Αποστολέας Θέμα: Κορωνοϊός  (Αναγνώστηκε 67730 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Κορωνοϊός
« Απάντηση #615 στις: Απρίλιος 03, 2021, 01:08:42 πμ »
αυτό το παραμυθάκι με τις ΜΕΘ είναι για γέλια... έχασα τη μητέρα μου 1 μήνα προ covid επειδή δεν υπήρχε ΜΕΘ... φταίω και γω φυσικά γιατί δεν έχω κολλητό κανέναν δ/ντη νοσοκομείου ή κάνα υπουργό. Το σύστημα δεν δούλεψε και δεν θα δουλέψει ποτέ... ειδικά τώρα με τον covid... μη σου τύχει καμία σοβαρή αρρώστια, πεθαίνεις μόνος σου χωρίς να μπορείς να δεις τα παιδιά σου... πολιτισμός!

Να την θυμάσαι ΠΑΝΤΑ. Πεθαίνουν ΜΟΝΟΝ όσοι ξεχνιούνται.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος time haunted

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #616 στις: Αύγουστος 19, 2021, 13:01:46 μμ »
καλησπερα σε ολους
 επειδη πολλα ακουστηκαν  εχω να πω  οτι  σαν νοσουντασ απο covid εχω την δικη μου εμπειρια .
Καταρχην σαν αντιεμβολιαστησ  δεν ειμαι κατα σε αυτο αλλα ολος ο χειρισμοσ που γινεται  ειναι λαθοσ  .βλεπουμε μια κυβερνηση που λεει παρτε 150αρια  και μετα φατε 300  .ωστοσο  βλεπουμε και τα  εβολια που λενε κολαει δεν κολαει νοσησε  κολησε  αρρωστησε εμβολιαστηκε . πασ το κανεις νοσεις  δεν το κανεις παλι νοσεισ .

λοιπον 
νοσησα  με covid που κολησα απο εμβολιασμενο  γιατι οι εμβολιασμενοι  ειναι  εκεινοι που διασπειρουν τον ιο  γιατι ειναι φορεισ . τα συμπτωματα ειναι απωλεια στην γευση και στην οσφρηση αδυναμια  απωλεια βαρουσ δυσπνοια και πευμονια .βεθηκα να ειμαι κλεισμενοσ σπιτι για μιαβδομαδα  με 38.5 καθεβραδι   να μην μπορω να φαω τιποτα και  να χασω 5 κιλα σε 10 μερεσ .καποια στιγμη  οι πυρκαγιεσ οι υψηλη θερμοκρασια  απ εξω μου δημιουργησαν πενυμονια  ετσι ενα βραδι περιμενοντασ για 1.5 ωρα το εκαβ  με δσπνοια πυρετο  αδυναμια και δυσκολια στον προσανατολισμο   κατεληξα νοσοκομειο  που επρεπε να με περιθαλψουν για καμια βδομαδα .

το  νοημα ιοσ υπαρχει το θεμα ειναι ολοσ ο χειρισμοσ  το μεγαλυτερο προβλημα ειναι  οι μεγαλο σε ηλικια ανθρωποι που θα αντιμετωπισουν και το μεγαλυτερο προβλημα
αυτα τα ολιγα

και ο covid  ειναι προιον εργαστηριου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #617 στις: Αύγουστος 19, 2021, 13:06:31 μμ »
Αφού ζεις, αυτό μετράει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #618 στις: Αύγουστος 19, 2021, 13:17:58 μμ »
καλησπερα σε ολους
 επειδη πολλα ακουστηκαν  εχω να πω  οτι  σαν νοσουντασ απο covid εχω την δικη μου εμπειρια .
Καταρχην σαν αντιεμβολιαστησ  δεν ειμαι κατα σε αυτο αλλα ολος ο χειρισμοσ που γινεται  ειναι λαθοσ  .βλεπουμε μια κυβερνηση που λεει παρτε 150αρια  και μετα φατε 300  .ωστοσο  βλεπουμε και τα  εβολια που λενε κολαει δεν κολαει νοσησε  κολησε  αρρωστησε εμβολιαστηκε . πασ το κανεις νοσεις  δεν το κανεις παλι νοσεισ .

λοιπον 
νοσησα  με covid που κολησα απο εμβολιασμενο  γιατι οι εμβολιασμενοι  ειναι  εκεινοι που διασπειρουν τον ιο  γιατι ειναι φορεισ . τα συμπτωματα ειναι απωλεια στην γευση και στην οσφρηση αδυναμια  απωλεια βαρουσ δυσπνοια και πευμονια .βεθηκα να ειμαι κλεισμενοσ σπιτι για μιαβδομαδα  με 38.5 καθεβραδι   να μην μπορω να φαω τιποτα και  να χασω 5 κιλα σε 10 μερεσ .καποια στιγμη  οι πυρκαγιεσ οι υψηλη θερμοκρασια  απ εξω μου δημιουργησαν πενυμονια  ετσι ενα βραδι περιμενοντασ για 1.5 ωρα το εκαβ  με δσπνοια πυρετο  αδυναμια και δυσκολια στον προσανατολισμο   κατεληξα νοσοκομειο  που επρεπε να με περιθαλψουν για καμια βδομαδα .

το  νοημα ιοσ υπαρχει το θεμα ειναι ολοσ ο χειρισμοσ  το μεγαλυτερο προβλημα ειναι  οι μεγαλο σε ηλικια ανθρωποι που θα αντιμετωπισουν και το μεγαλυτερο προβλημα
αυτα τα ολιγα

Περαστικά. Εύχομαι ότι καλύτερο.  :)

Εχω γνωστούς, και φίλους των παιδιών μου, που παρότι με εμβόλιο, νόσησαν. :(

Απλώς, με το εμβόλιο, ( ....θεωρητικά ), τα συμπτώματα αν και ίδια, αγευσία, αοσμία, διαρκούν λίγο, και ο πυρετός, έμενε στα 37. Και σε 6-7 ημέρες, το ξεπέρασαν.

Εξαρτάται πάντα από τον οργανισμό και τις αντοχές εκάστου.

Εμείς, παρά τον εμβολιασμό, προσέχουμε ΠΟΛΥ, τις επαφές και τις συναναστροφές μας.

Εδώ στο νησί, είναι πολλοί οι ανεμβολίαστοι, και υπάρχει και κίνημα εναντίον. ::)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #619 στις: Αύγουστος 19, 2021, 13:22:56 μμ »
Αφού γλίτωσες, όλα καλά.

Πολλά σημεία του κειμένου δεν τα κατάλαβα, αλλά μου έμεινε το εξής:

" καποια στιγμη  οι πυρκαγιεσ οι υψηλη θερμοκρασια  απ εξω μου δημιουργησαν πενυμονια "

Είσαι απόλυτα πεπεισμένος δηλαδή ότι την πνευμονία σου τη δημιούργησαν οι πυρκαγιές και η ζέστη και σε καμία περίπτωση ο ιός.

Αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον και το κρατώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #620 στις: Αύγουστος 19, 2021, 13:40:28 μμ »
Κατ' αρχήν περαστικά.
Κατά δεύτερον σχεδόν σε όλα τα άλλα διαφωνώ.
Και πάλι εύχομαι καλή ανάρρωση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #621 στις: Αύγουστος 19, 2021, 13:51:25 μμ »
Καλή ανάρρωση Χρήστο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος criskalts

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #622 στις: Αύγουστος 19, 2021, 14:10:52 μμ »
Περαστικά, κάποιοι ταλαιπωρούνται πολύ από αυτόν τον διάολο, κάποιοι τον περνάνε και δεν τον καταλαβαίνουν καθόλου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος geezerv

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #623 στις: Αύγουστος 19, 2021, 14:14:13 μμ »
Περαστικά Χρήστο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #624 στις: Αύγουστος 19, 2021, 14:15:21 μμ »
Ο εμβολιασμένος που σε κόλλησε πως το πέρασε ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Κορωνοϊός
« Απάντηση #625 στις: Αύγουστος 19, 2021, 14:20:10 μμ »
1ον περαστικα…

2ον οι εμβολιασμενοι  διασπειρουν τον ιο και συγκεκριμενα τη μεταλλαξη Δελτα οπως λες αλλα ξεχνας να πεις οτι διασπειρουν ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο τους ανεμβολιαστους.
Φορεας ονομαζεται οποιος εχει και μεταδιδει τον ιο…ειτε εμβολιασμενος ειτε μη…
Πιθανως εννοεις ασυμπτωματικος φορεας σε κολλησε….
Δλδ προτεινεις να μην εμβολιαζεται κανεις για εμφανιζουμε ολοι συμπτωματα;;και μερικοι ας πεθανουν κιολας μωρε

3ον απο που προκυπτει το συμπερασμα οτι οι υψηλες θερμοκρασιες και οι πυρκαγιες προκαλεσαν την πνευμονια(μεσω των σωματιδιων να φανταστω) και οχι ο κορωναιος;;
Μαλλον σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα οτι κατι αλλο εφταιξε που κατεληξες στο νοσοκομειο…

4ον αν ειχες κανει εμβολιο ειχες παρα πολλες πιθανοτητες οχι μονο μην μπεις  στο νοσοκομειο αλλα ουτε να καταλαβεις οτι νοσησες…Αυτο σε καθε ανθρωπο διαφερει αναλογα το ανοσοποιητικο του…
Ουσιαστικα ηταν επιλογη σου να παιξεις με τις πιθανοτητες και τελικα να μπεις στο νοσοκομειο….οπως επιλογη αυτου που σε κολλησε ηταν να εμβολιαστει και απο οτι καταλαβα να μην εχει καθολου η ελαφρα συμπτωματα…

Και να ευχαριστεις καθημερινα ολους αυτους που εμβολιαστήκαν γιατι αλλιως δε θα ειχε κρεβατακι για να μπεις στο νοσοκομειο και η καταληξη μπορει τωρα να ηταν διαφορετικη..

Υγ κ. Γιωργο 37 δεν ειναι καν πυρετος….
Υγ2 κατι που κανεις δε λαμβανει υποψιν ειναι οι μακροπροθεσμες συνεπειες του κορωναιου στους μη εμβολιασμενους  που δειχνουν να ειναι αρκετα σοβαρες…

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #626 στις: Αύγουστος 19, 2021, 14:35:03 μμ »

Υγ κ. Γιωργο 37 δεν ειναι καν πυρετος….

.....για εμένα που είμαι 35,2 σταθερά ( ........πτώμα  ??? ), είναι  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #627 στις: Αύγουστος 19, 2021, 14:40:11 μμ »
.....για εμένα που είμαι 35,2 σταθερά ( ........πτώμα  ??? ), είναι  ;)
35.2 ειναι τραβηγμενο παραδειγμα…για το μεσο ανθρωπο λοιπον το 37 δεν ειναι τπτ…

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criskalts

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #628 στις: Αύγουστος 19, 2021, 14:50:35 μμ »
καλησπερα σε ολους

λοιπον 
νοσησα  με covid που κολησα απο εμβολιασμενο  γιατι οι εμβολιασμενοι  ειναι  εκεινοι που διασπειρουν τον ιο  γιατι ειναι φορεισ . τα συμπτωματα ειναι απωλεια στην γευση και στην οσφρηση αδυναμια  απωλεια βαρουσ δυσπνοια και πευμονια .βεθηκα να ειμαι κλεισμενοσ σπιτι για μιαβδομαδα  με 38.5 καθεβραδι   να μην μπορω να φαω τιποτα και  να χασω 5 κιλα σε 10 μερεσ .καποια στιγμη  οι πυρκαγιεσ οι υψηλη θερμοκρασια  απ εξω μου δημιουργησαν πενυμονια ετσι ενα βραδι περιμενοντασ για 1.5 ωρα το εκαβ  με δσπνοια πυρετο  αδυναμια και δυσκολια στον προσανατολισμο   κατεληξα νοσοκομειο  που επρεπε να με περιθαλψουν για καμια βδομαδα .

αυτα τα ολιγα

Με την ίδια λογική και πολλοί άλλοι άνθρωποι χωρίς κορονοϊό θα πάθαιναν τα ίδια με αυτές τις συνθήκες ατμόσφαιρας. Εδώ μάλλον κάτι δεν κολλάει.
Ο κορονοϊός είτε προήλθε από την φύση όπως γίνονταν εκατομμύρια χρόνια πριν, είτε ξέφυγε από ατύχημα από εργαστήριο, είτε κάποιοι το διέσπειραν κακόβουλα από το εργαστήριο, αυτές είναι οι μόνες τρεις πιθανές περιπτώσεις. Προφανώς ο απλός κόσμος ίσως δεν μάθει ποτέ την αλήθεια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions