0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι ν τουτο;;;;;
Δεν το φοράω πολύ συχνά γιατί δεν βλέπω καλά τους αριθμούς (τα λεπτά) λόγω προχωρημένης ηλικίας (πρεσβυωπία).
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Αυτούνο αυτού είναι ένα ρολογάκι από την δεκαετία του 70 το οποίο αγόρασα σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν λέει τίποτα σαν μηχανισμός, ένα απλό κουρδιστό ρολόι jumping hour είναι. Πολλές μάρκες είχαν βγάλει παρόμοια ρολόγια, με παρόμοιο σχεδιασμό (Space Era) τα οποία ήταν και πολύ οικονομικά για τα δεδομένα των Swiss Made. Το συγκεκριμένο όμως μου έκανε κλικ με τον σχεδιασμό του και τις βουρτσισμένες επιφάνειες...ήταν και αφόρετο (NOS).
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τελικά, δεν έχει ανέβει μονον το επίπεδο του φόρουμ, σε ποιοτικά ρολόγια και πλούτο συλλογών, αλλά και ο μέσος όρος ...........ηλικίας Καλώς ήρθατε στο GWFFEP Greek Watch Forum For Eldery People
Λίγος σεβασμός στα περήφανα γηρατειά δεν βλάπτει νεαρέ μου
Ηλικιωμένε Κύριε, έχω και εγώ ένα της αυτής φιλοσοφίας. Δεκαετία '80. Το αγόρασαν, όταν ...........γεννήθηκα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Νεαρέ, τα έχεις κι εσύ τα χρονάκια σου...δεν βγάζεις πια δοντάκια
...όχι, δεν βγάζω τα δοντάκια, την μασέλλα βγάζω Και εμένα με βγάζει η νοσοκόμα ........βόλτα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρες και από μένα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.