KOSST και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα.Κυριακάτικο ελληνικό τραπέζι, με έντονες επιρροές από την γείτονο εκ δυσμάς. (συνταγή Λουκάκου).
Καλό απόγευμα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
...εγκλεισμός ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εξοδος Αττικής προς Μαρκόπουλο - Ελευσίνα
Το βγαλα να πάρει αέρα, δεν το αντέχει το λοκνταουν ο Γαλλοελβετος! Ότι θα έκανα το Breguet ρολόι.... άσκησης, δεν το περίμενα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απίστευτα του πάει..
Απογευματινή βόλτα με τα αντράκια μου !!!
Γίγαντας απλά! Και γιατί το λέω αυτό..άλλοι στην ηλικία σου είναι καφενόβιοι και μούχλες και εσύ δεν βάζεις κ@λο κάτω και ψυχή και σώμα..απλά respect Όσο για τον εγκλεισμό μπόρα είναι θα περάσει Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.