Προσωπική γνωμη: Το Rolex σου πάει πιο πολύ απ' όλα και δεν είναι από τα μοντέλα που θα σε κατηγορήσει κάποιος ότι το πήρες απλά για επίδειξη.
Με το καλό ότι επιλέξεις!
Πρέπει να παραδεχτώ οτι μου άρεσε πάρα πολυ στο χέρι μου, αλλα για καθημερινό ρολόι δεν είναι και ίσως λόγω της ηλικίας μου (είμαι 27). Θα το έπαιρνα πάντως οταν είχα ήδη ενα καθημερινό.
JLC
Ηταν λίγο πιο κλασσικό και το πιο ακριβό απο αυτά που δοκίμασα με διαφορά. Δεν έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν το είδα η αλήθεια είναι, αλλα είναι πολυ ξεχωριστό, ίσως λίγο πιο κλασικκό ομως για το στύλ μου.
Cartier,δεν ειδα
Δεν πρόλαβα να πάω στα cartier. Θα δω μήπως προλάβω την Τρίτη να παω. Μου άρεσε αρκετά και το nomos και δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου, είναι και σχετικά φθηνό και για καθημερινό θα ηταν ιδανικό. Θα πάω και σε ένα κατάστημα στην Σταδίου να τα δω και να πάρω προσφορά, αν και δεν θυμάμαι τιμη απο Κέσσαρη..
JLC
Κάθεται πολυ ωραια στο χέρι σου.
Και απο εμενα jlc
Θα δω και τα cartier, αλλα όντως κάθησε αρκετά καλα, ίσως όχι τόσο το στυλ μου βέβαια..
Καλησπέρα, την rolex την είχα πάντα στο μυαλό μου σαν το ρολόι που παίρνει όποιος θέλει να δείξει οτι έχει χρήματα και γενικότερα για show off και είναι κάτι που δεν με εκφράζει καθόλου. Σίγουρα ειναι μια πολύ καλή εταιρία, απλά όχι για εμένα. Επίσης, αν ήθελα να ανέβω κατηγορία θα πήγαινα σε VC, όχι σε Rolex τα οποία δεν μου αρέσουν και αισθητικά. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά το "καλό ρολόι" (είστε διαφορετικό κοινό απο εμένα), εννοώ κατι ποιοτικό και με ιστορία, όμως θα είναι ένα ρολόι που θα το φοράω συχνά και με ρούχα πιο καλά, αλλα και με πιο casual ντύσιμο. Η αλήθεια είναι πως έχω μια αγάπη για τα ελβετικά μιας και ήμουν ενα φεγγάρι στην Ελβετία και το βλέπω ρομαντικά, είδα οτι έχουν ιστορία τα cartier και ίσως να πάρω εκείνο που έβαλα στο λίνκ μιας και είναι απλο και όχι φωναχτο. Δεν σκέφτομαι να το πουλήσω μετα, ούτε θα κάνω συλλογη, θέλω να ρολόι που θα το κοιτάω οσο το φοράω και θα χαμογελάω 
Εδώ, έχεις μια λανθασμένη εικόνα. Αν μερικοί, αγοράζουν για επίδειξη, δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να σε αποτρέψει.
Και σε ένα ρολόι, και οιαδήποτε άλλη αγορά, θέλεις και την υποστήριξη, τα ανταλλακτικά, και την αξία. Δεν αγοράζεις κάτι, που μετά την αναχώρηση από την βιτρίνα, κατέχεις πλέον το 20-30-50 % της τιμής που πλήρωσες. Και για σέρβις, δίνεις 10% της αξίας, χώρια από τα πιθανά ανταλλακτικά. Και πήγαινε για σέρβις ένα VC, και μετά θα τα πούμε.
Και για γενική χρήση, απαιτείται ένα σχήμα που να "δένει" και με καλό ντύσιμο, αλλά και στο χαλαρό καλοκαιρινό, και άμα θελήσεις, μπαίνει και στο νερό.
Πρόσεξέ το αυτό, μια και πας για να δώσεις αρκετά λεφτά.
Καλησπέρα,
Η αξία μεταπώλησης δεν ειναι το πιο σημαντικό κριτήριο γιατι δεν έχω σκοπό να το πουλήσω ή να το δω σαν "επένδυση". Επίσης, δεν πάω σε πολυ ακριβά μοντέλα και αγοράζω μόνο ο,τι μπορώ να συντηρήσω και απο άποψη σέρβις, το έχω σκεφτεί και αυτο.
Προσπαθώ να βρώ το ρολόι που θα ταιριάζει και με casual και με business casual (που είναι και το καθημερινό μου), το νερό δεν με απασχολεί και τόσο γιατι δεν ψυχολογικά δεν θα έμπαινα στο νερό με ακριβό ρολόι (επίσης, προτιμώ τα δερμάτινα λουράκια που δένουν καλύτερα στον καρπό μου).
...και ξαναβλέποντας τις φωτό, φαίνεσαι ψηλή και λεπτή, οπότε και η όλη εικόνα του ρολογιού, θα πρέπει να "δένει" με την φυσική σου εμφάνιση.
Δεν ταιριάζει πχ, ένα ογκώδες που περισσεύει στον καρπό, ούτε ένα που θα χάνεται στο ύψος σου.
------------------------------------
Μόλις αποβάλλω αυτήν την "πατρική" προσέγγιση, θα γίνω καλύτερος άνθρωπος 
Έχεις δίκο σε αυτο, το 28mm είναι πολύ μικρό στο χέρι μου, σίγουρα βέβαια για κατι πολυ επίσημο θα προτιμούσα κατι μικρό και διακριτικό αλλα δεν είχα μέχρι στιγμής κατι πολυ επίσημο (εκτος απο ορκωμοσια κλπ). BTW, πως σου φάνηκε το IWC;