0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: igk στις Απρίλιος 29, 2020, 14:48:22 μμΚαλησπέρα σε όλους! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚορυφαίο 👍👍👍
Καλησπέρα σε όλους! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα κι από μένα(άσχετο, αλλά για όποιον ενδιαφέρεται έχω ένα φορτίο λαθραίες μάσκες σε καλή τιμή.. προλάβετε)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: jiorg στις Απρίλιος 29, 2020, 15:00:18 μμΟμορφο ρολόι! Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό απόγευμα στην παρέα!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλως τον!!!Φινετσατος σημεραΣτάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 29, 2020, 12:05:00 μμΝα πούμε μεγιες και καλοφόρετο Νίκο!!! Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sms τύπου 4.(Εγώ χρειαζομουν βοήθεια)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: grigoris gs στις Απρίλιος 29, 2020, 16:40:55 μμΠαράθεση από: jiorg στις Απρίλιος 29, 2020, 15:00:18 μμΟμορφο ρολόι! Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤοσα ομορφα σχεδια εχει,τι περιμενει να σαρωσει την αγορα?
Φορέθηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω αθλητικής ενδυμασίας... Μη νομίζετε ότι υπερίσχυσε έναντι του 005...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.