0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georges στις Οκτώβριος 30, 2012, 20:30:26 μμΘέμη καλορίζικο και καλοφόρετο το εργαλείο!!! Αρχίζεις να φτιάχνεις ωραία συλλογή στα Seiko!!!Και εις άλλα με υγεία!!!Φιλικά ΓιώργοςΓιώργο ευχαριστώ πολύ, όμως δεν είμαι συλλέκτης, έχω ρολόγια μόνο που φοράω και γι αυτό πάντα μονοψήφιο αριθμό. Απλά τυχαίνει και έχω αδυναμία σε Ρολεξ και Σεικο.
Θέμη καλορίζικο και καλοφόρετο το εργαλείο!!! Αρχίζεις να φτιάχνεις ωραία συλλογή στα Seiko!!!Και εις άλλα με υγεία!!!Φιλικά Γιώργος
Παράθεση από: Theminio στις Οκτώβριος 30, 2012, 21:28:55 μμΠαράθεση από: georges στις Οκτώβριος 30, 2012, 20:30:26 μμΘέμη καλορίζικο και καλοφόρετο το εργαλείο!!! Αρχίζεις να φτιάχνεις ωραία συλλογή στα Seiko!!!Και εις άλλα με υγεία!!!Φιλικά ΓιώργοςΓιώργο ευχαριστώ πολύ, όμως δεν είμαι συλλέκτης, έχω ρολόγια μόνο που φοράω και γι αυτό πάντα μονοψήφιο αριθμό. Απλά τυχαίνει και έχω αδυναμία σε Ρολεξ και Σεικο.συλλεκτης ή οχι, απεκτησες ενα καταπληκτικο σεικο!!καλοφορετο!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στρατοδύτης χωρίς στρατόλουρα γίνεται;
Στρατοδύτης χωρίς στρατόλουρα γίνεται;Η χαρά του πυροβολημένου: και τα τρία εκ περιτροπής...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.