Πάντα μαζί κι ας στερήθηκα για να το αγοράσω. Μόνο στο ντους / μπάνιο βγαίνει. Στάζει κάθε μέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
....άριστος !

Αυτή είναι η έννοια του ρολογιου - συντρόφου.

Είναι ΠΑΝΤΑ μαζι σου, ότι και να κάνεις, να είναι ρολόι που στέκεται και με κάποιο σχετικά καλό ντύσιμο αλλά και στην θάλασσα, και να ζείς μαζί του όλες τις στιγμές σου. ή έστω τις περισσότερες.
Και ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι η απόκτησή του. Οταν έχεις στερηθει αναλογικά, ( όχι το φαγητό ή κάποιες άλλες βασικές ανάγκες ), το χαίρεσαι και απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του.
Στις μέρες μας αυτες οι καταστάσεις είναι λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο πιο σπάνιες, πιο εύκολη η απόκτηση, περισσότερα ρολόγια ο κάθε ενας, οπότε, θεώρησα ότι έπρεπε να κάνω αυτήν την σημείωση.
Να είσαι καλά και να το χαίρεσαι.