Αποστολέας Θέμα: Κορωνοϊός  (Αναγνώστηκε 67693 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Κορωνοϊός
« Απάντηση #630 στις: Αύγουστος 19, 2021, 16:13:30 μμ »
Καλή ανάρρωση Χρήστο!

Λοιπόν να πω λίγα πράγματα και 'γώ λόγω της θέσης που υπηρετώ τον τελευταίο χρόνο...
Το ότι είναι κάποιος εμβολιασμένος δεν πάει να πει ότι δεν μπορεί να κολλήσει. Κολλάει κανονικά, όμως έχει μικρότερο ποσοστό να κολλήσει. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα ένα 10% των εμβολιασμένων κολλάει τον ιό. Εννοείται, όμως ότι το ποσοστό να το περάσει βαριά ή να εισαχθεί σε κάποια Μ.Ε.Θ. ή ακόμη και να πεθάνει είναι ακόμη μικρότερο. Ο πρώτος θάνατος εμβολιασμένου στην χώρα μας επήλθε μόλις προχθές. Τέλος, όλοι όσοι έπιλέξαμε να εμβολιαστούμε δεν το κάναμε ελαφρά τη καρδία αλλά ειλικρινά τούτη τη δεδομένη η ανθρωπότητα δεν διαθέτει κάποιο άλλο όπλο, πέραν του εμβολίου.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: Αύγουστος 19, 2021, 16:19:36 μμ »
Απλά εάν είχαν εμβολιαστεί όλοι οι πιθανότητες θα πλησίαζαν πλέον το μηδέν,οι αρνητές δυστηχως δεν αποφασίζουν μόνο για τον εαυτό τους αποφασίζουν και για το μέλλον των υπολοίπων.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: Αύγουστος 19, 2021, 18:39:23 μμ »
και όσο υπάρχει ικανός αριθμός ανεμβολίαστων, τόσο θα ξεπηδούν και νέες μεταλλάξεις...
Που σε κάποια στιγμή δεν θα τις πιάνουν τα εμβόλια....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος time haunted

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #633 στις: Αύγουστος 19, 2021, 20:17:46 μμ »
1ον περαστικα…

2ον οι εμβολιασμενοι  διασπειρουν τον ιο και συγκεκριμενα τη μεταλλαξη Δελτα οπως λες αλλα ξεχνας να πεις οτι διασπειρουν ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο τους ανεμβολιαστους.
Φορεας ονομαζεται οποιος εχει και μεταδιδει τον ιο…ειτε εμβολιασμενος ειτε μη…
Πιθανως εννοεις ασυμπτωματικος φορεας σε κολλησε….
Δλδ προτεινεις να μην εμβολιαζεται κανεις για εμφανιζουμε ολοι συμπτωματα;;και μερικοι ας πεθανουν κιολας μωρε

3ον απο που προκυπτει το συμπερασμα οτι οι υψηλες θερμοκρασιες και οι πυρκαγιες προκαλεσαν την πνευμονια(μεσω των σωματιδιων να φανταστω) και οχι ο κορωναιος;;
Μαλλον σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα οτι κατι αλλο εφταιξε που κατεληξες στο νοσοκομειο…

4ον αν ειχες κανει εμβολιο ειχες παρα πολλες πιθανοτητες οχι μονο μην μπεις  στο νοσοκομειο αλλα ουτε να καταλαβεις οτι νοσησες…Αυτο σε καθε ανθρωπο διαφερει αναλογα το ανοσοποιητικο του…
Ουσιαστικα ηταν επιλογη σου να παιξεις με τις πιθανοτητες και τελικα να μπεις στο νοσοκομειο….οπως επιλογη αυτου που σε κολλησε ηταν να εμβολιαστει και απο οτι καταλαβα να μην εχει καθολου η ελαφρα συμπτωματα…

Και να ευχαριστεις καθημερινα ολους αυτους που εμβολιαστήκαν γιατι αλλιως δε θα ειχε κρεβατακι για να μπεις στο νοσοκομειο και η καταληξη μπορει τωρα να ηταν διαφορετικη..

Υγ κ. Γιωργο 37 δεν ειναι καν πυρετος….
Υγ2 κατι που κανεις δε λαμβανει υποψιν ειναι οι μακροπροθεσμες συνεπειες του κορωναιου στους μη εμβολιασμενους  που δειχνουν να ειναι αρκετα σοβαρες…

Sent from my iPhone using Tapatalk
εσυ εισαι γιατρος ??????
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Κορωνοϊός
« Απάντηση #634 στις: Αύγουστος 19, 2021, 21:33:28 μμ »
εσυ εισαι γιατρος ??????
Ρε φιλε σοβαρε τωρα;;
αυτο κρατησες απο ολο το κειμενο που λαθος μου που μπηκα στο κοπο να γραψω…μηπως και βαλει μυαλο εστω και ενας…
Αν σου πω μελεταω γκρουπ στο φμπ και γρηγορη πετρακο θα με παρεις στα σοβαρα;;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: Αύγουστος 19, 2021, 21:47:14 μμ »
Είναι λίγο λάθος η κουβέντα διότι πρώτον δεν είμαστε όλοι επιστήμονες στον συγκεκριμένο τομέα (όπου και εκεί οι απόψεις διίστανται) και δεύτερον διότι υπάρχουν πάρα πολλοί άγνωστοι παράγοντες. Εγώ καταλαβαίνω και όσους θέλουν να εμβολιαστούν κι όσους δεν θέλουν, και θεωρώ ότι δεν μου πέφτει λόγος για κανέναν από τους δύο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: Αύγουστος 19, 2021, 22:04:08 μμ »
Είναι λίγο λάθος η κουβέντα διότι πρώτον δεν είμαστε όλοι επιστήμονες στον συγκεκριμένο τομέα (όπου και εκεί οι απόψεις διίστανται) και δεύτερον διότι υπάρχουν πάρα πολλοί άγνωστοι παράγοντες. Εγώ καταλαβαίνω και όσους θέλουν να εμβολιαστούν κι όσους δεν θέλουν, και θεωρώ ότι δεν μου πέφτει λόγος για κανέναν από τους δύο.
Που ακριβως διιστανται οι αποψεις;; απο τη μια εχεις μερικους που για  δικους τους λογους μιλαν κατα των εμβολιων (βλεπε κουβελα του απθ) και απο την αλλη το 99.9 % των επιστημονων που ο λογος τους στηριζεται  σε μελετες ερευνες κλπ…

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #637 στις: Αύγουστος 19, 2021, 22:08:20 μμ »

Χαρείτε τη ζωή ρεεε...
 :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #638 στις: Αύγουστος 19, 2021, 22:10:49 μμ »

Κάντε εμβόλια ρεεε...   να περάσει η μ@μ@κια..
Η να γεννηθούν άλλες...
 :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: Αύγουστος 19, 2021, 22:12:07 μμ »
Αλητη

Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #640 στις: Αύγουστος 19, 2021, 22:24:00 μμ »
εσυ εισαι γιατρος ??????
Βρε φίλε,δε σε έχει ειρωνευτεί κανένας ασχέτως αν αυτά που γράφεις είναι ανάξια σχολιασμού και ειρωνεύεσαι τον άνθρωπο που μπήκε στον κόπο να σου απαντήσει σοβαρά ;
Τεσπα.Περαστικά να είναι και τίποτα άλλο σε σχέση με αυτά που ανέφερες..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: Αύγουστος 19, 2021, 22:31:52 μμ »
Εγώ στηρίζω τους αντιεμβολιαστές.
Και θα ήθελα να τους θυμίσω ότι κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Γη είναι σφαίρα. Και εδώ οι απόψεις διίστανται από την επιστημονική κοινότητα. Έχουμε δηλαδή από τη μία μεριά τον επιστημονικό κλάδο των ταξιτζήδων κι από την άλλη κάτι γελοίους φυσικούς μαθηματικούς αστροφυσικούς κι έναν μακάκα Ερατοσθένη ο οποίος μερικές χιλιάδες χρόνια πριν υπολόγισε με εκπληκτική προσέγγιση την ακτίνα της Γης.

Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεστε αλλά μιλάμε για την παλαιότερη συνομωσία του ανθρώπινου είδους και το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #642 στις: Αύγουστος 19, 2021, 22:34:51 μμ »
Από ειρωνία καλά τα πάτε, αλλά το να φοβάται κανείς πιθανές μακρόχρονες συνέπειες ενός πειραματικού εμβολίου δεν είναι παράλογο. Ας κάνει ο καθένας τη δική του εκτίμηση ρίσκου κι ας αποφασίσει. Παρενέργειες ούτως ή άλλως υπάρχουν και ήδη καταγράφονται.
Εγώ πχ. ως ασθματικος και καπνιστής εκρινα πως πρέπει να το κάνω. Ο ανηψιος μου που είναι 20 και δεν πίνει ούτε κόκα κόλα, γυμνάζεται και δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας δεν το βρίσκει απαραίτητο.
Τι να σας πω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #643 στις: Αύγουστος 19, 2021, 22:35:44 μμ »
Εγώ στηρίζω τους αντιεμβολιαστές.
Και θα ήθελα να τους θυμίσω ότι κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Γη είναι σφαίρα. Και εδώ οι απόψεις διίστανται από την επιστημονική κοινότητα. Έχουμε δηλαδή από τη μία μεριά τον επιστημονικό κλάδο των ταξιτζήδων κι από την άλλη κάτι γελοίους φυσικούς μαθηματικούς αστροφυσικούς κι έναν μακάκα Ερατοσθένη ο οποίος μερικές χιλιάδες χρόνια πριν υπολόγισε με εκπληκτική προσέγγιση την ακτίνα της Γης.

Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεστε αλλά μιλάμε για την παλαιότερη συνομωσία του ανθρώπινου είδους και το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό.
Φιλαράκι εσύ με το νικ PIT
Ξέχασες το πιο σημαντικό
Αυτούς που ζούνε στο κέντρο της γης

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #644 στις: Αύγουστος 19, 2021, 22:37:26 μμ »
Από ειρωνία καλά τα πάτε, αλλά το να φοβάται κανείς πιθανές μακρόχρονες συνέπειες ενός πειραματικού εμβολίου δεν είναι παράλογο. Ας κάνει ο καθένας το δική του εκτίμηση ρίσκου κι ας αποφασίσει.
Υπάρχουν πίνακες με όλα τα αποτελέσματα των εμβολίων πριν χρησιμοποιηθούν
Το αναφέρω σαν φίλος γιατί πιο παλιά είχα κάνει και εγώ το ίδιο λάθος με εσένα και ετσι πίστευα.
Μέχρι που ο blah με έβαλε στον ίσιο δρόμο.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions