0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!
image hosting free
Συννεφιασμένες καλημέρες στην παρεα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
TGIF λες κι έχει καμία διαφορά αλλά τέλος πάντων.... Καλημέρα!
Japan & Argentina
Καλησπέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η κατάσταση είναι (Ραδιο)ελεγχόμενη...
Παράθεση από: Spyoly στις Απρίλιος 03, 2020, 13:35:12 μμΗ κατάσταση είναι (Ραδιο)ελεγχόμενη...ευχαριστημενος?
Παράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 03, 2020, 10:32:52 πμΚαλημέρα!Ααααα την ξέρω αυτή την εταιρεία
Παράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 03, 2020, 09:22:12 πμTGIF λες κι έχει καμία διαφορά αλλά τέλος πάντων.... Καλημέρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
TGIF λες κι έχει καμία διαφορά αλλά τέλος πάντων.... Καλημέρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 03, 2020, 09:22:12 πμTGIF λες κι έχει καμία διαφορά αλλά τέλος πάντων.... Καλημέρα! Χάρηκε το μάτι μου
Παράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 03, 2020, 09:22:12 πμTGIF λες κι έχει καμία διαφορά αλλά τέλος πάντων.... Καλημέρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.