Wolf- και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντε ελα Γιώργο...από εβδομάδα παραλαμβανωΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγκλονιστικές οι τελευταίες σελίδες... Καληνύχτα και από μας
Νομίζω το λουρί σιλικόνης είναι winner. Πρέπει να βρω ένα μαύρο-κόκκινο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Και ολόμαυρο είναι φοβερό πάντως!!!Καλησπέρα Χρήστο
Καλωσόρισες φίλε Γιώργο! Άντε και στα δικά μας. Μακάρι στο μέλλον να καταφέρουμε αν συντονιστούμε και να βρεθούμε και από κοντά. Αν μέχρι τότε σε φέρει η υπηρεσία πρις down-under, ξέρεις
Αλεξ να παρακολουθώ το αστυνομικό δελτίο?
Σήμερα βλέπω πολύ όμορφα ρολόγια.Χαίρομαι ιδιαίτερα για το νέο απόκτημα του Φώτη! Να το χαρείς Φώτη. Πιστεύω ότι η μοντα που σκέφτεται είναι η χρυσή τομή με την ένταση του κόκκινου και την ηρεμία του υπόλοιπου dial. Περιμένω να θαυμάσω.Για μένα σήμερα μια προσωπικά ιδιαίτερη μέρα.Θαλασσινό νερό μετά από 5 χρόνια.Δεν μ'αφηναν τα γίδια στο βνό να κατβώ για μπάνιου. Βάιε παραγγελιά, αφιερωμένο.
Καλημέρα Νίκο! Καλή Κυριακή! Τεχνιέντως έκρυψα την πορτοκαλι κάτω μεριά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα καλή Κυριακή σε όλους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
βλέπω έρωτα
Νίκο εκτός συνηθισμένων το μπρασελέ στα πανέρια. Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν είναι άσχημο. Προσωπικά το βρίσκω βαρύ λόγω ποσότητας υλικού, 24άρι χωρίς taper αν δεν κάνω λάθος, αλλά μου αρέσει το look.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.