0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 29, 2020, 17:22:14 μμΦορέθηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω αθλητικής ενδυμασίας... Μη νομίζετε ότι υπερίσχυσε έναντι του 005... Πολύ ωραίο! Κ σε φυσικό περιβάλλον! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φορέθηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω αθλητικής ενδυμασίας... Μη νομίζετε ότι υπερίσχυσε έναντι του 005...
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 29, 2020, 17:32:11 μμΠαράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 29, 2020, 17:22:14 μμΦορέθηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω αθλητικής ενδυμασίας... Μη νομίζετε ότι υπερίσχυσε έναντι του 005... Πολύ ωραίο! Κ σε φυσικό περιβάλλον! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk+1
igk = el primero (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ftir = pelagos = ρολογάρα και σε έγχρωμη και σε ασπρόμαυρη και με λουράκι και με ότι θες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και όλοι πολύ ωραίες επιλογές! Νίκο καλοφόρετο το khaki! Να το χαρείς όσο δεν πάει.
Ρολογάρα Νίκο...!!Η ζάντα...?! Momo...?!
Καλησπέρα σε όλους τους έγκλειστους.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)nice blueSent from my Redmi 7 using Tapatalk
Πριν βγεις ή ντύνεσαι για να βγαίνεις ωραίος στις φωτογραφίες;Δεν είναι κακό... Ξέρω κι έναν άλλο που το κάνει
Παράθεση από: Evangelos στις Απρίλιος 29, 2020, 20:52:28 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)nice blueSent from my Redmi 7 using TapatalkΠριν βγεις ή ντύνεσαι για να βγαίνεις ωραίος στις φωτογραφίες;Δεν είναι κακό... Ξέρω κι έναν άλλο που το κάνει Ωραίος!!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.