0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραίο. Είναι δύο κομμάτια;Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 30, 2020, 15:46:19 μμΠολύ ωραίο. Είναι δύο κομμάτια;Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι ένα είναι και το ΝΑΤΟ είναι blueshark orca Με αυτό το φόραγα συνήθως του πήγαινε απίστευτα Sent from my iPhone using Tapatalk
Είμαι άσχετος από λουριά. Είμαι ένας κολλημένος που ψάχνει μόνο μαμισια Casio straps!Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και μαύρο του πάει Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Μάρτιος 30, 2020, 15:44:18 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και μαύρο του πάει Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ ωραία φωτό και ρολόι φυσικά
Ευχαριστώ πολύ Το ρολόι υπάρχει πλέον μόνο στη φωτό Αλλά το τίμησα Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Μάρτιος 30, 2020, 15:44:18 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και μαύρο του πάει Sent from my iPhone using Tapatalk....σήμερα, αν δεν μας είχαν έτσι, με τον καιρό που κάνει, θα φορούσα αυτό, και θα έκανα το πρώτο μπάνιο της σαιζόν.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλά, ................ Μα τι τους ενοχλέι, αν εγώ πάω στην θάλασσα ? Μην κολλήσω τα ψάρια ?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε βλέπεις εδώ έγιναν όλοι δρομείς Που μέχρι προχθές πήγαιναν στο περίπτερο με το αυτοκίνητοSent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.