Argo982001 και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας! Θα έπρεπε να γράψω στις νέες αφίξεις διότι πριν από λίγη ώρα παρέλαβα το Citizen NB1050-59A. Δεν θα πω κάτι για το συγκεκριμένο ρολόι πέρα απ' το ότι είμαι χαρούμενος, αρκετοί φίλοι γνωρίζουν καλύτερα από εμένα, χωρίς κανένα δικό μου σχόλιο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Η αναγνωσιμότητα αυτού του ρολογιού είναι απίστευτη. Πιστεύω ότι μπορείς να βλέπεις την ώρα, αρκετά μέτρα μακριά απ' αυτό. Έχει βέβαια καταβολές. Υπάρχει στο φόρουμ νήμα σχετικό με το MONDAINE των σιδηροδρόμων; Με το εμπνευσμένο απ' αυτό, ρολόι χειρός; Το χειρός σε τι παραλλαγές υπάρχει; Υπάρχει και αυτόματο MONDAINE χειρός;
Καλησπέρα παιδιά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
....το έχει ( είχε ? ), ο @yannisb
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.