Αποστολέας Θέμα: Σήμερα φόρεσα.....  (Αναγνώστηκε 15957567 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Σήμερα φόρεσα.....
« Απάντηση #131340 στις: Απρίλιος 14, 2023, 11:36:56 πμ »
Το επενδυτικό είναι αδιάφορο, δεν είναι η πρώτη φορά που πετάς τα λεφτά σου. Σημασία έχει ότι φοράς ένα ρολόι από μια εταιρεία που ειδικεύεται σε πορτοφόλια, τσάντες και κολώνιες και δεν ντρέπεσαι να το ποστάρεις σε φόρουμ με ρολόγια! Άντε και Αρμάνι και Nautica εύχομαι

Έχω μια αδυναμία σε κάτι τέτοιες εταιρείες ρε γαμώτο ... και cartier και chopard κτλ. Παλιοεταιρείες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131341 στις: Απρίλιος 14, 2023, 11:39:23 πμ »
Καλημέρα με το αγαπημένο μου ρολόι και την αγαπημένη μου κολώνια Bvlgary. Βγάζει και ρολόγια η κολώνια μου, έχει ο Μήτσος

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Αυτό το πράγμα δίπλα στην Bulgari, στο έδωσαν δώρο μαζί με το άρωμα;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131342 στις: Απρίλιος 14, 2023, 11:49:05 πμ »
Καλημέρα με το αγαπημένο μου ρολόι και την αγαπημένη μου κολώνια Bvlgary. Βγάζει και ρολόγια η κολώνια μου, έχει ο Μήτσος

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θυμάμαι αυτά πρώτη φορά τα είχα δει να τα παρουσιάζει ο Producer Michael πριν 3 χρόνια και η πρώτη μου αντίδραση ήταν…να μη πω.  :)
Όπως την εποχή των panerai έφαγαν ψωμί πόσες άλλες εταιρίες τύπου uboat,anonimo,twsteel κτλπ έτσι και σήμερα πάνε να καβαλιόσουν τα άρμα του hype,έξυπνη κίνηση,των Richard mille,Jacob and co με avant-garde σχεδιασμό και κινεζικό tourbillon. Σαν upgrade sevenfriday,gorilla watch κτλπ.Αισθητικά σαν γυάλινο φέρετρο μου μοιαζει αλλά έχει ενδιαφέρον η τιμή του σε σχέση με τη κάσα από ζαφείρι. Τώρα το αν ήρθαν για να μείνουν το μέλλον θα δείξει.Εδώ έχουν γίνει must τα Jacob που δε βλέπονται.
friendly
1
funny
1
like
2
wow
0
Members reacted friendly:
Beastaras,
Members reacted funny:
Georgefosk,
Members reacted like:
Georgefosk,Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος grigoris gs

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131343 στις: Απρίλιος 14, 2023, 11:55:54 πμ »
Καλημέρα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
8
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Dimitris Real,Georgefosk,Beastaras,chris70,antsio100,sub50,jo.sa,mic,
No reactions

maestro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #131344 στις: Απρίλιος 14, 2023, 12:09:04 μμ »
Έχω μια αδυναμία σε κάτι τέτοιες εταιρείες ρε γαμώτο ... και cartier και chopard κτλ. Παλιοεταιρείες.
Ώρα είναι να μας πεις ότι τα Cartier είναι ρολόγια και θα χάσω πάσα ιδέα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

maestro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #131345 στις: Απρίλιος 14, 2023, 12:10:31 μμ »
Θυμάμαι αυτά πρώτη φορά τα είχα δει να τα παρουσιάζει ο Producer Michael πριν 3 χρόνια και η πρώτη μου αντίδραση ήταν…να μη πω.  :)
Όπως την εποχή των panerai έφαγαν ψωμί πόσες άλλες εταιρίες τύπου uboat,anonimo,twsteel κτλπ έτσι και σήμερα πάνε να καβαλιόσουν τα άρμα του hype,έξυπνη κίνηση,των Richard mille,Jacob and co με avant-garde σχεδιασμό και κινεζικό tourbillon. Σαν upgrade sevenfriday,gorilla watch κτλπ.Αισθητικά σαν γυάλινο φέρετρο μου μοιαζει αλλά έχει ενδιαφέρον η τιμή του σε σχέση με τη κάσα από ζαφείρι. Τώρα το αν ήρθαν για να μείνουν το μέλλον θα δείξει.Εδώ έχουν γίνει must τα Jacob που δε βλέπονται.
Βασίλη 20+ χρόνια με ρολεξ πανεραι και ωμέγα είμαι. Πρώτη φορά ακούω κομπλιμέντα για ρολόι μου με αυτό το Aventi. Και αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131346 στις: Απρίλιος 14, 2023, 12:24:42 μμ »
Βασίλη 20+ χρόνια με ρολεξ πανεραι και ωμέγα είμαι. Πρώτη φορά ακούω κομπλιμέντα για ρολόι μου με αυτό το Aventi. Και αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο.
Σε πιστευω!Ειναι πολύ eye catching.Γενικά αυτό έχουν αυτά τα ρολόγια.Είναι πολύ extreme ο σχεδιασμός τους,μεγάλα τα πιάνει το μάτι από ένα χιλιόμετρο και αυτο το concept πουλάνε οι RM,Jacob κτλπ και έχουν θησαυρίσει και γι αυτό τα αγοράζουν.Κοιτα με,όντας σίγουροι πως θα το δουν όλοι σε απόσταση χιλιομέτρου,φοράω 1m στο χέρι.
Και τα Aventi,παρότι δεν είναι φτηνά,παραπέμπουν σε ακόμα πιο ακριβά.Δεν θα μου εκανε εντύπωση αν με αυτά,επιασες ένα next big thing εν τη γενεσει τους.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Georgefosk,
No reactions

maestro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #131347 στις: Απρίλιος 14, 2023, 12:28:28 μμ »
Σε πιστευω!Ειναι πολύ eye catching.Γενικά αυτό έχουν αυτά τα ρολόγια.Είναι πολύ extreme ο σχεδιασμός τους,μεγάλα τα πιάνει το μάτι από ένα χιλιόμετρο και αυτο το concept πουλάνε οι RM,Jacob κτλπ και έχουν θησαυρίσει και γι αυτό τα αγοράζουν.Κοιτα με,όντας σίγουροι πως θα το δουν όλοι σε απόσταση χιλιομέτρου,φοράω 1m στο χέρι.
Και τα Aventi,παρότι δεν είναι φτηνά,παραπέμπουν σε ακόμα πιο ακριβά.
Είναι όλα αυτά που είπες, είναι και το μπλε ζαφείρι που μόνο εάν το δεις από κοντά θα καταλάβεις ... Δε μπορεί να αποτυπωθεί σε καμία φωτό η λάμψη του
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131348 στις: Απρίλιος 14, 2023, 12:31:05 μμ »
Είναι όλα αυτά που είπες, είναι και το μπλε ζαφείρι που μόνο εάν το δεις από κοντά θα καταλάβεις ... Δε μπορεί να αποτυπωθεί σε καμία φωτό η λάμψη του
Πολύ θα ήθελα να δω στο live ένα ρολόι με τέτοια κάσα.Ο,τι και να λέμε,ένα ρολόι με τέτοιο υλικό είναι πολύ εντυπωσιακό να το έχεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131349 στις: Απρίλιος 14, 2023, 12:33:10 μμ »
Ώρα είναι να μας πεις ότι τα Cartier είναι ρολόγια και θα χάσω πάσα ιδέα

Μιχαλιό, πες κι άλλα τέτοια να χάσουν όλοι εδώ μέσα πάσα ιδέα για εσένα ... κακόγουστε τερατολάγνε  :P :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harryv

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #131350 στις: Απρίλιος 14, 2023, 12:37:07 μμ »
Καλή Ανάσταση.

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
7
wow
1
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,Johan-Mani,antsio100,Georgefosk,trelovet,jo.sa,mic,
Members reacted wow:
yannisb,

Αποσυνδεδεμένος Makis2020

• Sr. Member
  • 2020 ξεκίνησα το χόμπυ
    • Προφίλ
« Απάντηση #131351 στις: Απρίλιος 14, 2023, 12:39:57 μμ »

friendly
0
funny
0
like
7
wow
1
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,Kelek,Johan-Mani,Georgefosk,jo.sa,yannisb,mic,
Members reacted wow:
antsio100,

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131352 στις: Απρίλιος 14, 2023, 12:44:54 μμ »
Και τα Aventi,παρότι δεν είναι φτηνά,παραπέμπουν σε ακόμα πιο ακριβά.Δεν θα μου εκανε εντύπωση αν με αυτά,επιασες ένα next big thing εν τη γενεσει τους.

Κατά πάσα πιθανότητα η Κινεζική ωρολογοποιία θα εξελιχθεί σημαντικά και μπορεί να δούμε εκπληκτικά πράγματα. Η τωρινή κατάσταση όμως μου θυμίζει το επίπεδο των πρώτων αυτοκινήτων SUV που είχαν βγάλει. "Αντίγραφα" που ήταν φτηνά σε όλα τα επίπεδα. Ίσως το αψέντι του μαέστρου να είναι εξαίρεση, δεν ξέρω ... μπορεί να είναι και καλή περίπτωση ... αλλά ότι και να είναι, το αντιπαθώ πάρα πολύ αυτό το ρολόι γιατί είναι του μαέστρου  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131353 στις: Απρίλιος 14, 2023, 12:45:54 μμ »
...άσε τις πλατιές λαϊκές μάζες να εκφραστούν  ;D

Κύριε Γιώργο ούτε πλατιές λαϊκές μάζες είναι, ούτε εκφράζεται έτσι ο κόσμος… ;D
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131354 στις: Απρίλιος 14, 2023, 12:47:10 μμ »

To the point…
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like: