Καλησπέρα, την rolex την είχα πάντα στο μυαλό μου σαν το ρολόι που παίρνει όποιος θέλει να δείξει οτι έχει χρήματα και γενικότερα για show off και είναι κάτι που δεν με εκφράζει καθόλου. Σίγουρα ειναι μια πολύ καλή εταιρία, απλά όχι για εμένα. Επίσης, αν ήθελα να ανέβω κατηγορία θα πήγαινα σε VC, όχι σε Rolex τα οποία δεν μου αρέσουν και αισθητικά. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά το "καλό ρολόι" (είστε διαφορετικό κοινό απο εμένα), εννοώ κατι ποιοτικό και με ιστορία, όμως θα είναι ένα ρολόι που θα το φοράω συχνά και με ρούχα πιο καλά, αλλα και με πιο casual ντύσιμο. Η αλήθεια είναι πως έχω μια αγάπη για τα ελβετικά μιας και ήμουν ενα φεγγάρι στην Ελβετία και το βλέπω ρομαντικά, είδα οτι έχουν ιστορία τα cartier και ίσως να πάρω εκείνο που έβαλα στο λίνκ μιας και είναι απλο και όχι φωναχτο. Δεν σκέφτομαι να το πουλήσω μετα, ούτε θα κάνω συλλογη, θέλω να ρολόι που θα το κοιτάω οσο το φοράω και θα χαμογελάω 
Εδώ, έχεις μια λανθασμένη εικόνα. Αν μερικοί, αγοράζουν για επίδειξη, δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να σε αποτρέψει.
Και σε ένα ρολόι, και οιαδήποτε άλλη αγορά, θέλεις και την υποστήριξη, τα ανταλλακτικά, και την αξία. Δεν αγοράζεις κάτι, που μετά την αναχώρηση από την βιτρίνα, κατέχεις πλέον το 20-30-50 % της τιμής που πλήρωσες. Και για σέρβις, δίνεις 10% της αξίας, χώρια από τα πιθανά ανταλλακτικά. Και πήγαινε για σέρβις ένα VC, και μετά θα τα πούμε.
Και για γενική χρήση, απαιτείται ένα σχήμα που να "δένει" και με καλό ντύσιμο, αλλά και στο χαλαρό καλοκαιρινό, και άμα θελήσεις, μπαίνει και στο νερό.
Πρόσεξέ το αυτό, μια και πας για να δώσεις αρκετά λεφτά.