0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 02, 2020, 08:43:57 πμΚαλημέρα!Πανέμορφο κομμάτι..Καλημέρα Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα!
Μάριε σε ευχαριστώ.Καλά κάνεις και δε σου αρέσει το λουρί, γιατί είναι αυτό που έχω φτιάξει εγώ! Κατά τη γνώμη μου, το μπρασελέ δεν μου ταιριάζει καθόλου στο συγκεκριμένο ρολόι. Γυαλίζει πολύ και είναι πολύ χοντρό, βαρύ και άβολο.
Ισχύει. Μαύρο του πάει πολύ. Γενικά είναι από τα ρολόγια που έχω για να παίζω με λουράκια.
Παράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 02, 2020, 10:39:20 πμΙσχύει. Μαύρο του πάει πολύ. Γενικά είναι από τα ρολόγια που έχω για να παίζω με λουράκια.Νομίζα ότι γι'αυτό ήταν το Duro!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Addicted στις Απρίλιος 01, 2020, 17:55:35 μμΆλκη, οι Ολυμπιακοί μετατέθηκαν για το 2021, οπότε έχεις χρόνο!Κρίμα αλλα Έλα ντε που δεν υπάρχει αυτό το αγώνισμα..Παρεμπιπτόντως για την ιστορία που δεν το γνωρίζει ο κόσμος το 2004 δικαιούμασταν να προτείνουμε ένα αγώνισμα και ο Κούρος είχε πει στην ολυμπιακή επιτροπή να προταθεί ο αγώνας του Σπάρταθλον και να μας εκπροσωπήσει..Τελικά έφαγε άκυρο από τους γνωστούς λαμόγιους-πιθήκους ένας άνθρωπος θρύλος που θα μας είχε το Χρυσό μετάλλιο για πλάκα.Δυστυχώς αυτοί ήμαστεΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλκη, οι Ολυμπιακοί μετατέθηκαν για το 2021, οπότε έχεις χρόνο!
Βάιε, έβγαλα τη φωτογραφία για να σας δείξω το καινούριο μου laptop για το σπίτι που είναι μόνο δικό και δε χρειάζεται να το μοιράζομαι με τα παιδιά!
Παράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 02, 2020, 10:33:06 πμΜάριε σε ευχαριστώ.Καλά κάνεις και δε σου αρέσει το λουρί, γιατί είναι αυτό που έχω φτιάξει εγώ! Κατά τη γνώμη μου, το μπρασελέ δεν μου ταιριάζει καθόλου στο συγκεκριμένο ρολόι. Γυαλίζει πολύ και είναι πολύ χοντρό, βαρύ και άβολο.Μπορεί να είναι κ κολλημένος αλλά τέτοιες ρολογαρες θέλω να τις βλέπω με μπρασελε. Ίσως άμα ήταν μαύρο το λουρί να μου άρεσε. Μπράβο σου που το έφτιαξες μόνος σου κ το χαίρεσαι!Καλημέρα.Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.