0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα ... locked στο γραφείο Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 03, 2020, 11:35:16 πμΠαράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 03, 2020, 10:32:52 πμΚαλημέρα!Άψογο!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάριε σε ευχαριστώ πολύ!Σε σχέση με την κουβέντα που είχαμε χθες για το μπρασελέ, όπως σου έλεγα την κανονική τη χελώνα (τη χθεσινή που συζητάγαμε), όπως σου είπα δεν την αντέχω με το μπρασελέ.Αντίθετα, αυτό (homage 6105) από τη στιγμή που του έβαλα το μπρασελέ, δε θέλω να του βάλω τίποτα άλλο.Τι έχω καταλάβει...Η κανονική χελώνα έχει 22άρια lugs που στο χέρι μου κάνουν το μπρασελέ πολύ βαρύ και άβολο.Επίσης, τα 22άρια lugs εμένα προσωπικά με τραβάνε πολύ για λουράκι!Και κάτι ακόμα, δεν έχω καταφέρει να χωνέψω τα γυαλισμένα μέρη που έχει η μεσαία σειρά των links στα μπρασελέ της seiko.Αντίθετα, το καρχαριάκι 6105 έχει 20άρι μπρασελέ που το καθιστά πάρα πολύ άνετο στο χέρι.Επίσης, είνι όλο βουρτσισμένο, χωρίς γυαλάδες, που κατά τη γνώμη μου είναι πιο ωραίο.
Παράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 03, 2020, 10:32:52 πμΚαλημέρα!Άψογο!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα!
Ποιον να πρωτοκοουτάρεις. Τα έχουν πει όλα οι άνωθεν.ΥΓ: πολύ ωραίο ένα g-shock που μπήκε
σούπερ αγαπημένο τζι
Η κατάσταση είναι (Ραδιο)ελεγχόμενη...
image hosting free
Καλησπέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
TGIF λες κι έχει καμία διαφορά αλλά τέλος πάντων.... Καλημέρα!
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 03, 2020, 12:37:55 μμΚαλησπέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕσύ και ο Κιτ
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.