Πολύ ωραίο mod. Για κρύσταλλο προς το παρόν θα αφήσω το hardlex (δεν μπορώ να αποφασίσω αν μου αρέσει πιο πολύ ένα double domed ή ένα flat με clear AR), αλλά για λουρί έχω βρει ήδη το καλοκαιρινό του ....
Το sumo είναι αρχέτυπο δυνατών γραμμών, παράδειγμα σχεδίασης. Υπέροχο ρολόι με εξαιρετικά έντονη προσωπικότητα, το γνωρίζεις από μακρυά.
Σε σχέση με τον κρύσταλλο που ανέφερες, η δική μου εμπειρία από μόντες είναι πως τελικά το double-dome with AR είναι σαφώς υποδεέστερο του flat with AR. Και τούτο διότι, όσο καλό και να είναι το AR, δεν σταματάει να μαζεύει ανακλάσεις από το περιβάλλον με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις τελικά την πρόσοψη τόσο καλά. Αντίθετα με ένα καθαρό flat crystal και μελετημένο ΑR σε πολλές περιπτώσεις ξεχνάς ότι υπάρχει. Για μένα τέλος τα DD (και έχω ακόμα δύο αχρησιμοποίητα γ@μώτο..)
Δύο αχρησιμοποιητα; Επειδή το sumo με έχει στιγματίσει βαθιά και το λιγουρευομαι συχνά πυκνά, κράτα στοκ το ένα για εμενα...
Κι επειδή έχεις εμπειρία από μοντιφες δε θα φέρω αντίρρηση αν και προσωπικά, όσο χαζό και να ακούγεται, μου άρεσαν αυτές οι ανακλάσεις του, ασχέτως που δεν έβλεπα Χριστό... Αλλωστε τα ρολόγια δεν τα έχω για την ώρα

Αυτό το πέλαγος φίλε Φώτη είναι απίστευτο ρολόι από όποια πλευρά και να το δεις... Το απόλυτο diver!!!