καλησπερα σε ολους
επειδη πολλα ακουστηκαν εχω να πω οτι σαν νοσουντασ απο covid εχω την δικη μου εμπειρια .
Καταρχην σαν αντιεμβολιαστησ δεν ειμαι κατα σε αυτο αλλα ολος ο χειρισμοσ που γινεται ειναι λαθοσ .βλεπουμε μια κυβερνηση που λεει παρτε 150αρια και μετα φατε 300 .ωστοσο βλεπουμε και τα εβολια που λενε κολαει δεν κολαει νοσησε κολησε αρρωστησε εμβολιαστηκε . πασ το κανεις νοσεις δεν το κανεις παλι νοσεισ .
λοιπον
νοσησα με covid που κολησα απο εμβολιασμενο γιατι οι εμβολιασμενοι ειναι εκεινοι που διασπειρουν τον ιο γιατι ειναι φορεισ . τα συμπτωματα ειναι απωλεια στην γευση και στην οσφρηση αδυναμια απωλεια βαρουσ δυσπνοια και πευμονια .βεθηκα να ειμαι κλεισμενοσ σπιτι για μιαβδομαδα με 38.5 καθεβραδι να μην μπορω να φαω τιποτα και να χασω 5 κιλα σε 10 μερεσ .καποια στιγμη οι πυρκαγιεσ οι υψηλη θερμοκρασια απ εξω μου δημιουργησαν πενυμονια ετσι ενα βραδι περιμενοντασ για 1.5 ωρα το εκαβ με δσπνοια πυρετο αδυναμια και δυσκολια στον προσανατολισμο κατεληξα νοσοκομειο που επρεπε να με περιθαλψουν για καμια βδομαδα .
το νοημα ιοσ υπαρχει το θεμα ειναι ολοσ ο χειρισμοσ το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι μεγαλο σε ηλικια ανθρωποι που θα αντιμετωπισουν και το μεγαλυτερο προβλημα
αυτα τα ολιγα
και ο covid ειναι προιον εργαστηριου
Περαστικά. Εύχομαι ότι καλύτερο.

Εχω γνωστούς, και φίλους των παιδιών μου, που παρότι με εμβόλιο, νόσησαν.

Απλώς, με το εμβόλιο, ( ....θεωρητικά ), τα συμπτώματα αν και ίδια, αγευσία, αοσμία, διαρκούν λίγο, και ο πυρετός, έμενε στα 37. Και σε 6-7 ημέρες, το ξεπέρασαν.
Εξαρτάται πάντα από τον οργανισμό και τις αντοχές εκάστου.
Εμείς, παρά τον εμβολιασμό, προσέχουμε ΠΟΛΥ, τις επαφές και τις συναναστροφές μας.
Εδώ στο νησί, είναι πολλοί οι ανεμβολίαστοι, και υπάρχει και κίνημα εναντίον.