0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πλέον αγαπημένο μου ρολόι...
Μπράβο για ολα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό Σαββατόβραδο φίλοι μου!
Σήμερα βλέπω πολύ όμορφα ρολόγια.Χαίρομαι ιδιαίτερα για το νέο απόκτημα του Φώτη! Να το χαρείς Φώτη. Πιστεύω ότι η μοντα που σκέφτεται είναι η χρυσή τομή με την ένταση του κόκκινου και την ηρεμία του υπόλοιπου dial. Περιμένω να θαυμάσω.Για μένα σήμερα μια προσωπικά ιδιαίτερη μέρα.Θαλασσινό νερό μετά από 5 χρόνια.Δεν μ'αφηναν τα γίδια στο βνό να κατβώ για μπάνιου. Βάιε παραγγελιά, αφιερωμένο.
Γρηγόρη τα σπας με τους χρονογράφους.Βάλτου και ένα racing λουράκι να μας τρελάνεις
Φοβερή φώτο!! Σκέτος πίνακας απίστευτη! Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ώπα και μπρασελέ στο 233;;;; Νικόλα όμορφο λιμάνι Sent from my iPhone using Tapatalk
Coming home....:
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό Σαββατόβραδο φίλοι μου!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.