Argo982001 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!
Καλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 11, 2020, 10:49:11 πμΚαλημερεςςς (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ μάχιμο
Καλημερεςςς (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πρώτη μέρα στο γραφείο μετά από καιρό:
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 11, 2020, 13:58:57 μμΚαλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Μάχιμος..Στο βάθος?DC?
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 11, 2020, 14:33:55 μμΠαράθεση από: Dimi στις Μάιος 11, 2020, 13:58:57 μμΚαλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Μάχιμος..Στο βάθος?DC? Ναι ήμουν σε κατάστημα παιχνιδιών.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Ωραίος ο Νίκος και σήμερα με το hami. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα στην παρέα τρέχουμε σήμερα και μια από εμένα αν και μόλις συνειδητοποίησα ότι πάλι δεν έχω άλλαξει την ημερομηνία δείχνει 10 αντί για 11.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.