kastor77 και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απογευματινή βόλτα με τα αντράκια μου !!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πράγματι ρε συ και ίσως γι'αυτό τώρα δ ν με νοιάζει η καραντίνα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα.Κυριακάτικο ελληνικό τραπέζι, με έντονες επιρροές από την γείτονο εκ δυσμάς. (συνταγή Λουκάκου).
Γίγαντας απλά! Και γιατί το λέω αυτό..άλλοι στην ηλικία σου είναι καφενόβιοι και μούχλες και εσύ δεν βάζεις κ@λο κάτω και ψυχή και σώμα..απλά respect Όσο για τον εγκλεισμό μπόρα είναι θα περάσει Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα από Πειραιά με Ν6!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γρήγορα σπίτι
Άψογο!!!
Ποιος τον ακούει τώρα. Αυτό με την ηλικία τι το ήθελες. Ο άνθρωπος είναι έφηβος λέμε!
τα σπάει
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.