0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Theminio στις Νοέμβριος 02, 2012, 22:46:38 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χα χα χα χα, σωστόςςς! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 02, 2012, 15:18:43 μμκαλοριζικος ο καρχαριαςδαγκωνει?δαγκωνει??
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.
Ρολογαρες απο ολους! Εγω θα φορεσω μερικα βινταζ αυτο το ΣΚ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
η φωτογραφία με τα κομάντο έχει καπου το ρολοι?μου βγήκαν τα ματια να ψάχνω και δεν το βρίσκω!
Παράθεση από: time_ keeper στις Νοέμβριος 03, 2012, 11:26:01 πμη φωτογραφία με τα κομάντο έχει καπου το ρολοι?μου βγήκαν τα ματια να ψάχνω και δεν το βρίσκω!Οχι,μια χαρα ειναι τα ματια σου Μια φωτο απο τους επαναστατες Contras της Νικαραγουα που μαχονταν την κυβερνηση των Sandinista απο το 1979 εως το 1990.Οι ΗΠΑ τους εφοδιαζαν ανεπισημα με εφοδια και πυρομαχικα και λεγεται οτι αυτο το Seiko ηταν το ρολοι που τους εδιναν.Δεν ηταν αναγνωρισμενος στρατος οποτε δεν υπαρχουν αρχεια.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.