jb και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όμορφο.Καλοφόρετο να είναι!
Θέλω να κάτσω να γράψω για τον μηχανισμό του . Τρομερός μηχανισμός, έχω πάθει πλάκα. 3 ημέρες ούτε δευτερόλεπτο δεν έχει χάσει. Και οχι τίποτα άλλο,ξέρεις πολλά ρολόγια να έχουν ενδειξη power reserve μόνο για το χρονογράφο??Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό απόγευμα !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Η αναγνωσιμότητα αυτού του ρολογιού είναι απίστευτη. Πιστεύω ότι μπορείς να βλέπεις την ώρα, αρκετά μέτρα μακριά απ' αυτό. Έχει βέβαια καταβολές. Υπάρχει στο φόρουμ νήμα σχετικό με το MONDAINE των σιδηροδρόμων; Με το εμπνευσμένο απ' αυτό, ρολόι χειρός; Το χειρός σε τι παραλλαγές υπάρχει; Υπάρχει και αυτόματο MONDAINE χειρός;
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γιατί γελάς έτσι υποχθόνια; Το 'χεις πάρει και αυτό;
Όχι,δεν το έχω φορέσει σε καμμια έκδοση, με ενοχλεί πολύ ο δείκτης δευτερολεπτων,είναι ενάντια στην αισθητική μου τελείως.Δέχομαι όμως ότι έχουν από πίσω μια όμορφη παράδοση από τους σιδηροδρομους.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.