Αποστολέας Θέμα: Αγορά γυναικείου ρολογιού  (Αναγνώστηκε 27360 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος efib

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αγορά γυναικείου ρολογιού
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 01, 2019, 01:31:20 πμ »
Καλημερα.
Πιστεύω  αξίζει ξεκαθαρα η δοκιμή σε 36αρι

Καλησπέρα, θα παω να τα δω και απο κοντά, κρατάω μικρό καλάθι βέβαια γιατι όπως φαίνεται και στην φωτογραφία εχω παρα πολυ λεπτό καρπό/χέρι

Χμμμμ... το πρώτο σου καλό ρολόι εεε...??!!  Rolex από εμένα και ας τα έχεις αποκλείσει...  αν και δεν νομίζω λόγω μεγέθους καρπού αλλά γιατί θες κάτι διαφορετικό.. ίσως λίγο πιο "ψαγμένο" από ότι αντιλαμβάνομαι..! Πρόσεχε πάντως με αυτές τις εκτός Ρολεξ ακριβές αγορές γιατί ίσως πάρεις κάτι το οποίο μετά από λίγα χρόνια να μην φοριέται και να έχει χάσει και την αξία του..!  Μετά το Ρολεξ εγώ θα έλεγα Cartier...!  Γιατί σνομπάρετε μια εταιρία με την ιστορία της Cartier...?!!!  Τώρα αν μου έλεγες το τρίτο.. τέταρτο καλό ρολόι...  Ναι πάρε iwc..! Παρεμπιπτόντως...    :D   :D   βγάζει η iwc γυναικεία Ρολόγια...?!
  Το σημαντικότερο από όλα είναι να πάρεις ένα ρολόι το οποίο δεν θα το κοιτάς μόνο για την ώρα..!
Τέλος...  μια έκπτωση 30% σε μετρητά θα ήταν επιθυμητή...!
Αυτά από εμένα..

Καλησπέρα, την rolex την είχα πάντα στο μυαλό μου σαν το ρολόι που παίρνει όποιος θέλει να δείξει οτι έχει χρήματα και γενικότερα για show off και είναι κάτι που δεν με εκφράζει καθόλου. Σίγουρα ειναι μια πολύ καλή εταιρία, απλά όχι για εμένα. Επίσης, αν ήθελα να ανέβω κατηγορία θα πήγαινα σε VC, όχι σε Rolex τα οποία δεν μου αρέσουν και αισθητικά. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά το "καλό ρολόι" (είστε διαφορετικό κοινό απο εμένα), εννοώ κατι ποιοτικό και με ιστορία, όμως θα είναι ένα ρολόι που θα το φοράω συχνά και με ρούχα πιο καλά, αλλα και με πιο casual ντύσιμο. Η αλήθεια είναι πως έχω μια αγάπη για τα ελβετικά μιας και ήμουν ενα φεγγάρι στην Ελβετία και το βλέπω ρομαντικά, είδα οτι έχουν ιστορία τα cartier και ίσως να πάρω εκείνο που έβαλα στο λίνκ μιας και είναι απλο και όχι φωναχτο. Δεν σκέφτομαι να το πουλήσω μετα, ούτε θα κάνω συλλογη, θέλω να ρολόι που θα το κοιτάω οσο το φοράω και θα χαμογελάω :)

Να πας σε όσα πιο πολλά μαγαζια μπορείς, με "άδειο" μυαλό και σκέψη. Μην πας με συγκεκριμένα κατα νού.

Βάζε, δοκίμαζε μεγέθη και στύλ, μέχρι κάποιο / α να σου κάνουν κλίκ. ::)

Βλέπεις μέγεθος και στύλ, λες " ευχαριστώ, να το σκεφτώ", και πας και αλλού.

Με την γνώση του προηγούμενου, αναπτύσεις τις ερωτήσεις, και παζαρεύεις.

Με δυο-τρία μαγαζιά, θα έχεις πλέον σαφή άποψη.

Οπότε, μόλις βρείς αυτό που σου "κάνει", κάνεις την δύσκολη, δεν μου αρέσει, αλλά,..........αν έχει καλή εκπτωση να το πάρω για την αδελφή μου", κλπ.

Ετσι και θα καταλήξεις σε σωστό, ( ξέχνα ότι ήξερες ), και θα πάρεις και έκπτωση  ;)

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές, συνήθως έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, θα το παίξω πιο σκληρή λοιπόν  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 01, 2019, 01:53:45 πμ »
Με το καλο οτι και αν αποφασίσεις να πάρεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος w@tcher

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 01, 2019, 09:00:11 πμ »

Καλησπέρα, την rolex την είχα πάντα στο μυαλό μου σαν το ρολόι που παίρνει όποιος θέλει να δείξει οτι έχει χρήματα και γενικότερα για show off και είναι κάτι που δεν με εκφράζει καθόλου. Σίγουρα ειναι μια πολύ καλή εταιρία, απλά όχι για εμένα. Επίσης, αν ήθελα να ανέβω κατηγορία θα πήγαινα σε VC, όχι σε Rolex τα οποία δεν μου αρέσουν και αισθητικά. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά το "καλό ρολόι" (είστε διαφορετικό κοινό απο εμένα), εννοώ κατι ποιοτικό και με ιστορία, όμως θα είναι ένα ρολόι που θα το φοράω συχνά και με ρούχα πιο καλά, αλλα και με πιο casual ντύσιμο. Η αλήθεια είναι πως έχω μια αγάπη για τα ελβετικά μιας και ήμουν ενα φεγγάρι στην Ελβετία και το βλέπω ρομαντικά, είδα οτι έχουν ιστορία τα cartier και ίσως να πάρω εκείνο που έβαλα στο λίνκ μιας και είναι απλο και όχι φωναχτο. Δεν σκέφτομαι να το πουλήσω μετα, ούτε θα κάνω συλλογη, θέλω να ρολόι που θα το κοιτάω οσο το φοράω και θα χαμογελάω :)

Πραγματικά μένω έκπληκτος με τις απόψεις σου! Εννοώ θετικά!
Μπράβο σου σε όλα αυτά που έγραψες!

Και ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να έχει τέτοια άποψη μια γυναίκα που στο 99,9 % κοιτάνε όλες το fashion κομμάτι και της επίδειξης και προσπερνάνε ιστορία, τεχνολογία, μηχανισμούς και γενικότερα το ρολόι από πλευράς ωρολογοποιίας.

Και πάλι Μπράβο! 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Απόστολος.

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 01, 2019, 09:49:32 πμ »
Αφού το ψάχνεις τόσο,δες cartier
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 01, 2019, 10:06:09 πμ »
House of Cartier has joined a select group of watch manufactures certified to display the Geneva Seal
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 01, 2019, 10:10:34 πμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος efib

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 02, 2019, 18:26:02 μμ »
Καλησπέρα,

Έκανα μια βόλτα σήμερα και είδα μερικά μοντέλα. Παραθέτω φωτογραφίες
https://postimg.cc/gallery/2p0cpfm10/

Σχόλια: πήγα σε Κέσσαρη και Ιμανόγλου και μπορώ να πω πως μου φάνηκαν πιο προσιτοί στον Ιμανόγλου και ήταν και πιο ελαστικοί στις εκπτώσεις. Δείτε σας παρακαλώ το IWC και πείτε μου πως σας φαίνεται σαν μέγεθος στο χέρι μου, μου φάνηκε λίγο μεγάλο αλλα όχι πολύ άσχημο. Περισσότερο μου άρεσε το bulgary, αλλα 4700ε αρχική τιμή μου φάνηκαν υπερβολικά χρήματα για τέτοια εταιρία και το "άφησε" στα 4000ε με περιθώριο προς τα κάτω, αλλα και πάλι ειναι πολλά για bulgary. ΥΓ. όταν μου τα πρότεινε της είπα πως είχα στο μυαλό μου μόνο ελβετικά και μου είπε πως είναι swiss made, που έχει δίκιο, αλλα η μάρκα είναι ιταλική και είναι fashion και οχι και 4700ε που μου το έριξε στα 4000ε (πάει και πιο κάτω, αλλα προτιμώ ξεκάθαρα ενα cartier και ας είναι και χαλαζία, που δεν είναι και αρνητικό για εμένα).

Είδα και ένα Rolex που ήταν αρκετά ωραίο και ίσως να πάρω ένα κάποτε (μετα απο vc φυσικά).
Μένει να δω και τα cartier για να προχωρήσω σε αγορά.

Ευχαριστώ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος efib

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 02, 2019, 18:38:52 μμ »
Δεν φαίνεται ποιo ολόι είναι πoιο, οπότε ας τα βάλω εδώ

IWC:

BVLGARY:

TUDOR :

NOMOS :

ROLEX :

JLC :
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 02, 2019, 18:40:31 μμ από efib »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 02, 2019, 18:42:06 μμ »
JLC
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος efib

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 02, 2019, 18:46:50 μμ »

Πραγματικά μένω έκπληκτος με τις απόψεις σου! Εννοώ θετικά!
Μπράβο σου σε όλα αυτά που έγραψες!

Και ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να έχει τέτοια άποψη μια γυναίκα που στο 99,9 % κοιτάνε όλες το fashion κομμάτι και της επίδειξης και προσπερνάνε ιστορία, τεχνολογία, μηχανισμούς και γενικότερα το ρολόι από πλευράς ωρολογοποιίας.

Και πάλι Μπράβο!

Καλησπέρα,

αυτο το ποσοστό υπάρχει γενικά, ας πούμε η αδερφή μου που έχει μεγαλύτερη άνεση απο εμένα, δεν θα κάτσει να ψάξει να πάρει ρολόι VC, AP, το ίδιο και κάποιοι άντρες φίλοι μου. Είναι και πόσο τον ενδιαφέρει τον καθένα, εμένα ας πουμε δεν με απασχολούν ιδιαίτερα τα αυτοκίνητα και θα πάρω όποιο μου αρέσει (αν και μου αρέσουν οι alfa romeo :P )
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος efib

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 02, 2019, 18:48:34 μμ »
JLC

Ηταν λίγο πιο κλασσικό και το πιο ακριβό απο αυτά που δοκίμασα με διαφορά. Δεν έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν το είδα η αλήθεια είναι, αλλα είναι πολυ ξεχωριστό, ίσως λίγο πιο κλασικκό ομως για το στύλ μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 02, 2019, 18:50:03 μμ »
Προσωπική γνωμη: Το Rolex σου πάει πιο πολύ απ' όλα και δεν είναι από τα μοντέλα που θα σε κατηγορήσει κάποιος ότι το πήρες απλά για επίδειξη.
Με το καλό ότι επιλέξεις!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 02, 2019, 18:50:39 μμ »
JLC

Ηταν λίγο πιο κλασσικό και το πιο ακριβό απο αυτά που δοκίμασα με διαφορά. Δεν έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν το είδα η αλήθεια είναι, αλλα είναι πολυ ξεχωριστό, ίσως λίγο πιο κλασικκό ομως για το στύλ μου.
Cartier,δεν ειδα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 02, 2019, 19:09:09 μμ »
JLC
Κάθεται πολυ ωραια στο χέρι σου.
Και απο εμενα jlc
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάρτιος 02, 2019, 20:09:29 μμ »

Εδώ, έχεις μια λανθασμένη εικόνα. Αν μερικοί, αγοράζουν για επίδειξη, δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να σε αποτρέψει.

Και σε ένα ρολόι, και οιαδήποτε άλλη αγορά, θέλεις και την υποστήριξη, τα ανταλλακτικά, και την αξία. Δεν αγοράζεις κάτι, που μετά την αναχώρηση από την βιτρίνα, κατέχεις πλέον το 20-30-50 % της τιμής που πλήρωσες. Και για σέρβις, δίνεις 10% της αξίας, χώρια από τα πιθανά ανταλλακτικά. Και πήγαινε για σέρβις ένα VC, και μετά θα τα πούμε.

Και για γενική χρήση, απαιτείται ένα σχήμα που να "δένει" και με καλό ντύσιμο, αλλά και στο χαλαρό καλοκαιρινό, και άμα θελήσεις, μπαίνει και στο νερό.

Πρόσεξέ το αυτό, μια και πας για να δώσεις αρκετά λεφτά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.