Bonorov και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βασίλη 20+ χρόνια με ρολεξ πανεραι και ωμέγα είμαι. Πρώτη φορά ακούω κομπλιμέντα για ρολόι μου με αυτό το Aventi. Και αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο.
Κατά πάσα πιθανότητα η Κινεζική ωρολογοποιία θα εξελιχθεί σημαντικά και μπορεί να δούμε εκπληκτικά πράγματα. Η τωρινή κατάσταση όμως μου θυμίζει το επίπεδο των πρώτων αυτοκινήτων SUV που είχαν βγάλει. "Αντίγραφα" που ήταν φτηνά σε όλα τα επίπεδα. Ίσως το αψέντι του μαέστρου να είναι εξαίρεση, δεν ξέρω ... μπορεί να είναι και καλή περίπτωση ... αλλά ότι και να είναι, το αντιπαθώ πάρα πολύ αυτό το ρολόι γιατί είναι του μαέστρου
.... Και αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο.
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ότι και να λέτε το aventi είναι ξεχωριστό,έχει δικό του χαρακτήρα και είναι εντυπωσιακό, ρόλεξ και ομεγκα βαρεθήκαμε να τα βλέπουμε,τώρα που έχετε την ευκαιρεια να δείτε κάτι πραγματικά μοναδικό σε υλικό,φινίρισμα,μηχανή να το χαρείτε!
Ποτέ δεν πιστεύω πως θα αποκτήσει το prestige που χρειάζεται για να σταθεί στο χώρο του luxury,στα ίσια, η Κινεζική ωρολογοποιια. Για τα Aventi,αν καθιερωθούν,δεν εννοώ εξακολουθώντας να έχει κινεζικό Caliber,
Τα Aventi είναι πλέον entirely swiss made με inhouse swiss μηχανές και το φθηνότερο ξεκινάει από 15k.
Συμφωνώ κι εμένα μου αρέσει πολύ. (Μόνο με το μπλε λουρί όμως)
Κύριε Γιώργο ούτε πλατιές λαϊκές μάζες είναι, ούτε εκφράζεται έτσι ο κόσμος…
Γρηγόρη Ναύπακτο το εχεις παει το κορίτσι;Sent from my RMX3370 using Tapatalk
Τι είναι ? Γαλαζοαιματοι ? Τότε να δούμε τι θα φορέσουν στην στεψη.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.