0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Απρίλιος 02, 2020, 17:25:28 μμΓια αλλη μια κύριοι δίνετε ρεσιτάλ όλοι σας, και το εννοώ Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜιλάει ο Αλέξανδρος παιδιά Με το πόνο μας παίζεις
Για αλλη μια κύριοι δίνετε ρεσιτάλ όλοι σας, και το εννοώ Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Μετακινηση 2keyboardchecker
Big brother watching you
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 02, 2020, 18:19:50 μμΜετακινηση 2keyboardcheckerΑν αλλάξεις κάπως τη γωνία της φωτογραφίας και κρύψεις και λίγο τη ρόδα, το matiz από πίσω θα μοιάζει με porche 911(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
[Μπράβο ρολογαρα!
Αν αλλάξεις κάπως τη γωνία της φωτογραφίας και κρύψεις και λίγο τη ρόδα, το matiz από πίσω θα μοιάζει με porche 911(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ ωραίο!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μας τα έχεις πει αυτά Νίκο ....Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζηλευτό..με την καλή πάντα έννοια!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.