δική της ετικέττα. Γιατί πήγαιναν εκεί ? Μα ήταν απλό. Ηταν "μουσαμας". Σκέπαζαν το φορτίο των σκληρών ποτών, που λαθραία απο transit έστελνε ο τοπικός εκεί, και περνούσαν το τελωνείο, νόμιμα, σαν φορτίο αυτόνομο και πλήρες, ασχέτως αν ήταν μουσαμάς, και αν από κάτω έκρυβαν τον θησαυρό. Και τι θα τα κάνανε ? Θα τα πετάγανε ? Φυσικά όχι.

Οπότε και οι "σκληροί" άρχισαν να ψάχνονται, μέχρι που τον εντόπισαν.

Δεκάδες παραδείγματα, κάθε ένα διαφορετικό. Το συμπέρασμα είναι ότι, με παράλληλες και αρπαχτές κάποιων, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ η αγορά, όπως είπε ο @Alexandros00 .

Τα υπόλοιπα, σε καφεδομπυροσουβλακοσυνάντηση  :D :D :D

Εκανα 16 + 3 χρόνια διεθνές εμπόριο, και είδα πολλλλλλλλλλλλλα  ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 19:53:21 μμ »
Γιωργο και να επιθυμει , δεν μπορει.
Θα σταματησει εναν 10 θα το κανουν.
Αλλωστε δεν ειναι παρανομο.
Ιδιωτικες συμφωνιες ειναι.
Εχεις επιπτωσεις αναλογα με αθτο που εχεις υπογραψει.

Βεβαια , αν αλλαξει 10 χερια , μεχρι να φτασει στον τελικο προορισμο , η ευθυνη σου εχει χαθει.
Το 2ο , 3ο , 4ο χερι δεν εχει ρητρες που θα πουλησει ή ποσο .
Ενδειξεις και οχι αποδειξεις λοιπον.

Το πολυ πολυ να σταματησει η μαμα εταιρια την συνεργασια .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 19:59:45 μμ »
Καταστρεφεται η αγορα ;
Γιωργο θα ηθελα παρα πολυ να το τεκμηριωσεις .
Η αγορα δεν ειναι ο αντιπροσωπος.
Η αγορα ειναι χιλιαδες μαγαζια και οχι 1.

Και στην τελικη , οταν πας να παρεις αντιπροσωπεια , ξερεις οτι υπαρχει και αυτο.
Εχεις κανει λοιπον τα κουμαντα σου και χαμενος δεν βγαινεις.
Κερδισμενος βγαινει ο καταναλωτης

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 20:06:36 μμ »
Τοσα χρονια στην αγορα , εχουμε ζησει ολα τα αθεμιτα μεσα που χρησιμοποιουν οι αντιπροσωπειες για να χαλιναγωγησουν την αγορα.
Οι καταδικαστικες αποφασεις πανε και ερχονται , αλλα δεν ανοιγει μυτη.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vtsakiris

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 20:20:07 μμ »
Άλλο η παραεισαγωγη και άλλο η παράλληλη εισαγωγή.
Παραεισαγωγη είναι όταν έχουμε ένα προϊόν το οποίο δεν έχει κωδικό για την ευρωπαϊκή αγορά ή για τη χώρα μας.
Παράλληλη εισαγωγή είναι όταν έχουμε ένα προϊόν που προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά ή για τη χώρα μας και το προμηθευτηκαμε από άλλη χώρα

Αγοράζω πχ το Samsung Galaxy 50 plus με κωδικό sg5pGWF πού προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά (το συγκεκριμένο κωδικό το φέρνει και ο επίσημος αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα) από τη Γερμανία γιατί εκεί βρέθηκα και το πήρα ή γιατί το βρήκα σε γερμανικό σάιτ ποίο φθηνα ή το αγοράζω από κάποιο σκρουτζομαγαζο. Το σέρβις εδώ στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένο να το δεχτεί.

Αγοράζω πχ Samsung Galaxy 50 plus με κωδικό sg5pFWG50piecelimit από οποιαδήποτε χώρα στη Γη και το σέρβις δεν είναι υποχρεωμένο να το δεχτεί για το λόγο ότι δεν εισάγεται επίσημα ο κωδικός στη χώρα μας. Λογικό.
Ναι έτσι είναι για το samsung γιατί είναι samsung hellas

Δοκίμασε να πας να τα πεις αυτά πχ. Στον Σκορδίλη που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος Garmin στην Ελλάδα και θα φύγεις σουταριστος όχι από την πόρτα αλλά από το παράθυρό!

Κάθε εταιρία κινείται σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχει συνάψει, αν πχ η Garmin έχει επιλέξει να πουλάει και στην Κούτση Μαρία που έχει ένα eshop φάντασμα για να πάρει άρπα κόλλα τεράστιο μερίδιο αγοράς καλά κάνει ο Σκορδίλης και λέει "να πας για εγγύηση από εκεί που το πήρες" στον κάθε πονηρό...

as above ▲▼ so below

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
as above ▲▼ so below

Αποσυνδεδεμένος Karthan7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 20:22:11 μμ »
Αλέξανδρε η παράλληλη εισαγωγή δεν είναι δικαιολογίες. Άποψη μου. Για την παραεισαγωγη μαζί σου.

Ρωτάω μιας και είμαι νέος στο άθλημα, Το Seiko skx με κωδικό Ασίας το αναλαμβάνει εντός εγγύησης η Ευρώπη ? ή κάποια άλλα ρολόγια πού δεν έρχονται επίσημα στην Ευρώπη τα αναλαμβάνουν οι αντιπρόσωποι δωρεάν εδώ στην Ευρώπη ? Ήρεμα ρωτάω, δεν γνωρίζω  :)

Πρίν κάποια χρόνια ~15 εδώ στη Πάτρα τα περισσότερα μίνι μάρκετ αγόραζαν φορτηγά ημιφορτηγά και πήγαιναν στην Ιταλία, φόρτωναν από απορρυπαντικά μέχρι χαρτοπετσέτες και τα πούλαγαν στα μίνι μάρκετ τους με πολύ καλές τιμές προς τα κάτω. Μετά μπήκαν τα μεγάλα σούπερ μάρκετ με τις τεράστιες παραγγελίες σε ποσότητες και τους ισοπέδωσαν.

Εγώ σαν αγοραστής θα κοιτάξω τη τσέπη μου.
Εγώ σαν μαγαζατορας θα κοιτάξω το κέρδος μου. Θα πρέπει όμως να υπολογίσω να έχω κάποιο "λογικό" κέρδος έτσι ώστε να μην πουλάω ακριβά αλλά ούτε και να πουλάω σε τιμές κόστους και καταστρέψω την αγορά/προϊόν.

Σε μαγαζί πού δούλευα ποίο παλιά είχε σειρά προϊόντων πού πουλούσε με 40% κέρδος άλλη σειρά προϊόντων με 30% κέρδος και πάει λέγοντας. Το θέμα ήταν ότι οι τιμές ήταν αρκετά ποίο πάνω από τον ανταγωνισμό. Πουλάς ακριβά = λίγες πωλήσεις μεγάλο κέρδος. Πουλάς φθηνά = πολλές πωλήσεις χαμηλό κέρδος. Διαλέγεις και παίρνεις. Σε ενδιαφέρει να βγάζει τα ίδια με μία πώληση ή τα ίδια με 5 πωλήσεις ? Σε αυτή την περίπτωση ισορροπείς στη γνώμη και στην άποψη των πελατών. Οι πελάτες διαδίδουν τα καλά και τα άσχημα. Γιατί να πάω εκεί αφού ο άλλος το έχει ποίο φθηνα ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Με βιαστές δεν μιλάω.
Θανάσης

Αποσυνδεδεμένος Karthan7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 20:26:00 μμ »
Ναι έτσι είναι για το samsung γιατί είναι samsung hellas

Δοκίμασε να πας να τα πεις αυτά πχ. Στον Σκορδίλη που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος Garmin στην Ελλάδα και θα φύγεις σουταριστος όχι από την πόρτα αλλά από το παράθυρό!

Κάθε εταιρία κινείται σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχει συνάψει, αν πχ η Garmin έχει επιλέξει να πουλάει και στην Κούτση Μαρία που έχει ένα eshop φάντασμα για να πάρει άρπα κόλλα τεράστιο μερίδιο αγοράς καλά κάνει ο Σκορδίλης και λέει "να πας για εγγύηση από εκεί που το πήρες" στον κάθε πονηρό...

as above ▲▼ so below
Στέλνεις ένα mail στη Garmin με το προβλήμα πού αντιμετωπίζεις με τον αντιπρόσωπο και ας αναλάβουν εκείνοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Με βιαστές δεν μιλάω.
Θανάσης

Αποσυνδεδεμένος vtsakiris

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 20:31:34 μμ »
Στέλνεις ένα mail στη Garmin με το προβλήμα πού αντιμετωπίζεις με τον αντιπρόσωπο και ας αναλάβουν εκείνοι
Πίστεψέ με, έχουν στείλει πολλοί...
Φάγανε σουτ

Όταν η μαμά εταιρία έχει λερωμενη την φωλιά της δεν μπορεί να πει και πολλά

as above ▲▼ so below

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
as above ▲▼ so below

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 20:31:42 μμ »
Γιωργο και να επιθυμει , δεν μπορει.
Θα σταματησει εναν 10 θα το κανουν.
Αλλωστε δεν ειναι παρανομο.
Ιδιωτικες συμφωνιες ειναι.
Εχεις επιπτωσεις αναλογα με αθτο που εχεις υπογραψει.

Βεβαια , αν αλλαξει 10 χερια , μεχρι να φτασει στον τελικο προορισμο , η ευθυνη σου εχει χαθει.
Το 2ο , 3ο , 4ο χερι δεν εχει ρητρες που θα πουλησει ή ποσο ;
Ενδειξεις και οχι αποδειξεις λοιπον.

Το πολυ πολυ να σταματησει η μαμα εταιρια την συνεργασια .

Βάίε, είναι διαφορετικές περιπτώσεις, ανάλογα με το προϊόν.

πχ πατατάκια.

Φτιάχνει εδώ, φτιάχνει και στην πχ Βουλγαρία. ( τυχαίο παράδειγμα )

Εργοστάσιο εδώ, με ελάχιστη παραγωγή break even, ( υποτίθεται ), αλλά με τα κόστη ( εργατικά, εισφορές, σωματεία), αν δεν φτιάξει, πχ 1.000.000 συσκευασίες / μήνα / έτος / σεζόν, κλείνει.  :(

Στην Βουλγαρία ( ...εικονικά πάντα ), τα κόστη είναι μικρότερα αναλογικά, και φτάνει στην προθήκη, με μικρότερο κόστος.

Παραγωγή οινοφυτα-μεταφορές-προθήκη > Παραγωγή Ντουμπλίκ-μεταφορές-προθήκη.

Α, έτσι ? Ο ΑΦΜ, τις πωλήσεις τις κάνει, και με κέρδος. Συμφέρει. Το κλείνει το εδώ, και τα φέρνει από εκεί. Και η επένδυση εδώ, οι εργαζόμενοι, ( αγρότες - πατατάδες - μεταφορείς - εργαζόμενοι ( εργάτες / λογιστές / θυρωροί ) +ΔΕΗ +ΟΤΕ+ΟΥΛΕΝ - στον δρόμο.

Αυτά, από την ίδια την ΑΕ.

Οταν ο Μήτσος, ανακαλύψει ότι μπορεί να το κάνει και μόνος του, τότε η ΑΕ, ( αν θέλει, και ανέφερα τους λόγους ), του κόβει την δυνατότητα, για να προστατεύσει την εδώ επένδυση / θέσεις εργασίας. ή την ονομασία προέλευσης, ή..., ή, ...ή.

Τα είδαμε και πρόσφατα, που μεγάλες εταιρίες, με δυνατότητες, παρακαλάγανε τους αναμορφωτές, μέχρι που τους σιχτίρισαν, και ........δρόμο.

Οι ΑΕ, δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Λεφτά θέλουν να βγάλουν, αλλά, έχουν και πλάνα, 5-10 ετών. Δεν τα καταστρέφουν για μια αρπαχτή.

Οι Τσέοι στα μεγάλα γραφεία, νούμερα βλέπουν. Αν δεν βγαίνουν, κόβουν κεφάλια. ή των "παρανομούντων", ή των ( ατυχώς ) εργαζομένων. Οι ...........αναμορφωτές, και βίλλες έχουν, και καταθέσεις στις τράπεζες.

Τα έζησα έντονα, από τις εποχές που οι συνδικαλιστάδες, έκλειναν παραδοσιακές εταιρίες, και ο μεγάλος έλεγε για Αλβανικό μοντέλο ανάπτυξης, μέχρι και τις παπαριές των πρόσφατων.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #56 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 20:33:09 μμ »
Παιδια με κανέναν δεν τσακωνομαι,απαντάω λίγο απότομα το ομολογώ αλλα να ξέρετε ειμαι μελισταλαχτος και ευγενικός από κοντά
Όλων μας οι γνώμες έχουν την βαρύτητα τους. Εγω από τον κάθε ένας σας αυτα που διαβάζω καταλαβαίνω, όσο γίνεται, τι έχετε η έχουμε αντιμετωπίσει.
Η αγάπη μου για την Ελλάδα είναι γνωστή, δυστυχώς για εμένα αυτή η αγάπη έχει αλλοιωθεί επειδή έχω αντιμετωπίσει από το αγοραστικό κοινό εξαιρετικά άσχημη συμπεριφορά και είμαι κάπως προκατειλημενος,οπότε ελπίζω να με συγχωρήσετε αν ακούγομαι κάπως.
Παντως είναι βιωματα μου.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Karthan7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 20:37:12 μμ »
Δε μπορεί ολόκληρη εταιρεία να βάλει γκάζια στοναντιπρόσωπο ? Μπράβο !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Με βιαστές δεν μιλάω.
Θανάσης

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 20:43:50 μμ »
Παιδια με κανέναν δεν τσακωνομαι,απαντάω λίγο απότομα το ομολογώ αλλα να ξέρετε ειμαι μελισταλαχτος και ευγενικός από κοντά
Όλων μας οι γνώμες έχουν την βαρύτητα τους. Εγω από τον κάθε ένας σας αυτα που διαβάζω καταλαβαίνω, όσο γίνεται, τι έχετε η έχουμε αντιμετωπίσει.
Η αγάπη μου για την Ελλάδα είναι γνωστή, δυστυχώς για εμένα αυτή η αγάπη έχει αλλοιωθεί επειδή έχω αντιμετωπίσει από το αγοραστικό κοινό εξαιρετικά άσχημη συμπεριφορά και είμαι κάπως προκατειλημενος,οπότε ελπίζω να με συγχωρήσετε αν ακούγομαι κάπως.
Παντως είναι βιωματα μου.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν πειραζει.
Θα σε βρει και εσενα το πνευμα των χριστουγεννων...🤪
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Karthan7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δεκέμβριος 28, 2020, 20:48:57 μμ »
Αλέξανδρε έχω και εγώ το φόβο τού γραπτού λόγου και πως θα φανεί σε αυτούς πού διαβάζουν  :) από την πλευρά μου δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι θα υπάρξει πρόβλημα θερμού επεισοδίου με κανένα μέλος σχετικά με τη θέση και την άποψη του. Όλα καλά !
Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε και όπως έγραψες ο καθένας μας έχει αντιμετωπίσει διαφορετικά σενάρια.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions