Dimitris Real και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Αυτούνο αυτού είναι ένα ρολογάκι από την δεκαετία του 70 το οποίο αγόρασα σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν λέει τίποτα σαν μηχανισμός, ένα απλό κουρδιστό ρολόι jumping hour είναι. Πολλές μάρκες είχαν βγάλει παρόμοια ρολόγια, με παρόμοιο σχεδιασμό (Space Era) τα οποία ήταν και πολύ οικονομικά για τα δεδομένα των Swiss Made. Το συγκεκριμένο όμως μου έκανε κλικ με τον σχεδιασμό του και τις βουρτσισμένες επιφάνειες...ήταν και αφόρετο (NOS). Δεν το φοράω πολύ συχνά γιατί δεν βλέπω καλά τους αριθμούς (τα λεπτά) λόγω προχωρημένης ηλικίας (πρεσβυωπία). Βέβαια, τις λίγες φορές που το έχω φορέσει έχει τραβήξει βλέματα και σχόλια. Μάλιστα, ένας βραβευμένος Αυστριακός αρχιτέκτονας όταν το είδε γούρλωσε τα μάτια και είπε...What a design!!!...What is this??? ...και φυσικά ξεκίνησε ωραία κουβεντούλα για ρολόγια και στην πορεία μου είπε για την συλλογή του σε AP - PP - VC και Lange...φτωχαδάκι ο τύπος.
Καλή ΚυριακήSEIKO SARB065 Cocktail time
Καλή Κυριακή! Μόλις γυρίσαμε από βόλτα, ασορτί να πηγαίνει με το αμάξι. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλή Κυριακή!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και έλεγα ότι κάνεις καθαριότητες!!
Το πρωί. Απόγευμα βόλτα που έχει λιγότερο κόσμο. Εκτός αν εννοείς για το αμάξι που έχεις δικιο, θέλει ένα γερό καθάρισμα.
Καλημέρα σε όλους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα.Μέχρι να το βουτήξω να δροσιστεί.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.