Σε αυτο που λες δεν εχω αποψη. Αλλα πλεον εκει γινεται ολο το παιχνιδι, οποιο μοντελο αποκτάει δημοφιλία μεσω των μπλογκς, φορουμς, γιουτιουμπ εκτοξεύεται. Κακο για τους ρολογοφιλους και καλο για τις εταιριες.
Το ξαναλέω,δεν αναφέρομαι στη τιμή του σήμερα.Καλά κάνει και κάνει όσο κάνει και δε θα έλεγα τίποτα και 10k να το είχανε.Αναφέρομαι στην πλύση εγκεφάλου του τύπου αυτό είναι και άλλο δεν είναι που στην αρχή είχε ξεκινήσει κυρίως από τους κατόχους που υπερθεμάτιζαν υπερασπιζόμενοι την επιλογή τους,που όπως προείπα ήταν απλά ένα entry level στον χώρο των iconic,και που προσπαθούσαν να πείσουν πως με 2k(πόσο το έβρισκες τότε;) έπιασαν τον πάπα … ή δεν ξέρω εγώ τι. Πλέον με αυτά και με αυτά έχει δημιουργηθεί μια νέα πραγματικότητα όπου το speedmaster είναι wow και βλέπεις μοντέλα να φτάνουν και τα 50k κτλπ απλά επειδή έχω παρακολουθήσει από το μηδέν,όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι,τη γέννηση αυτής της πραγματικότητας έχω την αρνητική άποψη που λέω.Όχι για το ρολόι στην ουσία το οποίο αντικειμενικά είναι εξαιρετικό αλλά για τα παρεμφερή.