Αποστολέας Θέμα: Αγορά γυναικείου ρολογιού  (Αναγνώστηκε 27285 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Αγορά γυναικείου ρολογιού
« Απάντηση #45 στις: Μάρτιος 02, 2019, 20:13:48 μμ »
...και ξαναβλέποντας τις φωτό, φαίνεσαι ψηλή και λεπτή, οπότε και η όλη εικόνα του ρολογιού, θα πρέπει να "δένει" με την φυσική σου εμφάνιση.

Δεν ταιριάζει πχ, ένα ογκώδες που περισσεύει στον καρπό, ούτε ένα που θα χάνεται στο ύψος σου.

------------------------------------

Μόλις αποβάλλω αυτήν την "πατρική" προσέγγιση, θα γίνω καλύτερος άνθρωπος  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος efib

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μάρτιος 02, 2019, 21:07:43 μμ »
Προσωπική γνωμη: Το Rolex σου πάει πιο πολύ απ' όλα και δεν είναι από τα μοντέλα που θα σε κατηγορήσει κάποιος ότι το πήρες απλά για επίδειξη.
Με το καλό ότι επιλέξεις!

Πρέπει να παραδεχτώ οτι μου άρεσε πάρα πολυ στο χέρι μου, αλλα για καθημερινό ρολόι δεν είναι και ίσως λόγω της ηλικίας μου (είμαι 27). Θα το έπαιρνα πάντως οταν είχα ήδη ενα καθημερινό.
JLC

Ηταν λίγο πιο κλασσικό και το πιο ακριβό απο αυτά που δοκίμασα με διαφορά. Δεν έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν το είδα η αλήθεια είναι, αλλα είναι πολυ ξεχωριστό, ίσως λίγο πιο κλασικκό ομως για το στύλ μου.
Cartier,δεν ειδα

Δεν πρόλαβα να πάω στα cartier. Θα δω μήπως προλάβω την Τρίτη να παω. Μου άρεσε αρκετά και το nomos και δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου, είναι και σχετικά φθηνό και για καθημερινό θα ηταν ιδανικό. Θα πάω και σε ένα κατάστημα στην Σταδίου να τα δω και να πάρω προσφορά, αν και δεν θυμάμαι τιμη απο Κέσσαρη..
JLC
Κάθεται πολυ ωραια στο χέρι σου.
Και απο εμενα jlc

Θα δω και τα cartier, αλλα όντως κάθησε αρκετά καλα, ίσως όχι τόσο το στυλ μου βέβαια..

Καλησπέρα, την rolex την είχα πάντα στο μυαλό μου σαν το ρολόι που παίρνει όποιος θέλει να δείξει οτι έχει χρήματα και γενικότερα για show off και είναι κάτι που δεν με εκφράζει καθόλου. Σίγουρα ειναι μια πολύ καλή εταιρία, απλά όχι για εμένα. Επίσης, αν ήθελα να ανέβω κατηγορία θα πήγαινα σε VC, όχι σε Rolex τα οποία δεν μου αρέσουν και αισθητικά. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά το "καλό ρολόι" (είστε διαφορετικό κοινό απο εμένα), εννοώ κατι ποιοτικό και με ιστορία, όμως θα είναι ένα ρολόι που θα το φοράω συχνά και με ρούχα πιο καλά, αλλα και με πιο casual ντύσιμο. Η αλήθεια είναι πως έχω μια αγάπη για τα ελβετικά μιας και ήμουν ενα φεγγάρι στην Ελβετία και το βλέπω ρομαντικά, είδα οτι έχουν ιστορία τα cartier και ίσως να πάρω εκείνο που έβαλα στο λίνκ μιας και είναι απλο και όχι φωναχτο. Δεν σκέφτομαι να το πουλήσω μετα, ούτε θα κάνω συλλογη, θέλω να ρολόι που θα το κοιτάω οσο το φοράω και θα χαμογελάω :)

Εδώ, έχεις μια λανθασμένη εικόνα. Αν μερικοί, αγοράζουν για επίδειξη, δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να σε αποτρέψει.

Και σε ένα ρολόι, και οιαδήποτε άλλη αγορά, θέλεις και την υποστήριξη, τα ανταλλακτικά, και την αξία. Δεν αγοράζεις κάτι, που μετά την αναχώρηση από την βιτρίνα, κατέχεις πλέον το 20-30-50 % της τιμής που πλήρωσες. Και για σέρβις, δίνεις 10% της αξίας, χώρια από τα πιθανά ανταλλακτικά. Και πήγαινε για σέρβις ένα VC, και μετά θα τα πούμε.

Και για γενική χρήση, απαιτείται ένα σχήμα που να "δένει" και με καλό ντύσιμο, αλλά και στο χαλαρό καλοκαιρινό, και άμα θελήσεις, μπαίνει και στο νερό.

Πρόσεξέ το αυτό, μια και πας για να δώσεις αρκετά λεφτά.

Καλησπέρα,

Η αξία μεταπώλησης δεν ειναι το πιο σημαντικό κριτήριο γιατι δεν έχω σκοπό να το πουλήσω ή να το δω σαν "επένδυση". Επίσης, δεν πάω σε πολυ ακριβά μοντέλα και αγοράζω μόνο ο,τι μπορώ να συντηρήσω και απο άποψη σέρβις, το έχω σκεφτεί και αυτο.
Προσπαθώ να βρώ το ρολόι που θα ταιριάζει και με casual και με business casual (που είναι και το καθημερινό μου), το νερό δεν με απασχολεί και τόσο γιατι δεν ψυχολογικά δεν θα έμπαινα στο νερό με ακριβό ρολόι (επίσης, προτιμώ τα δερμάτινα λουράκια που δένουν καλύτερα στον καρπό μου).

...και ξαναβλέποντας τις φωτό, φαίνεσαι ψηλή και λεπτή, οπότε και η όλη εικόνα του ρολογιού, θα πρέπει να "δένει" με την φυσική σου εμφάνιση.

Δεν ταιριάζει πχ, ένα ογκώδες που περισσεύει στον καρπό, ούτε ένα που θα χάνεται στο ύψος σου.

------------------------------------

Μόλις αποβάλλω αυτήν την "πατρική" προσέγγιση, θα γίνω καλύτερος άνθρωπος  ;)

Έχεις δίκο σε αυτο, το 28mm είναι πολύ μικρό στο χέρι μου, σίγουρα βέβαια για κατι πολυ επίσημο θα προτιμούσα κατι μικρό και διακριτικό αλλα δεν είχα μέχρι στιγμής κατι πολυ επίσημο (εκτος απο ορκωμοσια κλπ). BTW, πως σου φάνηκε το IWC;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάρτιος 02, 2019, 21:17:49 μμ »
...μόνον το JLC, δείχνει αρμονικό. Ολα τα άλλα είναι μεγάλα, και το Rolex "βαρύ", πολύ μέταλλο, που δεν δείχνει ωραίο.

Φυσικά, λάβε υπ' όψιν σου, και θα στο πούν και οι έμπειροι, από φωτό δεν βγάζεις άκρη, γιατί ξεγελάει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μάρτιος 02, 2019, 21:26:14 μμ »
Πάρε ένα quartz από αυτές τις εταιρίες,που σου αρέσει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μάρτιος 02, 2019, 21:27:39 μμ »
....πολύ μέταλλο, αλλα αρμονικό στο χέρι. Μικρό μέγεθος, λευκόχρυσος - η αφέντρα ( προς το παρόν :D :D :D :D :D )

Η αρμονία του ρολογιού στο χέρι, είναι σημαντικό για εμένα  ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μάρτιος 02, 2019, 22:13:51 μμ »
Νέο κορίτσι, ας πάρει κάτι για την ηλικία της
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harryv

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μάρτιος 03, 2019, 10:24:37 πμ »
Μεταξύ αυτών που φόρεσες, πιστεύω ότι μόνο τα JLC & Rolex δείχνουν αρμονικά στον καρπό σου.
Νομίζω ότι το Rolex έχει το μειονέκτημα της αναγνωρισιμότητας (ναι, δυστυχώς κατάντησε μειονέκτημα στις μέρες μας) αλλά λόγω του μπρασελέ δε σε δεσμεύει ως προς το ντύσιμο. To JLC πέραν από ακριβότερο, εμένα μου κάνει και πιο dress.
Όποιο και να επιλέξεις, είναι εξαιρετική επιλογή και πάντα να δείχνει καλές ώρες.

Υ.Γ. Κοίτα και κανά Bulgari και τα Cartier που ανέφερες.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #53 στις: Μάρτιος 03, 2019, 16:05:10 μμ »
To JLC φάνηκε ιδανικό στις φώτο αλλά συνήθως οι φώτο μεγαλώνουν ένα ρολόι, άρα μπορεί να σου είναι μικρό.
Μην βγάζεις την Bulgari έτσι απλά off,  έχει μεγάλη τεχνογνωσία στα ρολόγια ειδικά σε πολύ λεπτές μηχανές και εξωτικά υλικά. Βέβαια στο σέρβις θα δακρυσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μάρτιος 03, 2019, 16:34:49 μμ »
Το Rolex είναι το πιο αρμονικό στο χεράκι σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Αποσυνδεδεμένος efib

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μάρτιος 03, 2019, 18:11:17 μμ »
Καλησπέρα,

Πολύ ωραία κάθεται το ρολόι στον καρπό της κυρίας :)

Δένει πιο αρμονικά το rolex και το JLC, αλλα δεν ταιριάζουν τόσο στο στυλ μου, ίσως σε μερικά χρονιά να είναι αυτο που θέλω  ::)

Bulgarι δεν κοιτάω γιατι μου φαίνονται εξωφρενικά τα χρήματα που θέλει (4700 αρχικη, μου το αφήνει 4000 με περιθώριο προς τα κάτω. Το έχει 3700 στην Ιταλία, δεν πάω ενα σκ Μιλάνο καλύτερα; Ίδια λεφτά θα βγει και θα πιώ και τον εσπρέσσο μου), δεν δίνω τοσα σε lux.Fashion εταιρια για κανέναν λόγο και δεν ηταν και ο,τι πιο όμορφο έχω δει στο χέρι μου.

Το nomos ταιριάζει αρκετά, αν και μοιάζει λιγακι με dw αλλα δεν βαριέσαι, ειναι φθηνό και θα το φοράω κάθε μέρα άνετα. Βέβαια, αρνητικό είναι οτι τα φθηνά μοντέλα θέλουν ανα 2 μέρες κούρδισμα και δεν ξέρω αν θα το κάνω, οπότε μετα πάμε στα 2000 που εκεί υπάρχουν και άλλες επιλογές πχ Cartier. Τέλος, το iwc είναι oversized, όμως είναι πιο μοντέρνο και μπορώ να πώ πως μου αρέσει τώρα που το σκέφτομαι. Θα προσπαθήσω να παω Τρίτη Ιμανόγλου να δω και άλλα IWC γιατι δεν τα είχε όλα στον Κέσσαρη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Μάρτιος 03, 2019, 18:13:25 μμ »
Ωραι,αλλα δες απο αυτες τις μαρκες κατι σε quartz
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος efib

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μάρτιος 03, 2019, 18:28:42 μμ »
Η IWC δεν νομίζω οτι έχει quartz,  Cartier θα δω αυτο που εστειλα στο λινκ που είναι quartz, αν και φαίνεται αρκετά "συντηρητικο".

Θα δείξει, αυτα είναι προβλήματα :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μάρτιος 03, 2019, 18:33:57 μμ »
Η IWC δεν νομίζω οτι έχει quartz,  Cartier θα δω αυτο που εστειλα στο λινκ που είναι quartz, αν και φαίνεται αρκετά "συντηρητικο".

Θα δείξει, αυτα είναι προβλήματα :P
Μετα,θα εχεις εξοδα για σερβις,οτι θες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος efib

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μάρτιος 03, 2019, 18:40:41 μμ »
I know, απλα δεν βλέπω κάποιο quartz που να μου κάνει "κλικ" και 400ε+ ανα 5-6 χρόνια είναι οκ ποσό, δεν θα με βγάλει και εκτος προυπολογισμού δηλαδή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions