0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 12, 2020, 17:39:45 μμΠαράθεση από: defaultuser2003 στις Μάιος 12, 2020, 17:37:58 μμLongines VHP GMT, 43mm, +1 sec εδώ και 10 μήνες που το έχω (Η Longines δίνει +/- 5 sec το χρόνο). Θα βγάλω και άλλες φωτό σύντομα!.χωρίς bezel δείχνει μεγάλο το 43mm κατά την γνώμη σου?Πολύ ωραίο το dial!!!Επειδή δεν έχει bezel φαίνεται μικρότερο και πολλές φορές νομίζω ότι έχω πάρει το 41mm. Πάντως προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ το 43 παρά το 41 (σε αντίστοιχα μοντέλα της Longines). Θα βγάλω και άλλες φωτό απο το dial, το οποίο είναι εξαιρετικό.
Παράθεση από: defaultuser2003 στις Μάιος 12, 2020, 17:37:58 μμLongines VHP GMT, 43mm, +1 sec εδώ και 10 μήνες που το έχω (Η Longines δίνει +/- 5 sec το χρόνο). Θα βγάλω και άλλες φωτό σύντομα!.χωρίς bezel δείχνει μεγάλο το 43mm κατά την γνώμη σου?Πολύ ωραίο το dial!!!
Longines VHP GMT, 43mm, +1 sec εδώ και 10 μήνες που το έχω (Η Longines δίνει +/- 5 sec το χρόνο). Θα βγάλω και άλλες φωτό σύντομα!
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 11, 2020, 14:34:55 μμΠαράθεση από: defaultuser2003 στις Μάιος 11, 2020, 13:03:59 μμΠρώτη μέρα στο γραφείο μετά από καιρό:Έβαλες ρολογαρα όμως..Οπότε μπορέσεις και άλλες φωτό.. διαστάσεις? ΠανέμορφοLongines VHP GMT, 43mm, +1 sec εδώ και 10 μήνες που το έχω (Η Longines δίνει +/- 5 sec το χρόνο). Θα βγάλω και άλλες φωτό σύντομα!
Παράθεση από: defaultuser2003 στις Μάιος 11, 2020, 13:03:59 μμΠρώτη μέρα στο γραφείο μετά από καιρό:Έβαλες ρολογαρα όμως..Οπότε μπορέσεις και άλλες φωτό.. διαστάσεις? Πανέμορφο
Πρώτη μέρα στο γραφείο μετά από καιρό:
Σήμερα με τη νέα αγάπη:
Λίγο αραλίκι γιατί με ξεποδαριασε η σκύλα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα και απο εμένα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Καλησπέρα σε όλουςΑπο το μεσημέρι φοράω τη τελευταία προσθήκη https://luch.by/en/...Είναι εντυπωσιακό τι μπορεί κάποιος να αγοράσει με 50€ (ΜΕ τα μεταφορικά)!!!upload picΉρθε με ενα μέτριο μαυρο δερμάτινο λουράκι ενώ το κερασάκι στη τούρτα είναι η "παιχνιδιάρικη" πλάτηupload picupload pic
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.