fruitbat, makfil και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 06, 2020, 20:04:38 μμ Οεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο είχες αυτό Αλέξανδρε;
Οεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα στην παρέα
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 06, 2020, 19:28:13 μμΠαράθεση από: Alexspat στις Μάιος 06, 2020, 19:26:15 μμχθες και σήμερα Ωραίο λουράκι του πάει πολύ!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τι το παράξενο ? Alexspat = Λουράκι, Λουράκι = Alexspat
Παράθεση από: Alexspat στις Μάιος 06, 2020, 19:26:15 μμχθες και σήμερα Ωραίο λουράκι του πάει πολύ!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
χθες και σήμερα
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gmaras στις Μάιος 07, 2020, 00:54:40 πμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 06, 2020, 20:04:38 μμ Οεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο είχες αυτό Αλέξανδρε;Χθες το πηρα Γιώργο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 07, 2020, 08:01:25 πμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ενδιαφέρουσα κάσα κάνει το ρολόι πολύ ιδιαίτερο
Καλημέρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα στην παρέα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα! Θα σας τα κάνω τσουρέκια με το πανέρι...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.