Adeto και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύγκρινε αυτό το μοντέλο του χιλιάρικο της citizen, με τα σημερινά του χιλιάρικο της citizen. Και αν δώσεις πάνω από,χίλια ευρώ για citizen,για νέο ,σημερινό μοντέλο....Ε είσαι βιτσιόζος. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με 800 ευρώ παίρνεις ρολογαρες.Από κει και πάνω όχι Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα 2-2,5 χιλιάρικα έχει ρολόγια για μερακλήδες Ιάπωνες τα οποία γίνονται ανάρπαστα στην Ασία.Εδώ υπάρχει ακόμα προκατάληψη για τα ακριβά quartz και σίγουρα η εταιρεία είναι γνωστή και προτιμητέα περισσότερο στα low budget μοντέλα της.
H Citizen βγάζει απίστευτα JDM κομμάτια πάνω από τα 800...και έχει την Campanola φυσικά, για ακόμα πιο απίστευτα. Δυστυχώς αυτά δεν βγαίνουν εύκολα εκτός Ιαπωνίας.
Δεν είπε κανείς ότι δεν φτιάχνει ρολογαρες παιδιά. Είπαμε ότι δεν δίνεις πάνω από χίλια ευρώ για Citizen Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια θετική ψήφος για το σάιτ strapcode.com. Αγόρασα ένα clasp που έψαχνα καιρό (από αυτά που κρύβεται εσωτερικά το λουρί) και η ποιότητα είναι επιπέδου Ω και R. Ήρθε με FedEx σε 2 μόλις μέρες από Κίνα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μου έρθει γράμμα να πληρώσω κάποιο ποσό σε δασμούς, το κάνει έτσι τώρα τελευταία η FedEx. Πάντως η ποιότητα δεν είναι "Κίνας" και έχουν πολύ ωραία πράγματα εάν κάποιος θέλει να ρίξει μια ματιά.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.