0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 06, 2020, 20:04:38 μμ Οεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡε, βράδυασε, και το έχει ακόμα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Οεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα! Θα σας τα κάνω τσουρέκια με το πανέρι...
Παράθεση από: gmaras στις Μάιος 07, 2020, 08:21:10 πμΚαλημέρα! Θα σας τα κάνω τσουρέκια με το πανέρι... Καλημέρα Γιώργαρε!Πολύ καλά θα κάνεις!Δώσε πόνο!
Καλησπέρα Χρήστο,nato σεταρισμενο πολύ δυνατά με το ρολοι👍👍👍
👍👍👍 έχει πολύ παιχνίδι με τα λουράκια,έχω δει και κάποια με canvas χακί και μπεζ λίγο φθαρμένα ,που δίνουν στα πανέρια πολύ αλήτικο badass χαρακτήρα για το καλοκαίρι 😎
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gmaras στις Μάιος 07, 2020, 08:21:10 πμΚαλημέρα! Θα σας τα κάνω τσουρέκια με το πανέρι... Καλημέρα Γιώργο.. ευχαριστώ για το hami..Να μας τα κάνεις το ρολόι σου πάει πιο πολύ και από το datejust( πάω να γράψω την τιμωρια μου)
Παράθεση από: gmaras στις Μάιος 07, 2020, 08:21:10 πμΚαλημέρα! Θα σας τα κάνω τσουρέκια με το πανέρι... έχει πολύ παιχνίδι με τα λουράκια,έχω δει και κάποια με canvas χακί και μπεζ λίγο φθαρμένα ,που δίνουν στα πανέρια πολύ αλήτικο badass χαρακτήρα για το καλοκαίρι
Παράθεση από: Spyoly στις Μάιος 07, 2020, 08:28:23 πμ έχει πολύ παιχνίδι με τα λουράκια,έχω δει και κάποια με canvas χακί και μπεζ λίγο φθαρμένα ,που δίνουν στα πανέρια πολύ αλήτικο badass χαρακτήρα για το καλοκαίρι Προσωπικά μου αρέσει κάτι τέτοιο:
έχει πολύ παιχνίδι με τα λουράκια,έχω δει και κάποια με canvas χακί και μπεζ λίγο φθαρμένα ,που δίνουν στα πανέρια πολύ αλήτικο badass χαρακτήρα για το καλοκαίρι
Καλημέρα στην παρέα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 07, 2020, 08:01:25 πμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δημήτρη συνδίασες αναλογικό ρολόι με ψηφιακή παραλλαγή! Καλή δουλειά! Πολύ ωραίο το εργαλείο σου!Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Μάιος 07, 2020, 08:21:10 πμΚαλημέρα! Θα σας τα κάνω τσουρέκια με το πανέρι... Εσύ κ ο Σταλονε επίσης! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω απολαύσει τα σχόλια για το Ω.Giorgos_I, GMT λειτουργία δεν έχει.Έχει βέβαια ένδειξη am pm αλλά όχι GMT.Εκτός κι αν δεν την έχω εντοπίσει τόσες που είναι!!! Ρίξε φως!yiannisb κάνε μου τη χάρη και μη φωνάζεις "το ρολόι του Γιώργου, το ρολόι του Γιώργου". Που και που μπαίνει και διαβάζει. Άσε μη πάρει είδηση ότι λείπει.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 07, 2020, 09:14:01 πμΠαράθεση από: gmaras στις Μάιος 07, 2020, 08:21:10 πμΚαλημέρα! Θα σας τα κάνω τσουρέκια με το πανέρι... Εσύ κ ο Σταλονε επίσης! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα Μάριε! Δεν πτοούμαι...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.